ами точно така е и ако прочетеш статията ще ти стане ясно
Верно бре ,Кво съм гледал....Извинявай 3аек. Ама такова изпълнение ми се струва кофти, мисля че няма кой знае какво приложение....
P.S. Милене къде е линка с графичното ЛЦД?
Пет Ное 03, 2006 12:45 pm
Milen_Haskovo
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 8:43 pm Мнения: 172 Местоположение: София / Хасково
Затрил съм го някъде, от Bookmarks имам наг 1000 линка, не мога да го намеря никъде. И с гугъла не го откривам И човека с който писахме за прожектора го е изгубил...
Пет Ное 03, 2006 3:35 pm
staria_jak
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 11:21 pm Мнения: 12 Местоположение: s.Varvara
Ето ви лазерен проектор, но само за текст. Хората от MIT са го измислили. Много е прост като електроника използва 16f54-контролер, абе разгледаите го пък ще видите.
Тцъ! Никакви стъпкови двигатели няма да помогнат тука. В случая става въпрос за репетитивно движение на огледалата с честоти от десетки килохерци. Стъпков двигател, дори между стъпките може да реализира до към 4-5 килохерца. И няма да има приложима стойност, защото ще е отклонение колкото е стъпката му.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл