|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 3:21 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
excitron
Ранг: Минаващ
|
 ПРОТОКОЛ -JVC
Здравейте колеги ,разработвам един интерфейс за управлението на моето car audio jvc от бутоните на мултифункционалният волан на опелчето ми
въпроса ми е че вкаравам импулси през които отговарят на инфрачервениятпротокол за дистанционото през този жичен вход за управлението но jvc то възприема само сигналите за VOL+, VOL-, SOURCE, ON/OFF , НО СМЯНА НА ПЕСНИТЕ ПАПКИТЕ СТАНЦИИТЕ ,НЕМОГАТ ДА ГИ ИЗБИРАМ (КАТО ПОДАВАМ НА ВХОДА САМО МАСА (ИМПУЛСНА) А ЛОГ 1 ВЪТРЕ В КОНТРОЛЕРА НА СД ТО СЕ ОСИГУРЯВА ОТ САМОТО НЕГО
ТА ЗНАЕТЕ ЛИ ПОНЕЖЕ ИМА ТАКИВА КУПЕЩКИ РАЗРАСБОТКИ ЗА КАКЪВ ТОЧНО ПРОТОКОЛ СТАВА ДУМА ,И ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА НЯКАКЪВ ПРОТОКОЛ "ОЕМ" ,ЗА КОИТО ИМАМ СЪМНЕНИЕ Ч Е ТОЧНО Е ТАКЪВ ПО ЖИЧНИЯТ ВХОД НА ЖВЦ ТО ,ПОМОГНЕТЕ ,
|
| Нед Яну 14, 2007 6:21 pm |
|
 |
|
vasil
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Ное 26, 2004 7:35 pm Мнения: 108 Местоположение: София
|
Много дълго изречение бе . Преди седмица правих подобно нещо за " ALPINE " и " PIONEER ", но си свалих кодовете от дистанционното . Излъчвам ги с светодиод монтиран срещу инфрачервения приемник . Не е точно отговор на въпроса ти , но поне е идея .
|
| Вто Яну 16, 2007 12:41 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|