Отговори на тема  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автомобили 

Каква марка е личният ви автомобил?
Mitsubishi 4%  4%  [ 2 ]
Nissan 5%  5%  [ 3 ]
Toyota 7%  7%  [ 4 ]
Honda 4%  4%  [ 2 ]
Audi 5%  5%  [ 3 ]
BMW 5%  5%  [ 3 ]
Mercedes 4%  4%  [ 2 ]
VW 11%  11%  [ 6 ]
Volvo 4%  4%  [ 2 ]
Skoda 0%  0%  [ 0 ]
Renault 9%  9%  [ 5 ]
Ford 5%  5%  [ 3 ]
Alfa Romeo 4%  4%  [ 2 ]
Peugeot 4%  4%  [ 2 ]
Москвич 2%  2%  [ 1 ]
ЛАДА 5%  5%  [ 3 ]
Друга японска 0%  0%  [ 0 ]
Друга европейска 19%  19%  [ 11 ]
Друга американска 2%  2%  [ 1 ]
Друга 4%  4%  [ 2 ]
Общо гласове : 57

Автомобили 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
sthx написа:
Те са си средство за придвижване от точка А до точка Б.

прав си само до някъде
за мен (предполагам и за всеки който си цени времето) автомобила е достатъчно добър когато не ти създава проблеми т.е. ти не мислиш за него и да му отделяш излишно време, колкото по-малко обслужване и проблеми създава толкова по-добре
първата ми кола бе москвич на 60 х км смених почти всичко каквото можеше да се смени по-него: карета, амортисьори, полуоски и прочее детайли по ходовата част, не се наемам да изчисля колко време ми е отнело заниманието с негово величество москвича (край на легендите за здравината на руските автомобили), накрая ми писна и го продадох за 250 лв защото не ми се губише време да ходя до КАТ да го бракувам и закарам на гробницата, повече на руска кола няма да се кача дори да ми я подарят. следващата кола бе нисан съни - ужасно здраво "магаре" карал съм го жестоко без никакво жалене през дупки и родни пътища, чак на 200 х.км се разтропа здраво и го продадох за 20% от цената на която го купих. така че между точка А и точка Б пътя може да е различен с различните коли

Пон Ное 06, 2006 6:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
карал съм го жестоко без никакво жалене през дупки и родни пътища, чак на 200 х.км се разтропа здраво и го продадох за 20% от цената на която го купих

8O На това му се вика тьрговец, ако продавам нещо голямо ще те тьрся за сьвет :D

@vlado Само Hammer за тебе :D то това не е кола, ами.... Чудно ми е само кьде си побира резервоара.

Пон Ное 06, 2006 7:15 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
HCL написа:
8O На това му се вика тьрговец, ако продавам нещо голямо ще те тьрся за сьвет :D

заслугата вообще не бе моя, отидох в магазина на нисан и се разбрах с търговеца да намери клиент срещу 10% комисионна, прати ми една мадама която преди това бе карала лада, нисана и се стори като ракета след ладата ;) сигурен съм че нисана си е изкарал поне още 100 х безпроблемно съни просто е една от най-сполучливите им коли а търговеца от нисан си изкара 500 лв за няма и 10 минути работа те и без това през него минават по 20 човека на ден и не всеки купува...

Пон Ное 06, 2006 7:30 pm
Профил
Аватар

Мнение 
HCL написа:
3aek написа:
Само Hammer за тебе :D то това не е кола, ами.... Чудно ми е само кьде си побира резервоара.

Ти някога сядал ли си в Хамър? Щото аз на Хамъра му давам първенство за най-малоумен интериор. От тая голяма кола отвън , да направиш тая кибритена кутийка дето е вътре си е направо талант.

Пон Ное 06, 2006 11:25 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Ама нали трябва да е здрав хахаха :-)

А скоро преди 2,3месеца гледах филмчета показващи 2,3 слаби места в хамера БЕЗ много усилие как се чупи :-)

Вярно вътре едобре, ама го спират на място, а щом е на място .. замина :-) Ойде :D

Вто Ное 07, 2006 12:52 am
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
HCL написа:
3aek написа:
@vlado Само Hammer за тебе :D то това не е кола, ами.... Чудно ми е само кьде си побира резервоара.

Не ме кефят мен Хамърите. Малки ми се струват отвътре, а отвън са прекалено големи. Особено H1 модела си изглежда много военен (но пак не може да се сравни по грозота с истинските воеени модели, които се мяркат от време на време по улиците тук). H2 си е по-гражданска кола, но нещо пак не ми харесва. А пък Н3 изобщо не ми прилича на Хамър поне на мен. (Сайтът на Hummer е много гламав и не мога да приложа връзки към отделните модели, така че който се интересува, ще трябва да се взира на сайта...)
Иначе резервоарът му е отзад точно под багажника - и за това резервната гума не виси отдолу, а е окачена на вратата на багажника (говоря за Н2). Събира 32 галона бензин (121 литра), а цялата кола тежи само 2.9 тона празна :-).

