Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Няма угодия ..... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Ки4о написа:
Ако сградата ви е нова и това и са първите сериозни тестове на дъжд - направете една вечерна разходка до близката гора със строителя на сградата ви.........

абе бих го пратил този строител в Анадола само по тениска и тубичка вазелин на врата.........
лошото е,че сградата не е нова и строителя кой го знае...
а за потопа си има и утежняващи вината обстоятелства...(почна се ъпгрейд->нещо ще надстрояват).... абе ужас...
за строителя незнам ама надзорника(или там който трябва) вместо да следи електората на ДПС(зидаро-мазачо-кофражисто- .......прочие сган) си е барал спицата вместо да си гледа работата

Сря Май 23, 2007 12:59 pm
Профил

Мнение 
Мухата ... защо такава дескриминаия, единия комп покрит, а другия сте го оставили да се дави ..... ако бях компютър щях да ви осъдя за дискриминация ;)

Строителит само бой ги оправя, нищо друго, но то не само тях. Никакво плащане докато не свършат, хващаш някой доверен човек да му седи на главата и като изкриви една тухла цялата стена долу, като счупи една керемина, да прпокрива целия покрив, а ако вземе да се пъне ... строеж е .. нещастия стават .... просто се строи през пръсти, така се и работи няма оправия, проблема идва от старите майстори, не от младите хора. В момента имам 8 човек на еидн обект, взех ги съвсем нови за да нямат вредни навици, младите момчета правят всичко както им е казано без да питата защо и че може иначе, имам двама старчоци, късат ми нервите, само да им намеря заместници и ще бъдат буквално изритани.

Чет Май 24, 2007 12:35 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Тони, този непокрития е от интернет кошниците...(при нас компютрите на които се работи са свързани само във вътрешна мрежа, за интенеткане ползваме старите компютри, дето не стават за нищо друго)....
но незнам защо не е покрит - явно в паниката от потопа.... :)

Чет Май 24, 2007 2:49 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2