Отговори на тема  [ 156 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Ще устиска ли правителството? 

Ще устиска ли правителството на Станишев?
До Нова Година го гътваме. 2%  2%  [ 1 ]
Като пукне пролет, ще го опукаме. 17%  17%  [ 9 ]
Ще стиска кокала до края, мамка му. 81%  81%  [ 43 ]
Общо гласове : 53

Ще устиска ли правителството? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Ще устиска ли правителството?
Дали да не сложа и залози в бира.

Аз влизам с 3 бири - че ще устиска.

Вто Окт 30, 2007 5:20 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ще устиска до края на мандата (поне), мамка му! Сега залогът е най-голям от когато и да било.
Ако падне преди това - каса бира от мен.

Вто Окт 30, 2007 9:02 pm
Профил

Мнение 
Айде и аз да се включа в залозите: то е ясно че ще устиска... Червените не ми се вярва да се дадат лесно на таз мутра... Пък ако вземат да го гътнат че и после да приберат на топло поне един от сегашните нещастници от ранга на министър да речеме... 5 литра домашна ракия от мене (без акциз) ! Качеството гарантирано !

Вто Окт 30, 2007 9:40 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Според мен ТРЯБВА да устиска.
Силно се надявам и вярвам че ще е така :) .
Просто не виждам каква полза би имало за държавата да сменя правителства като носни кърпички.

Вто Окт 30, 2007 11:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ААААААААА не е честно така. За да е хазарт трябва да има разногласия.

Да взема да я променя - кой министър ще изгърми като бушонче?

Сря Окт 31, 2007 8:50 am
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
velio (ex-man) написа:
Според мен ТРЯБВА да устиска.
Силно се надявам и вярвам че ще е така :) .
Просто не виждам каква полза би имало за държавата да сменя правителства като носни кърпички.

Ами ако погледнеш назад, нито едно правителство не е преизбрано за втори мандат. Все се сменят като носни кърпички.

Цецо, не вярвам нито да падне правителството, нито да изгърми някой министър.
Като глутница хиени са - подържат се един друг и са хванали кокъла жестоко здраво.

Сря Окт 31, 2007 11:17 am
Профил
Аватар

Мнение 
freestyler написа:
Ами ако погледнеш назад, нито едно правителство не е преизбрано за втори мандат. Все се сменят като носни кърпички.

Така е но не е добре по средата на мандата да стават такива работи.

Сря Окт 31, 2007 11:22 am
Профил

Мнение 
За да има хазарт освен да залагаме кога ще паднат/слязат от власт. Аз бих заложил за края на септември, началот на октомври 2008.

Не че имам някакви сериозни доводи, просто да съм в играта ;-)
Иначе сериозно, ситуацията е доста абсурдна - повечето големи играчи засега нямат интерес от смяна на правителството. То реално и няма кой да ги смени. Аз съм убеден че и БСП не искат да стоят повече - айде досега някак си подкрепата им падаше нормално. Обаче с тая политика те обричат ниските слоеве - както и да го гледаме бюджетните сфери могат да си мечтаят за 100%, но 100% няма да ги получат. Пенсионерите ги чака тежка зима. Ако продължава така лектората на БСП просто ще измре и ако никой не ги бутне, скоро няма да помирашат власт. Щото Цецо може да му харесва политиката на БСП, ама се съмнявам че Цецо ще гласува за тях. Шансът на БСП е да паднат малко преди нещата да са се стъжнили съвсем.
НДСВ-то според мен е история. Те ще искат докрай да са на власт, щото паднат ли няма да станат. Ще е чудо ако на изборите минат 5%-та бариера. А дори да минат, Малкия Мук, Вълчев, Велчев и другите повече няма да седнат в министерско кресло.
Доганчо му е все тая.. неговото е сигурно. А колкото по-малко народ гласува за другите калпави политици, толкова повече печели.

В крайна сметка за успокоение на бедните това правителство по-скоро ке падне, но понеже са тъпаци ще паднат малко по-късно отколкото на всички (дори на тях самите) им се иска. Най-рано другата есен...

Сря Окт 31, 2007 11:50 am
Профил

Мнение 
Няма колонка "не зная" и не мога да си пусна гласа. Не бъдете сигурни, че няма де се разиграе някой гамбитен вариант в подходящо време. От кого ли? Ами от почти единствените от управляващите, които са сигурни, че ще влязат в следващото управление - БСП. Това може да бъде начин да им се повдигне рейтинга. Мисля, че след следващите избори ДПС няма да е в управлението - в ЕС сме вече и акциите им падат. И не бъдете сигурни , че ГЕРБ няма да се коалират с БСП - все пак БСП е майка на всички партии.

Сря Окт 31, 2007 1:02 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
sthx написа:
Няма колонка "не зная" и не мога да си пусна гласа. Не бъдете сигурни, че няма де се разиграе някой гамбитен вариант в подходящо време. От кого ли? Ами от почти единствените от управляващите, които са сигурни, че ще влязат в следващото управление - БСП. Това може да бъде начин да им се повдигне рейтинга. Мисля, че след следващите избори ДПС няма да е в управлението - в ЕС сме вече и акциите им падат. И не бъдете сигурни , че ГЕРБ няма да се коалират с БСП - все пак БСП е майка на всички партии.

Мисли си че ДПС няма да са в управлението. То така се мисли винаги преди избори, но никога не са пропускали кокала. Винаги са били "важния коалиционен партньор". Няма отърване.
За правителството: "Ще стиска кокала до края, мамка му"

Сря Окт 31, 2007 1:33 pm
Профил
Аватар

Мнение 
miro_atc написа:
Щото Цецо може да му харесва политиката на БСП, ама се съмнявам че Цецо ще гласува за тях.

Да ми харесва? Няма такова нещо. Харесва ми толкова колкото би ми харесало да ме ухапе куче, пред угрозата да ме стъпче слон.

Сря Окт 31, 2007 2:08 pm
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Кокала не се пуска, той се отнема

Сря Окт 31, 2007 3:22 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Май трябваше да сложа и избор - "сами ще слязат от влака".

Това е модерен ход в ЕС, може и нашите да решат да се правят на печени политици :) Бат Гойко на няколко пъти намекна, че той няма да сваля правителството, а самото правителство трябва да поиска вот на доверие.

Чет Ное 01, 2007 8:39 pm
Профил ICQ

Мнение 
Цецо написа:
а самото правителство трябва да поиска вот на доверие.

Лигльовците като филип димитров отдавна зачезнаха от нашето политическо пространство. Останаха само вълци, хиени и бат Гойко.

Съб Ное 03, 2007 2:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Хехе, не говорим за пускане на кокала, а изпускане на парата, стратегия. Не мисли Сергейчо за толкоз глупав.

Проста аритметика - ако сега сдадат властта - ще вземат достатъчно проценти за да са определящ фактор в следващия парламент. Ако нещата се забатачат до ниво 97г., в следващия парламент ще имат символично присъствие (както стана тогава).

Въпроса е какви са техните очаквания - дали ще овладеят положението? Бъди сигурен че ако съзнават че няма да се измъкнат сухи - ще скочат превантивно, за да хванат следващия влак.

Пон Ное 05, 2007 9:53 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 156 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща