|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 4:03 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
kopernik
Ранг: Минаващ
|
 Sound Recorder
Здравеите интересува ме дали някой тук може да ми направи устройство за записване на звук на принципа на mp3 player но да е само за записване и да мога да си свлям след това звука по USB - устроиството трябва да е миниатюрно за това не мога да използвам стандартен MP3 player - или ако можете да ми кажете каде мога да намеря такова да си го купя от магазин. Целта е да записва до 4 часа разговор в важ формат.
|
| Пон Яну 08, 2007 2:36 pm |
|
 |
|
didofen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Вто Юни 27, 2006 11:13 am Мнения: 381 Местоположение: Варна
|
това ми намирисва на подслушване май, а? щом трябва да е малко 
|
| Пон Яну 08, 2007 4:21 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Че виждал съм диктофони изпълнени в химикалка. Поразрови се по нета. Диктофони с малък размер съм виждал на доста места. Не може да няма нещо готово като за такава стандартна работа.
Иначе да ти го направи някой особенно в малък размер е доста скъпо удоволствие.
За съжаление не съм запазил други линкове освен тоя
http://telesys.ru/products/recorders/index.php
|
| Пон Яну 08, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9123 Местоположение: Разград
|
Ей сега докато си пиех кафето разглеждах новия каталог на Метро, та там видях 1GB голямо колкото стандартен USB Flash, + слот за micro SD + FM Radio + Запис във WAV формат - 100 лв. с ДДС.
|
| Вто Яну 09, 2007 11:15 am |
|
 |
|
kopernik
Ранг: Минаващ
|
 Blagodaria
Nikola Kirov linka koito mi dade e mnogo dobyr samo che e dosta skupo za edna broika a na men mi triabvat dosta sorry che pisha na latinica no sum v zala i niamat kirilizator na men mi triabva podobno na tova koeto si mi dal kato link samo che da moga da si go proizvejdam az a ne da davam po 360 dolara za parche ako niakoi moje da napravi shemata kak se sglobiava shte si platia za uslugata - na men mi triabva prost variant no sys syshtite razmeri 25x15x2 mm shte triabva mi samo da moje da zapisva zvuka i da moga da go svaliam sled tova ot nego a tova koeto si dal e i preprogramiruemo, no linka e mn. dobyr blagodaria za koeto
|
| Вто Яну 09, 2007 6:08 pm |
|
 |
|
HCL
|
относно проблемите с кирилицата www.2cyr.com
|
| Вто Яну 09, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Свържи се с хората и си договори отстъпка.
Разработката и производството на такова изделие е доста скъпо.
|
| Вто Яну 09, 2007 8:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|