|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 9:13 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Даже два! 
|
| Съб Ное 11, 2006 11:46 am |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
дел
Последна промяна the_real_maniac на Съб Ное 11, 2006 10:49 pm, променена общо 1 път
|
| Съб Ное 11, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Тройка ? 
|
| Съб Ное 11, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
sthx
|
 Корпоративни уроци
И е така 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Ное 15, 2006 10:59 pm |
|
 |
|
CM600
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 9:35 pm Мнения: 152 Местоположение: Варна
|
 КУОЛИТИ АШУРАНС
_________________ LDAA
|
| Чет Ное 16, 2006 5:20 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Лекаря: Моля съблечете се!
Жената се съблякла
Лекаря: Моля облечете се
Жената се облякла.
Лекаря: Готово!
Жената: как така , какво е готово?
Лекаря: Слухът ви е напълно в норма!
|
| Съб Ное 18, 2006 10:17 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Една слънчева неделна утрин две жени отишли да поиграят голф. Още първата топка обаче литнала надалеч право към група мъже край съседната дупка. Топката ударила един от мъжете, той веднага спуснал ръце пред слабините си в очевидна агония и се строполил на земята.
Жената изтичала при него и започнала да се извинява. После му обяснила, че е лекар.
- Моля ви, позволете ми да ви помогна. Ще облекча болката ви, само ми позволете!
- Няма нужда, ще се оправя - отвърнал през стиснати зъби мъжът, легнал на тревата с ръце пред слабините.
Но жената настояла и накрая той й позволил да му помогне. Тя внимателно отстранила ръцете му от слабините, разкопчала панталоните, бръкнала вътре и започнала да го масажира. След няколко минути го попитала:
- Е, как е сега?
- Великолепно - отвърнал мъжът. - Но палецът продължава да ме боли ужасно.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Нед Ное 19, 2006 9:44 pm |
|
 |
|
Мартин
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:20 am Мнения: 61 Местоположение: София
|
Диалог в самолет:
- Ало, стюардесата! Искам да се оплача! Винаги, когато летя с вашата авиокомпания, все ме набутвате на най-гадното място - от тази седалка не мога да гледам филма, нямам перденце на прозореца и не мога да заспя...
- Капитане, стига си мрънкал, приготвяй се за кацане.
|
| Нед Ное 19, 2006 11:12 pm |
|
 |
|
Petar Kaschiyski
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пет Апр 08, 2005 8:27 am Мнения: 36 Местоположение: София
|
_________________ Много математика има на тоя свят....понякога дори....питам се кое ли е било първото
|
| Пон Ное 20, 2006 9:00 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ъ аз ли губя чувство за хумор? Абе нещо не ми е много смешен тоя клип. Смисъл - мангалска му работа. Не разбирам добре какво се лафи вътре, може пък затова да не го схващам хумора. Ама си е най-обикновенна имитация на кючек. Защото който е гледал истински кючек (не нашите имитации), знае че това си е един впечаляващ танц.
Ако говорим за великите хитове от последните 10 години, има къде по - знакови песни -
1. Радка Пиратка - това е песента абсолютен хит - превзела всички топ home класации - цепиха и дънките от БГ та до Америка.
2. Тигре - тигре. Останала в историята с незабравимата фраза - "Куче влачи рейс, диря няма" - фраза добре описваща прехода в БГ
3. 6 без 10 - най доброто парче в клас "Турбо Балада".
4. и още много други дето сега не мога да се сетя. Давайте да попълним класацията.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 20, 2006 10:24 am |
|
 |
|
Lupus
|
|
| Пон Ное 20, 2006 10:33 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
това не е толкова смешно - ежедневие е...
според мен са забравили и декларация от кенефа, че е съгласен водата да се изпикае в него, ама ще си трая
дано не се сетят да я поискат след като изпия водата, че докато замъкна цукалото до нотариуса ще се напикая (поне)
|
| Пон Ное 20, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Учителката на първи клас мис Нилъм (28 години) имала проблеми с един от учениците си.Тя попитала:
- Какво има, момчето ми?
- Твърде съм умен за първи клас. Сестра ми е в трети, а пък аз съм по-умен от нея! Мисля, че аз също трябва да уча в трети. – отговорил ученикът.
За мис Нилъм това било прекалено и за това тя повела момчето при директора. Докато то чакало в приемната, тя обяснила на директора ситуацията. Решение било намерено – директорът щял да направи тест на момчето и ако то не може да отговори на някой от въпросите, ще трябва да се върне в първи клас и да се държи добре. Мис Нилъм се съгласила.
Момчето било въведено в кабинета на директора, обяснили му условията и то се съгласило да мине теста.
Директорът: “Колко е 3 x 3?”
Момчето: “9″.
Директорът: “Колко е 6 x 6?”
Момчето: “36″.
И така ставало с всеки въпрос, на който, според директора, един третокласник трябва да знае отговора. Тогава директорът се обърнал към мис Нилъм и казал:
- Мисля, че момчето може да премине в трети клас.