Вто Ное 07, 2006 2:10 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
the_real_maniac написа:

А скоро преди 2,3месеца гледах филмчета показващи 2,3 слаби места в хамера БЕЗ много усилие как се чупи :-)

Вярно вътре едобре, ама го спират на място, а щом е на място .. замина :-) Ойде :D

Военния хамър няма нищо общо с гражданския. Гражданския е едно абсолютно недуразумение, глуповат външен вид, непрактичен интериор, калпава изработка (троши се на общо основание, а е абсолютно непригоден за сервиз).

Ако говорим за високопроходими машини една UAZ-ка е сто пъти по добро решение - малко духа, ама нали искаш емоция. Да не комнтираме класики в жанра като ж-класа, старите патрул и лендкрузер или вечния класик ленд ровър. И нивата е по кола от хамъра, ако ги изкараш на офроуд - гражданския хамър е жив умрел. Хамъра е за дебели негри със златни ланци - комплексарска кола.

Вто Ное 07, 2006 10:44 am
Профил ICQ
Ранг: Минаващ

Мнение 
Карам рено 19 и съм готов да помогна на всеки с рено- администратор на клуба на рено съм. Удариха ме ония дни и оттогава окончателно намразих автомобила фолксваген пасат- такива поразии направи на нежната ми френска колица :( Имам и трабант - но това е класика :)

Вто Ное 07, 2006 2:51 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Колега, Пасата да не е Голф, че такива приказки по негов адрес [-X

Вто Ное 07, 2006 2:53 pm
Профил WWW

Мнение 
HCL написа:

Ти пък това като комплимент колко здрава може да бъде една немска врата и почти нищо да и няма, а на реното яко да му се нагънат ламарините :wink:
Нищо лично колега просто човека нямаше гражданска, а аз ще има да си чакам пари от него :(

Вто Ное 07, 2006 3:09 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
HCL написа:

Що какво имаш против голфа? Колко пъти си видял ръждясал голф? Това е може би най-здравия автомобил в ниския ценови клас, правен някога (за голф 2 говоря). Погледни какво количество почти 20 годишни голфове се търкалят по улиците. Лошото е че след 2ката , VAG си смениха политиката и почнаха да правят еднодневки. Тъй де защо да ти продават кола за цял живот - няма далавера.

Вто Ное 07, 2006 7:21 pm
Профил ICQ

Мнение 
Цецо написа:
HCL написа:

Що какво имаш против голфа? ...... Лошото е че след 2ката , VAG си смениха политиката и почнаха да правят еднодневки. ......

Колега ти да не би да имаш нещо против тройката. :D [-X

Вто Ное 07, 2006 8:25 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
the_real_maniac написа:

Военния хамър няма нищо общо с гражданския. Гражданския е едно абсолютно недуразумение, глуповат външен вид, непрактичен интериор, калпава изработка (троши се на общо основание, а е абсолютно непригоден за сервиз).

Ако говорим за високопроходими машини една UAZ-ка е сто пъти по добро решение - малко духа, ама нали искаш емоция. Да не комнтираме класики в жанра като ж-класа, старите патрул и лендкрузер или вечния класик ленд ровър. И нивата е по кола от хамъра, ако ги изкараш на офроуд - гражданския хамър е жив умрел. Хамъра е за дебели негри със златни ланци - комплексарска кола.

Е че аз не говоря за хамериканските хамър въшки, който изглеждат много смешно на фона на така нареченият от теб граждански :-) Просто гражданският е голям правоъгълник , онова е малко страно ръбато нещо :-)

Вто Ное 07, 2006 8:29 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
hricava написа:
Нищо лично колега просто човека нямаше гражданска, а аз ще има да си чакам пари от него :(

Кофти наистина, от полицията не те ли посьветваха как да постьпиш? Странно, как така без гражданска.

@Цецо нищо лично против колата, малко смешно изглежда, но всеки си има вкус :D Просто Пасата е сред еталоните за немски семeeн автомобил.
Golf-a е любимец сред голяма част от уличните Razer-и, най вероятно поради ценовия клас и факта, че повечето ентусиасти по-улиците са на вьзраст когато не могат да си позволят нещо по-добро.
Но го казах по-скоро на шега, всяка кола е хубава, щом си вьрши добре работата.
А като ти я счупят и то не по твоя вина е много кофти. Казвам го от личен опит :cry: . Но вината в повечето случаи не е в автомобила, а в задкормилното устройство.

Вто Ное 07, 2006 9:55 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
the_real_maniac написа:
Е че аз не говоря за хамериканските хамър въшки, който изглеждат много смешно на фона на така нареченият от теб граждански :-) Просто гражданският е голям правоъгълник , онова е малко страно ръбато нещо :-)

А за кой хамър говориш - аз незнам да има неамерикански такъв :? .

Вто Ное 07, 2006 10:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща