Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ] 
Търсенето в Б-я на инжинери /електроника, електротехника 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Аватар

Отговори с цитат
Мнение Търсенето в Б-я на инжинери /електроника, електротехника
Днес бях в кариерен център ТУ ->и изложение на фирми за работа.
Еми какво да Ви кажа.

Видях само себе си да се интересува от фирмите занимаващи се с електроника или ако имаше някои те попълхаха за операори, подръжка и подобни.

А за дизайн и инжинеринг тамън аз и още 2-ма само , като единият механик , а другият беше 30-40г човек минаващ попътно нещо (не разбрах точно).

Е какво да си кажем сега ?
Бях там почти 4 часа, 3 и на 30мин.
А успях да обиколя само половината от малкото фойе на 12-ти блок.
Правете сметкат колко интересни разфговори имаше , за да не се усетя за времето.
И имаме доста фирми в сферата и всички , ама всички търсят по 4,5 позици хора ,ама НЯМА
Е добре де .. къде са 2000-3000те души

от мф, мтф, фа, етф ?

на едното място се уговрих за половни ден работа евентуано нали все пайк интервю щеШЕ да има , но като разбра че съм 1-ви курс :-( ИНаче преди това си говорихме какво съм правил, поговорихме си да ме види що за стока съм :-Д
и човек де, абе инжинерчетаат са готини хора :-D

Значи може да е имало и други хора за инжинеринг , обаче оглеждах бланките, оглеждах хората щото очаквах да видя 3,4-ти курс колеги във сферат, ама на :-(

Вто Ное 14, 2006 11:28 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
8O 4 часа с обикалял ... че тo тея 5 павилона на кръст за 40 секунди се обикалят ве :D ...

Вто Ное 14, 2006 11:33 pm
Докладвай
Профил ICQ WWW
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Ами виж му поста колко е дълъг, сметай как води разговор за работа.

Нищо лично Маниак, ама трябва малко да си оправиш начина на изразяване - в една страница писане поднасяш информация като за 3 изречения. И повечето мисли ти почват в една посока, а свършват в съвсем друга. Честно, трудно се четеш.

Последна промяна Цецо на Вто Ное 14, 2006 11:41 pm, променена общо 1 път

Вто Ное 14, 2006 11:37 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
той ако и говори както пише - т.е. на килограм и несвързано може и на един павилион да е останал 4 часа :) хехе

Вто Ное 14, 2006 11:38 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Значи обяснявам :-)

Първо си поговорих с представителите-ките всъщност /жени на Сиеменс по-нашироко за техният офис в Б-я.
След това с едина друга фирма за инжинеринг на безжични системи -доста интересно , постно щандче ,но много инфо ми даде човека - и този път повече слушах ,отколкото да говоря.
След това на друг щанд , инжинеринг - чисто вградени системи - всичко имаха като производство, каквото каже клиента общо взето ,та ... там доста интересни неща чух и "малка лекция" за pcb design от един професор от ЕФ , който беше дошъл да говори с този от фирмата нещо :-) После се запознах с 2,3ма интересни човека.
После сателитни системи, още 2,3 щанда за безжични системи, после още една за вгр.системи, но за коли и на.

Аз не съжалявам за времето, разбрах доста интересни неща, чух някои неща от опита, който имат хората там ми обясниха. И горе-долу им повярвах.Какво повече да каже.

Тоав че ви е яд , че не може да се изразявате като мене си е Ваш проблем , това че Вие не ме разбирате - пак ... мойпроблем ще е , ако дойда и искам да ми помогнете или свършите работа ./ с/у заплащане примерно :-П за срок и не може да се разберем. ТАКАЧЕ У ЛЕВО !

Писна ми .. от тъпите Ви шеги. Просто щото са тъпи

Значи вече сте ми като един познат, който знае само ТЪПИ Вицове като този:

Един кон в киното си яде слама и гледа филма / слама като пуканки от кутия.
И по едно време от задният ред една крава.
Извинете ще се преместите ли на съсденото място ,защот не виждам от вас.
При което коня очудено казва:

- Я ... КРАВА ?!. В КИНО ?????

ебати тъпият виц...
та и вие така, не ви ли омръзна ?

а нека рек делне това мнение ... , щото и той се улива вече.
НЕ знам какво става напоследък на няко хора.
Много нерви, много нещо

Вто Ное 14, 2006 11:50 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Цецо написа:
Ами виж му поста колко е дълъг, сметай как води разговор за работа.

Нищо лично Маниак, ама трябва малко да си оправиш начина на изразяване - в една страница писане поднасяш информация като за 3 изречения. И повечето мисли ти почват в една посока, а свършват в съвсем друга. Честно, трудно се четеш.

Цецо , ако искам мога да пиша изречения по 5,6 думи и 100% ще ме разбирате, ама това не съм аз. И затова пиша така, със запетайки, точки и запетайк, тирета, скоби и прочие.
Всичко на мах*, интегрирано и универсално , аре чао Ви.
Лека нощ :-P :-)

гъзарчета :lol: :lol: 8)

*- т.е всичко казано като полезна информация последователно, но понякога е трудно и се получават неразбираемици , виждал съм го, но някои път и не ми се поправя, но рядко.
често правя едит. и то не заради мене де :P ххахаххехехе :-) Е то ясно :-)

Вто Ное 14, 2006 11:52 pm
Докладвай
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Те хубаво търсят ама кви пари дават щото май май няма много идеалисти вече дето да бачкат за стажа да се похвалят че бачкат по специалността. 250 лв за девелопер не е ли малко :? за стартова заплата?

Сря Ное 15, 2006 12:09 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Манияк - тия последните два поста ти бяха най-ясните от как те чета. Имаш напредък - продължавай :D .

Сря Ное 15, 2006 12:16 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
the_real_maniac написа:
Значи обяснявам :-)
..............
Тоав че ви е яд , че не може да се изразявате като мене си е Ваш проблем , това че Вие не ме разбирате - пак ... мойпроблем ще е , ако дойда и искам да ми помогнете или свършите работа ./ с/у заплащане примерно :-П за срок и не може да се разберем. ТАКАЧЕ У ЛЕВО !

Писна ми .. от тъпите Ви шеги. Просто щото са тъпи

Значи вече сте ми като един познат, който знае само ТЪПИ Вицове като този:
//mod edit - следва тъп виц.../

а нека рек делне това мнение ... , щото и той се улива вече.
НЕ знам какво става напоследък на няко хора.
Много нерви, много нещо

Maniac
Не се ли усещаш, че прекаляваш?
Май не само ще подкрепя кандидатурата на Никола за модератор, ами и аз ще се кандидатирам ако я караш в същия дух. Вземи се в ръце де!

Сря Ное 15, 2006 12:17 am
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
@the_real_maniac: Без да отправям никакви лични нападки към теб, и на мен ми прави впечатление, че постингите ти се четат все по-трудно. Преди май не бяха така. А честно казано, постинги с наличие на много правописни грешки и неясни изречения показват неуважение към четящите. И ги кара да не четат...

Сря Ное 15, 2006 12:29 am
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Значи за последно и повече няма да си отварям устата за това:

1.Пробвах човешки - обясних защо , кое , как , сега не ми се търси мнението.
пак продължиха тъпите напатки
2.Правописни грешки напоследък ... от вчера повече , защото с новата клавиатура бъркам клавиши.
И я смених ,защото ми запецваха бутони на кучето (марка) което ползвах 1,2месеца. Сега е полу-куче а4тех, догодина или logitech или benq :-P
3.Неясни - да ... станаха мааалко по-неясни на моменти, защото пиша, преглеждам за 5сек , пращам.
4.Всяко нещо си има граница , само ... - известна поговорка
5.Заради 4, на човек му сецва ентусязма да комуникира с хора, които ПОЧВАТ да изпълняват поговоркат.

неуважение няма , има възмущение от детските държания напоследък.
аз съм малък спрямо Вас, но последните 2 дни не знам - аз ли , вие ли , някои е крив.

И пак ще го кажа, и това за последно:
Всеки има право на мнение, не всеки е прав.
=> неможе всеки да е прав
=> не може всеки да е съгалсен със всеки
=> не може да има пълно мнозинство на 100%
и т.н, и т.н

По-ясно от това и да мога - не искам да пиша; защото все пак малко или много се познавамe по характер.
Ако Вие за 2 мнения на човек ,които според вас са глупости (примерно) си променята мнението на 180 градуса , то ... означава че всяка дума от всеки я приемат за истина.

Сега нещо грешно , нещо неуважение да вижда някои ? =;

едит: а сега ... кой пише offtopic 8)

edit: изядох едно 'е' :-)

Последна промяна the_real_maniac на Сря Ное 15, 2006 12:46 am, променена общо 1 път

Сря Ное 15, 2006 12:38 am
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
Мнение 
Ами някои хора си се изразяват неясно, по скоро мислят непоследователно, или пък постранен начин, други правят грешки по една или друга причина, други и двете, ук визирами себе си защото често пиша трудноразбираемо а за грешките няма какво да говорим. Обаче ми рпави впечатление че совен това маниак влака като че ли .. знам ли ... сравнено с първите му постове наистина звучи по друг начин, а човек не променя мисленето си за месеци, нито за години, аз както си пиша и говория сега, така си пиша и говоря по принцип, и така е и било, и колкото ида с еопитвам не мога да го променя, то затова ми е и трудно с чужите езици, те тук не ме разбират :) ....
И още нещо ми се струва малко .. как да кажа ... айде няма да давам опредеения, но с две думи, изведнж стана голям специалист. Нищо против нямам хората които се развиват, но кратки срокове се разви доста, поне съдейки по някои негови мнения ... сега въпроса е дали наистина се е развил или просто стана по самоуверен и кометентен във всичко. Ако е първото браво на момчето, но .. мен някак ме гложди че е второто.

Сря Ное 15, 2006 12:42 am
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]