|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:16 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Цената на електронния подпис пада...
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Цената на електронния подпис пада...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Окт 22, 2007 5:57 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
Помня времето когато сим-картите на мобилните оператори струваха 120лв.
Ако искаш да активираш разни екстри като изпращане на смс-и и др. по 20лв на екстра.
Сега ги подаряват напрактика при това с фул екстри даже гласова поща дето първото нещо е да я забраниш.
Долу-горе това ще се случи и с електронния подпис.
|
| Пон Окт 22, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
А аз ги помня по 650 лв., а моята съм си я купувал за 290 лв. Малък си, малъъъъък 
|
| Вто Окт 23, 2007 1:05 am |
|
 |
|
Цецо
|
А имало държави дето електронния подпис е вграден в личната карта. Ама държави, а не "държави".
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 23, 2007 7:49 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
е, и при нас ще го вградят. ама няма да е подпис, а ще е "биометрични данни".
и пасапорта ще стане 200 кинта. вие поне знаете колко пада чената на чиповете в милиони бройки.
ашкулсун
"новите" ни лични документи можеха да си имат поне магнитна лента още от началото. в милиони един крипто чип също е стотинки, да го бяха лепнали. амам бонбонев се хвърли на защити от средата на века: микропечат, специални хартии, холограми, ув-мастила. много секретно и много защитено. прибраха си хората кинтите, сега пак ще ни доят.
на мен банката ми извади подпис за някакви малки пари (десетина лева). четци си имам, и минах тънко.
и за какво ми е този подпис, като няма къде да се подписвам?
ни акта в кат мога да си взема с него, ни данъка на село мога да си платя (даже не мога да разбера колко е, трябва да ходя до плевен)
"държава"...
|
| Вто Окт 23, 2007 9:38 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ами и на мен банката ми го извади. И затова го ползвам. Досега нищо "държавно" не съм успял да подпиша с него
Ама все се надявам, че ако повече хора го ползват, повече хора натискат, абе трябва да се задействат нещата мама му стара. То ясно че на бюроподпирачите, ел. подписа им бърка в задниците... т.е. колкото повече - толкова повече (Мечо Пух).
|
| Вто Окт 23, 2007 9:49 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|