|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:13 am
| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 M+
Това го бях разработил за моя вътрешна употреба, но с текущата версия го рилийснах днес в гита. Напълно безплатно е (е, естествено токените си ги плащаш към провайдъра), няма нужда от акаунти и такива неща. Поддържа също мрежова работа за екипи с повече хора. След ден-два ще го анонсирам по нета: https://github.com/pathbind/M-plusПодобно е на AIcouncil и такива, но това не е дигитална демокрация както са те, а чиста диктатура с вражески настроени критици. Принципът е, че един модел върши работата и носи цялата отговорност за нея, а другите се опитват да му търсят кусурите. Примерно "откъде стигна до тоя извод?" или "това тук няма да работи както го мислиш". По този начин се хващат и се оправят грешките, които един модел сам може да изпусне. До 12 едновременни "критика" се допускат, и всеки може да е който и да е от поддържаните модели като дори може и да се припокриват. Може да се конфигурира с всички важни модели и също с къстъм за локални модели. Има доста функционалност, поддържа изображения и т.н. Също така поддържа проекти, всеки от които с неограничен брой отделни чатове, споделени файлове и т.н. Който дялка с ИИ веднага ще разбере за какво става въпрос. Ето тук за повече яснота експортвам една съвсем проста демо сесия с гпт като главен изпълнител и гпт+клод+грок като критици.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Авг 09, 2026 6:08 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
 Re: M+
Идейно ...ще го пробвам. Напоследък някои чатове много обидчиви вземат да стават ....
|
| Нед Авг 09, 2026 7:56 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11278 Местоположение: Добрич
|
Отиде ни форума.. Рек, дърпай шалтера! Вече сме излишни 
|
| Нед Авг 09, 2026 10:00 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Абе напротив  Идеята е да се повиши нивото като се остави ИИ да лови досадните грешки колкото е възможно по-рано.
|
| Нед Авг 09, 2026 10:07 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Няма начин, колкото повече го използвам, толкова повече се убеждавам че само по себе си е абсолютно безполезно, същото като да си купиш 7 осна окума и да я чакаш сама да се програмира, и да произвежда. До ър инструмент, и то според мен за малки неща, не му ли надробиш задачата, да го гледаш отблизо нищо не върши.
|
| Пон Авг 10, 2026 2:08 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Кое е безполезно - това което съм рилийснал ли или ИИ? Защото аз за последната година свърших повече работа отколкото 10 човека за целия си живот биха свършили преди това. Та всичко е въпрос на гледна точка
|
| Пон Авг 10, 2026 7:53 am |
|
 |
|
ToHu
|
Като цяло ИИ, сам по себе си е безполезен, иска надзор и то сериозен, но пък пише много бързо, няма как да се конкурираме с него по тоя показател. В това което си направил виждам смисъл , не съм го пробвал но ще. Принципно това е начина по който аз работя с него, аз стигам до тм д му давам решения като водя че тотално зацикли, иначе е само критика ...ако направи революция аз ще съм на първо място за отстрелване Сега да не буда разбрн грешно, безполезен е от гледн точка на това, че само рядко успява да постигне нещо, и доста грешки прави, типично човешки, та му трябва опертор. Но от няколко месеца го използвам да върша рбота, не само да си играя и не мога да отрека, върви работа, макар и да ми къса нервите. Имам един UI тестови по един проект, ами само с него, това никога нямаше да се хвана аз да го пиша защото няма, нерви и желание д се занимавам с web технологии, но той се справя отлично, и там почти не греши. иначе ..онзи ден, 55 пъти повтарям, че два процеса трябва да са синхронни, и постоянно ми предлага решения при които не са 
|
| Пон Авг 10, 2026 8:48 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Убу де ама как можа да го направиш в 500к хтмл файл???
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Авг 13, 2026 10:57 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Не разбирам същината на въпроса... Файлът е: голям/малък/красив/грозен/зелен/космат...?
|
| Пет Авг 14, 2026 4:23 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4588 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Прекалено голям и невъзможен за разбиране от човек какво точно прави. Всичко на един ред.
|
| Съб Авг 15, 2026 3:38 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Ааа това ли било. Стари компилаторски навици... Сега ще го ъпдейтна
|
| Съб Авг 15, 2026 6:22 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Сега е по добре! 15787 реда!
|
| Нед Авг 16, 2026 2:08 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Е то ако беше 5-6 реда щеше ли да има смисъл да го шервам... 
|
| Нед Авг 16, 2026 2:38 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Не бе, просто пак е прекалено голямо за преглеждане от човек. Мине ли 1000 реда не е за гледане. Айде, Клодю го разбра и го обясни ама не е същото. Т.е. това което в момента правим му намериха име "meat proxy" когато хората копират нещо генерирано от ИИ да го прочете друг ИИ за да им го обясни.
|
| Нед Авг 16, 2026 2:52 pm |
|
 |
|
Член Първи
Ранг: Минаващ
|
Разгледах този и някои от останалите ви проекти, доста са оригинални и интересни. Имате едни опити за социални сайтове - плочки или нещо подобно, стана ми интересно къде ги хостване - ползвате ли Оракъл или някой друг облачен провайдър?
|
| Чет Авг 20, 2026 3:12 pm |
|
|