Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Микрослушалка 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Микрослушалка
Това е нещо което тарса от много време и давам много ама много пари за него и никаде немога да намера. Главната цел е преписване на изпит. Микрослушалката представлава малко нещо което можеш да си го сложиш в ушния канал и е безжично и като некои ти погледне от 2 метра в ухото нищо нетрябва да вижда :) Това е ако някои е чувал нещо такова или знае каде се продава или има такова нещо да каже :) Мерси

Пет Авг 31, 2007 2:23 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Това е нещо като Вавилонска рибка нали? :-k

Пет Авг 31, 2007 6:43 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
Тъй, тъй ...

И за кой бес ти е дипломата, взета посредством това устройство ?

Пет Авг 31, 2007 8:36 am
Профил ICQ

Мнение 
Хммм микро слушалка .... нека те светна как вземахме изпитите на тия дето не можеха сами в меито. Им адва варианта. Вариант 1 : нормална слушалка в ухото, няма никакъв проблем, с тунки кабелчета от слушалки на сони, доста са тънки и с подходящ цвят, над ухото и назад към врата. Хубаво е индивидите да са по обрасли, идеално пасва наколежки. Вариант 2, и микрофона, и слушалката на китката, подпират си се на лявата ръка, и си слушат и си пишат.
По това време не мислех че такива хора не трбява да вземат дипломи, а пък си плащаха добре. То е въпрос накъсмет, аз веднъж позлвах такова у-во, на изпита на един колега, вземах го вместо него, ама нали съм късметлия докато си се протяхаг куплунга на слушалката се измъкна и станцията мина на говорител, но то това беше в началот на изпита, та си го продължих без, но за учуда му го взех и без станция с 5-ца :)

Пет Авг 31, 2007 7:16 pm
Профил

Мнение 
хмм така в техническия ако учех там сас сигурност немаше да тарса такива яки и скъпи работи за преписване щото брат ми като го гледам не е пипнал да у4и на секи изпит преписва без никакви проблеми и то даже без никакви слушалки и подобни сложни неща а просто с пищов или наи често с лекции в ръка :) (брат ми е компутарни системи и технологии в техническия). Проблема е че аз уча в софииския прложна математика и там имаме устни изпити които в техническия не сте ги и санували и аз сам пробвал да преписвам по тия 2 начина дето викате и е ставало наистина са ефективни ама нещо ми се сфаща раката а и е подозрително да седа с раката на ухото 3-4 часа а и другия проблем е че аз не сам с дълга коса или момиче така че немога да скрия каквато и да е жица минаваща по врата ми например в стая 3 на 5 метра с 7 човека ватре. На вапроса за какво ми е тая диплома като преписвам отговора е че никои неможе да искара диплома там кадето аз уча само сас преписване та акоще нз къв да е + тва аз не сам отишал там за да уча глупости които никога нема да ми потрябват и които ше забрава 1 час след като сварши изпита. Проблема ми не е в това че аз немога да си зема изпита !! защото вече сам зел над 15 изпита в тоя скапан университет и просто сам преценил че нищо не сам научил и запомнил и с нищо те не са ми помогнали, та проблема не е в това че немога да зема ПОРЕДНИЯ изпит проблема е в това че неискам да си губа ценното си време с глупости вместо да изкарам некои лев с и с 1% от изкараните пари да си купа микросушалка която е много по полезна от които и да е изпит и която може да ми служи цял живот навсякаде !!! Та тва е проблема аз обикновено избирам наи рационалния начин за решаване на даден проблем (било то в математиката или в живота) и сам преценил че микрослушалката ще е наи рационалното решение в моя случаи :)

Пет Авг 31, 2007 9:59 pm
Профил

Мнение 
Ами честно казано бих препоръчал и на теби на брат ти да зарежете ученето и да се занимаете с нещо по по вашите вкусове :), но както и да е, им аподобни слушалки, применика е някъде по тялото, но ева ли ще си ги купи със 1% от парите които ще изкараш, тук не съм гледал, в USA съм виждал в специализиран каталог, цената беше около 1500$ за цялото у-во, и тук, както и там предполагам че ще с епредлага от вносители на специализирана техника, тези които предлагат екипировка за охранители.

