|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 3:58 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
crashtest
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Вто Авг 02, 2005 6:03 pm Мнения: 5 Местоположение: Бургас
|
 Авто ДВД AlphaVision
Здравейте! Имам едно двд за кола на което в последствие му изгоря един процесор! От сервиза ми казаха, че трудно би се намерил такъв затова реших да попитам във форума! Прилагам линк към снимки на процесора!
http://www.kieprint.net/AlphaVision%20AX%201140/
Ако случайно има някой, който би се заел с отстраняването на проблема моля да пише! Благодаря предварително!
|
| Чет Ное 01, 2007 6:25 pm |
|
 |
|
Balkana
Ранг: Популярен
|
За съжаление, почти нищо не може да се направи за възстановяването; Чипчето е на Renesas, и е контролер от серията M32C.
Софтуера си е вътре в него, така че и да доставиш нов чип, което не е невъзможно, замяната няма да оживи ДВД-то.
Единствения шанс за възстановяване не намиране на друго такова, на което е изгоряло нещо друго.
|
| Пет Ное 02, 2007 11:16 pm |
|
 |
|
crashtest
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Вто Авг 02, 2005 6:03 pm Мнения: 5 Местоположение: Бургас
|
А някаква възможност да го продам на някой сервиз за части? Или някой член от форума? Има 7 инчово тъч скрийн тфт?
|
| Съб Ное 03, 2007 2:31 am |
|
 |
|
Gost
Ранг: Новодошъл
|
Прати ми оферта на ЛС ако все още иская да го продадеш. И некакво описание ми дай също.
|
| Пон Ное 19, 2007 3:28 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|