Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Уред за управление на свтодиоди 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Уред за управление на свтодиоди
Здравейте, казвам се Андрей Дончев и съм фотограф. Необходимо ми е устройство с чиято помощ да управлявам един или няколко (до 20) 5W Luxeon-a.
То трябва да изпълнява три функции. Първо: Да подава стабилно захранване на светодиодите. Второ: Чрез него да мога да регулирам яркостта им на светене, плавно в целия диапазон от 0 до 100% (Предполагам с PWM в поне 256 стъпки). Трето: Да ми връща на светодиоден екран информация в реално време за това ка е настроена системата. Управлението трябва да е просто, защото с устройството ще се борави в пълна тъмнина. По същата причина и екрана трябва да излъчва минимално количество червена светлина и да може да се включва и изключва, без това да влияе на останалите функции. Може да се направи така, че захранващата и управляваща част да е в същата кутия в която са и светодиодите, но би било по-добре да са в отделна кутия, свързана с тях с максимум два метра кабел.
Моля ви извинете ме ако се изразявам неправилно и(или) неясно. Готов съм да отговоря на всичките ви въпроси и съм отворен за всякакви предложения.
Анди

P.S. Не очаквам подаръци! Готов съм да си платя и за схемата и за изработката!

Вто Мар 27, 2007 2:06 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Ами пиши на PM, има подобно нещо, няма да е проблем да се докара до това което ти трябва.
http://www.eldevice.net/upload/razni/led_pcb.jpg
ето това е подобно но е за 3 led-а, няма проблем да е з акокото е нужно, вече трявба да се уточнят някои неща, ако имаш интерес пиши.

Вто Мар 27, 2007 9:53 am
Профил

Мнение 
Здравейте, заинтересован съм от вашето предложение и имам желанието да обсъдим по-подробно заданието и точно какви изисквания имате. Ако проявявате интерес аз съм съгласен да се заема с проекта.

Вто Мар 27, 2007 10:21 am
Профил

Мнение 
Моля тази тема да се счита за затворена!

Вто Апр 03, 2007 11:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]