|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 5:47 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Bezmozachen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Апр 27, 2005 2:47 pm Мнения: 349 Местоположение: Varna
|
 S-Video (PS/2) to AV in
Някой може ли да ми каже как трябва да се направи кабел от TV-Out-та на видео карта към AV входа на телевизор. Знам че се продават готови кабели, но проблема е че тази видео карта не с mini-DIN конектор, а с PS/2.
http://pinouts.ru/Video/leadtek_tvout_pinout.shtml
|
| Вто Фев 13, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Koleto
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
На видеокартата 5-ти край ти е масата... 6-ти край ти е видеосигнала според линка който си дал..... Масата я връзваш на външния пръстен на един мъжки чинч... Видеосигнала на вътрешния извод и пъхаш чинча в Video In на ТВ-то.... Аудиото взимаш от звуковата карта.... ама.. преди да включиш чинчовете в ТВ-то виж да няма разлика в потенциалите на корпусите на комоютъра и телевизора, че да не стане БУУУУУМ
ЕДИТ: Ако ТВ-то ти е със скарт... Зимаш си един кабел скарт към чинч и процедурата натам е същата само че чинча за прехода е женски... Връзваш го към мъжкия чинч от кабела дето е маркиран а Video IN....
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Вто Фев 13, 2007 2:09 pm |
|
 |
|
Bezmozachen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Апр 27, 2005 2:47 pm Мнения: 349 Местоположение: Varna
|
Мерси  .
|
| Вто Фев 13, 2007 2:20 pm |
|
 |
|
Milen_Haskovo
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 8:43 pm Мнения: 172 Местоположение: София / Хасково
|
Мисля че на 3-ти или на 4-ти крак се слагаше резистор 100 ома или килоома за да се намали цветността, като липсва този резистор картината бие на червено.
|
| Пет Фев 23, 2007 4:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|