Пет Авг 31, 2007 10:14 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Мнение 
И аз ти препоръчвам да оставиш ученето. Гледам студент си вече, а пишеш изречения с по 96 думи (броих ги само веднъж, може да съм изпуснал 2-3)... май само си губиш времето

Пет Авг 31, 2007 11:12 pm
Профил

Мнение 
Ей такива мастити умници са махнали през 1945 буквата "ят", като са принудили половин България да промени фонетично езика си. За да не са валат източна и югоизточна България им оставили буквичката "я". Дотогава всеки е можел да избира дали да каже "е" или "я" т.н. "променливо я". Ако искаш ще кажеш "хляб", ако искаш "хлеб", "хлябен", "хлебен". Махнали "голям юс", а както изглежда скоро ще махнат и "ъ". Като гледам как си писал, ти препоръчвам да изкараш още едно основно, че както изглежда преписването е тръгнало оттам.

Последна промяна Yanek на Съб Сеп 01, 2007 10:33 am, променена общо 1 път

Съб Сеп 01, 2007 9:46 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
микрослушалка: най-накрая решение на неграмотността и простотията

вчера купувах кабел от едно магазинче ... понеже девойката я мързеше да измери остатъка от топчето кабел ... реши да го мери по "научно му"
1) брой на навивките :39 (не съм проверявал как е с броенето :))
2) измери диаметъра: 12 см (както го беше нагънала - приличаше на елипса 12 x 16 cm ... :) )
3) почна да смята ... първо на ум ... ама нещо се се получаваше
4) взе калкулатор и почна 4.13 * (това трябваве да е M_PI :) ) ... кВа беше формулата ?... :)

собственничката на магазина ми е позната ... направо си потъна в земята от срам

та ... ако девойката имаше "микрослушалка" ...

Съб Сеп 01, 2007 10:10 am
Профил

Мнение 
Ако имаше слушалка щеше да знaе как се смята Pi*R^2 , тогава и собствеичката щеше да е мнго доволна, иначе ... кво то туй 4.13, така не мое си изкара заплатата ... еле като е с висше ;)

Съб Сеп 01, 2007 5:09 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Това 4.13 е било с отчетена поправка заради елипсовидната форма. Емпиричен коефициент. Това и слушалката не може да ти го каже. Определя се "на верний матроский глаз".

Съб Сеп 01, 2007 5:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Yanek написа:
Ей такива мастити умници са махнали през 1945 буквата "ят", като са принудили половин България да промени фонетично езика си. За да не са валат източна и югоизточна България им оставили буквичката "я". Дотогава всеки е можел да избира дали да каже "е" или "я" т.н. "променливо я". Ако искаш ще кажеш "хляб", ако искаш "хлеб", "хлябен", "хлебен". Махнали "голям юс", а както изглежда скоро ще махнат и "ъ". Като гледам как си писал, ти препоръчвам да изкараш още едно основно, че както изглежда преписването е тръгнало оттам.

това е старичко (от преди 1г) ... но си е баш по темата (тя и без това е за канала - да дръпна водата):

я да видим кой знае азбуката :)

Съб Сеп 01, 2007 5:55 pm
Профил
Аватар

Мнение 
аби чуаам ази чи нейде в труянкиъ бълан малу некъф знахарин дет инсталирвал усб хостинг напрао връз охоту на чиляка и само тряяло да чъкнеш за да си откерхнеш лекцията чи мало и по-фешън версия с аудиото градено та мое и дън съ напинваш да плямпаш на уснио ми само мърдаш усни и онова си го кара на 16бита саунд мноо кул било

добре, че човека не учи за доктор, а за математик #-o

Съб Сеп 01, 2007 8:37 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ps66 написа:
я да видим кой знае азбуката :)

Хъ, не помня че отдавна беше ама в азбуката май само една буква а имаше.
Освен туй се срещаше и някакво л.

Нед Сеп 02, 2007 1:03 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аве Пич,кво е туй азбука бе?Дай да одим на купона довечеро.Лееле копеле,ако знайш само кви каки има! Затъкой го тоз учебник ве,шъ земиш да се преумориш кат го носиш.Кво ти пука за ония с лупите дет утре шъ съ звери.Мани го ве.Шъ вика,шъ вика шъ му се изтощят батериите.Дъ знайш Пепито какъв тунинг си е напрайла.Майко,кат истребител е.Днес ми вика че имала татуйровкъ на едно място и довечера щтяла да ми е покаже.Зарежи ти казвам книгите,ве.Обади се на морука да ти прати още кинти вместо да стоиш тука и да се туткаш.Аре,отиваме в кафето и после сме на купон.

И като си помислиш,че някой такъв може да е учител и да възпитава децата ти .....

Нед Сеп 02, 2007 1:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща