|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 10:35 am
| Автор |
Съобщение |
|
Pif
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
И ти нещо не си ми симпатичен. И твоята позиция не ми е симпатична. Сега ако аз те убия нормално ли ще е? Междувременно може да ти режа части от тялото. Ей така, за забавление. Докато съм край тебе няма да умреш. Ще умреш после, в болницата. Навит ли си? Ако не си навит - може да те причакам като се прибираш от магазина защото съм решил, че си обрал магазина и затова да те пребия и изтезавам. П.П. Може да събереш пари за да си платя после адвокатите след като те убия.
|
| Нед Авг 09, 2026 12:46 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12825 Местоположение: София
|
Явно всяка статия разказва част от историята...
Та, дечицата (за които ще събираме средства за подпомагане) отишли да похапнат дюнер с парите които са свили от жертвата. Действително, съвсем невинна детска игра...
Ще събираме ли пари или да изчакаме?
А междувременно можем да съберем пари за мейдъна / сухой / ташаков, за да си купи офис в центъра на Пловдив.
|
| Нед Авг 09, 2026 2:10 pm |
|
 |
|
Мъдуро
Ранг: Минаващ
|
Много бързо се забрави факта че това е 37 годишен, който си е чукнал среща с 15 годишна по тъмна доба в гората. Ако наистина симпатизирате на такива субекти значи нещо не е наред с това общество. И пак казвам - децата са обвинени в предумишлено убийство, но след като са го набили са го пуснали, и човекът е изминал сам около километър, аз това не бих го нарекъл убийство и какви са тия емоционално нестабилни съдии, дето се разплакват когато разглеждат фактите в съда, въпросният съдия да вземат да го гушнат за да се успокои, да му връчат една плюшена играчка - еднорогче и да му напомнят че превръзката на Темида символизира безпристрастност, и вместо да ми риве публично да сложи фасовете, дюнерите и свастиките на едната страна на везните и педофилските наклоности и изпълнения на "жертвата" на другата страна да видим кое ще натежи повече.
_________________ Туй трънзистора го знаeм - MOSFET, JFET ... BOBA FETT
|
| Нед Авг 09, 2026 3:30 pm |
|
 |
|
Мъдуро
|
Между другото изгледах видеото от линка и не видях съдията никъде да плаче, явно цялата история се раздухва и помпа по медиите, то толкова му трябва на българина, помня навремето младежко предаване КУ-Ку където си направиха майтап с авария в Козлодуй и беге стадото хукна да се евакуира от София.
|
| Нед Авг 09, 2026 3:52 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Пусни си климатика! На охлаждане!
|
| Нед Авг 09, 2026 3:56 pm |
|
 |
|
Pif
|
Не си си пил хапчетата. Сега 15 годишните проституират и са напълно зрели полово. След като могат да забременеят и да раждат, освен това водят редовен полов живот. Това дали тоя е на 37 или 97 няма никакво значение. Писал е на някакво момиче, тя му е отговорила. Явно е искала да се видят. Видяли са се на обяд. Тя ако не е искала да се видят нямало да му отговори или да отиде. От там нататък дали я е изнасилил няма как да знаем. Срещата не е случайна а уговорена. Кой от двамата е поканил другия - ще се изясни в съдебният процес. До тук няма престъпление извършено от убития. Няма извършен полов с малолетно лице акт което е и дефиницията за педофилия. Като бях млад познавах 15 годишна дето спеше с 50-60 годишни. Такива харесваше. И техните знаеха. Не бяха доволни но момичето си правеше каквото си иска. Беше републиканска шампионка по спорт и пътуваше редовно. Лягаше си с който и падне. На едни приятели дъщерята на 13 започна да спи с разни 20-30 годишни които срещаше по спирките. 7 клас беше спряла да ходи на училище щото я сърбеше. И там беше зор докато се кротне. Намери си някакъв 25 годишен и бяха заедно доста време. Дали и не се ожениха после. Та Мъдуро - кой какво и с кого прави си е тяхна работа. Докато няма насилие и принуда - не е твоя или моя работа да се бъркаме в живота на хората. Има си закони, има си институции. Не може ти или аз да решаваме кой да живее и кой да умре. Кой да го убие тъплата с камъни. Говорим за "деца" които водят редовен полов живот а не за малолетни които не знаят за какво става дума. И като заключение - ако си толкова морален отиди пред родилното да видиш циганките на колко раждат. 12-13 е нормална възраст да раждат. Какви са бащите на тези бебета? Трябва ли да бъдат убити? Ти би ли ги убил? Или тея 12 годишни родилки са заченали непорочно и бог ги е забременил? Вината се доказва в съда. Наказанието е според закона. Какво ти се иска на теб или на мен е без значение. В противен случай сега някой ще избие тея "деца" (убийци). След това друг ще убие убиеца на "децата". След това друг ще убие убиеца на убиеца. И до кога? Кога се прекъсва веригата на убийства и улично правосъдие?
|
| Нед Авг 09, 2026 9:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30753 Местоположение: София
|
Това с годините наистина е малко ....аз бях на 21, и имах гадже на 14, и физически и ментално не изглеждаше на 14, разбрах че е на 14 доста след първият път ...не че ми пукаше много де ...та ако е било доброволно дали е на 15 няма никакво значение. Щерка ми е 17, не говорим по въпроса но предполагам че води активен полов живот поне от 2 години, не ме интересува дали ще се чука с 12 или 32 годишни, ако го прави по желание няма никакво значение. А ако е без желание дали е на 17 или на 37 с еднакво удоволствие бих го одрал жив, и това в буквалния смисъл на думата.
|
| Пон Авг 10, 2026 3:07 am |
|
 |
|
itso.t
|
ТашакOFF, не каза - да започваме ли да събираме пари за невинните дечица или да изчакаме? https://offnews.bg/obshtestvo/tijnejdzh ... 72365.htmlДа предупредя - по-нежните натури по-добре да не четат горния материал!
|
| Пон Авг 10, 2026 10:52 am |
|
 |
|
Мъдуро
|
Включих се в форума преди няколко месеца понеже си мислех че тук пишат електрончици - демек интелигентни хора, защото всички електронни специалисти, които познавам са такива, но явно съм се излъгал, тук не престават определени хора да се заяждат въпреки че не съм ги провокирал с нищо, затова постът, който пускам тук ще бъде последният. Успех с философстването и заяждането с новите потребители, не очаквайте при такова държание форумът Ви да се развива. Успех!
|
| Пон Авг 10, 2026 10:58 am |
|
 |
|
itso.t
|
Няма форум в който да са разрешени или поне да се гледа с "добро око" на двойни и тройни регистрации. Така че "сухой" / "мейдън" / "мадуро ташакOFF", много ти здраве! 
|
| Пон Авг 10, 2026 11:14 am |
|
|