Мис Нилъм обаче казала, че има още въпроси. Момчето и директорът кимнали в знак на съгласие и тя започнала:
- Какво има кравата 4 броя, а аз само 2?
- Крака – след кратка пауза отговорило момчето.
- Какво има в твоя панталон, което няма в моя?
- Джобове – бил отговорът.
- Започва с К и завършва на С, космато, продълговато, вкусно, с белезникава течност вътре?
- Кокос.
- Твърдо и розово, когато влиза и меко и лепкаво, когато излиза?
Директорът леко пребледнял, стегнал се, очите му се облещили и едва се сдържал да не изпревари отговора…
- Дъвка.
- Какво мъжът прави изправен, жената седнала, а кучето на три лапи?
Сега вече очите на директора здраво се оцъклили, но преди да каже нещо, ученикът го изпреварил.
- Подава ръка
- Сега ще задавам въпроси от типа: „Кой съм аз?”, става ли?
- Аха.
- Ти пъхаш в мен своя кол. Връзваш ме, за да ме вдигнеш. Мокря се преди теб?
- Палатка.
- В мен влиза пръст. Търкаш ме и въртиш, когато ти е скучно. Най-добрият мъж ме получава пръв?
Директорът е много обезпокоен, напрегнат и е принуден да глътне голяма порция коняк.
- Венчален пръстен.
- Мога да бъда с различни размери. Когато не ми е добре, капя. Когато ме издухваш ми е добре.
- Нос.
- Имам твърдо тяло. Моят връх пронизва. В движение треперя.
- Стрела.
- Коя дума започва с “F” и завършва с “K” и означава много жега и вълнения?
- Firetruck (Пожарна кола).
- Коя дума започва с “F” и завършва с “K” и ако това нещо го няма, си принуден да работиш с ръце?
- Fork (Вилица).
- Имат го всички мъже, на някои им е по-дълго, отколкото на другите. Мъжът го дава на жена си след сватбата?
- Фамилия.
- Кой мъжки орган няма кости, има само мускули и вени. Той пулсира и отговаря за правенето на любов?
- Сърце.
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!
|
| Пон Ное 20, 2006 3:00 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
 Офисни закони
1.ЗАКОН НА СЛАУС:
АКО ВЪРШИШ НЯКАКВА РАБОТА ПРЕКАЛЕНО ДОБРЕ, НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ НЕЯ.
2.ЗАКОН НА ФРАНКО ЗА РАБОТНОТО МЯСТО:
АКО ХАРЕСВАШ ОНОВА, КОЕТО ПРАВИШ, ВЕРОЯТНО ГО ПРАВИШ ПОГРЕШНО.
3.БЮРОКРАТИЧЕН ПРИНЦИП НА ЛАРСЪН:
АКО НАПРАВИШ НЕВЪЗМОЖНОТО, ШЕФЪТ ТИ ПРОСТО ЩЕ ГО ВКЛЮЧИ В ПОСТОЯННИТЕ ТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
4.ПЪРВИ КАПАН НА ГЕНИЯ:
НИКОЙ ШЕФ НЯМА ДА ТЪРПИ СЛУЖИТЕЛ, КОЙТО ВИНАГИ Е ПРАВ.
5.ЗАКОН НА ПЪРКИН:
ПОТУПВАНЕТО ПО ГЪРБА Е САМО НА НЯКОЛКО САНТИМЕТРА ОТ РИТНИКА В ЗАДНИКА.
6.ЗАКОН НА РАФЪЛ ЗА БИЗНЕСА:
КОЛКОТО ПО-МАЛКО РАБОТА ИМАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ, ТОЛКОВА ПО-БАВНО Я ВЪРШАТ.
7.ЗАКОН НА ЛЕМПНЪР ЗА ЗАЕТОСТТА:
АКО СИ ТРЪГНЕШ ОТ РАБОТА ПО-КЪСНО, НИКОЙ НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖИ.
ТРЪГНЕШ ЛИ СИ ПО-РАНО, НЕПРЕМЕННО ЩЕ СРЕЩНЕШ ШЕФА СИ НА ПАРКИНГА.
8.МАКСИМА НА ОФИСА:
ТЕЛЕФОНЪТ НИКОГА НЕ ЗВЪНИ, КОГАТО НЯМАШ КАКВО ДА ПРАВИШ.
9.ЗАКОН НА ОТО:
ВИНАГИ СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩО СТРАНИЧНО, КОГАТО ШЕФЪТ СЕ ОТБИЕ КРАЙ БЮРОТО ТИ.
10.ЗАКОН НА КЛАЙД:
АКО СЕ НАЛАГА ДА СВЪРШИШ НЕЩО И ГО ОТЛАГАШ ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГО, ИМА ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ ВМЕСТО ТЕБ.
11.ПРАВИЛО НА ХАРИ:
КОГАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ, ПРИДАЙ СИ УГРИЖЕН ВИД И ВЪРВИ ЗАБЪРЗАНО.
|
| Пон Ное 20, 2006 3:02 pm |
|
 |
|
Lupus
|
|
| Пон Ное 20, 2006 7:17 pm |
|