| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Лепящи клавиатури
Някой правил ли е лепящи клавиатури в БГ. Конкретно ме интересува за дребносерийно пройзводство (серии по 20-50 броя), 4 бутона с един общ извод, размер колкото цигарена кутия.
Никога не съм си имал работа с пройзводство на подобно нещо. Някой ако е правил може ли да ми даде някаква представа за цената, просто като порядък, да си имам идея с какво се захващам. Също ако има нещо специфично при пройзводството или използването им.... Другото което не знам е колко е минималната дебелина на панела по ръбовете, дали ще може да се свали под 1мм?
И естествено фирми ме интересуват - кой може в БГ да сътвори нещо такова.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 28, 2007 10:56 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
http://www.ltmbg.com/index.asp?lng=bg
Собственик е Любомир Витанов.
Тел./Факс +359 (2) 986 52 81
mail@ltmbg.com
Адреса който не написан там е регистрация, а иначе се намират до сладкарница Атлантик на Дондуков.
Правили сме и на 7км, в първия блок където беше офиса на ООН, но визитките ми не са туки не си спомням името и фирмата... Има и в Пловдив няколко, ползвай гооглето и търси мембранни клавиатури.
Мисля че нямаш проблеми да слезеш под 1мм, но зависи колко слоя искаш, искаш ли светодиоди, защитен слой, елраниращ слой и т.н. / обади се в ЛТМ хората са професионалисти 
|
| Сря Фев 28, 2007 11:08 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12118 Местоположение: Гьотеборг
|
сори за глупавите правописни грешки но така става като пишеш бързо ...сега ще дойде някой и ще ме изкритикува 
|
| Сря Фев 28, 2007 11:10 am |
|
 |
|
sthx
|
Пловдив, Таурус93, Енчо Пондев , 032 670454, taurus93@mail.plov.net
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Фев 28, 2007 9:33 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Две са фирмите в Пловдив, ама .... Пловдив.
Някой не може ли да ми каже някаква ориентировъчна цена, например от някое негово изделие. Просто в момента правя ценова прогноза на изделието и трябва да заложа нещо - поне порядък, да не се окаже че клавиатурата е 10% от цената.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Мар 01, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
sthx
|
Moже и по-голям процент от себестойността да е.
Затова вече се мъча да си правя сам панелите. Цената зависи от площта, от броя на цветовете, от вида на материалите, от това върху колко панелчета ще легне цената на проекта. Ще е необходим .cdr файл. Най-добре е да направиш запитване. За това няма да взимат пари 
|
| Чет Мар 01, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Какво разбираш под това сам да си правя панелите? Нали не мислиш че имам технология да пройзведа сам лепяща клавиатура? Ако става въпрос за дизайна, cdr файла естествено ще дойде от мен. Като цветове мисля да са 3.
|
| Пет Мар 02, 2007 11:13 am |
|
 |
|
sthx
|
Методът "направи си сам" се отнасяше за моя светлост.
|
| Пет Мар 02, 2007 11:54 am |
|
 |
|
Цецо
|
Сори че дълбая въпроса - правиш лепящи клавиатури?
|
| Пет Мар 02, 2007 12:01 pm |
|
 |
|
sthx
|
Не. Само прости лицеви панели за мои нужди. Все още тука се учим в тоя занаят.
Пусни си файлчето по е-маил до фирмите със запитване. Така ще получиш най-добра информация. Проблемът с разстоянието до Пловдив могат да го решат куриерските фирми.
|
| Пет Мар 02, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
juri
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 4:53 pm Мнения: 1 Местоположение: София
|
 Производство на лицеви панели и гъвкави клавиатури
Може да се обърнете за производство на гъвкави мембранни клавиатури към "Сатурн Инженеринг"ООД
тел.: 02/ 480 19 00
|
| Сря Юли 04, 2007 4:59 pm |
|
 |
|
Cvetanov
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пон Фев 21, 2005 2:14 pm Мнения: 191 Местоположение: Varna
|
//Офф
Вместо да пишеш нов пост, просто цъкаш бутончето ЕДИТ на предния и си редактираш грешките 
_________________ Шанс едно на милион, обикновено се случва девет от десет пъти.
|
| Сря Юли 04, 2007 5:33 pm |
|
|