Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1069, 1070, 1071, 1072, 1073, 1074, 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Много крайности за глупости, и вчера тук един кара половин км в насрещното, е не е баш магистрала, ама по 4 ленти в посока ... додрапа до кръстовището и отиде където му е мястото :)

Сря Май 13, 2026 5:45 pm
Профил
Аватар

А„ и тук карат така: https://dnes.dir.bg/intsidenti/avtomobi ... postradaha

Сря Май 13, 2026 7:02 pm
Профил
Аватар

Ей тоя ще изкара почивка в Гърция
https://dnes.dir.bg/intsidenti/piyan-ba ... v-gartsiya

Чет Май 14, 2026 12:37 pm
Профил

https://www.segabg.com/hot/category-bul ... na-vitosha
Случи се неизбежното. При наличие на 15 до 20 мечки в такава малка и пренаселена с туристи планина, беше въпрос на време.
А пък аз съм късметлия /засега/. През това място съм минавал поне около 500 пъти на път към Селимица,
Мърчаево или южната част на Витоша.

Нед Май 17, 2026 7:16 pm
Профил
Аватар

Слава кокаине!

Сря Май 27, 2026 9:38 pm
Профил

Русоробите това чакат. Някой да им подхвърли трохичка и веднага клъвват.
Тоя квартал е на украинци колкото баба ми е марсиянка. В нашата държава и пиле не може да прехвръкне без да е замесена нашата мафия. Просто сега се сменя власта. Започва да се говори масово против украйна и да се слави русия. Няма как да е иначе когато тимаджии наляха кинти в радев. Време е да си отмъстят на тоя дето се осмели да строи в техния град без да ги пита. И мога да се обзаложа, че следващия наратив ще е как не бива да се събарят къщите ами да станат собственност на други - разбирай тимаджии. Руското ФСБ си разширява власта в бг посредством своето прокси тим.
Ама друго си е да се плюят двама украински палячовци и народа да вярва, че видиш ли онея там капути са построили цял квартал въпреки нашата мила родина. Онея двамата са просто удобната дъвка.
Да успокоя всички русороби - скоро и при нас ще стане диктатура, ще сменим еврото с рубла и ще има концлагери за политически затворници. За виц срещу царя ще се лежи в белене. Скоро. Много скоро.

Пет Май 29, 2026 12:49 am
Профил

Абе не знам коя мафия е строила ама се е постарала доста.
https://www.youtube.com/watch?v=dzO2qDAA5eQ

Пет Май 29, 2026 3:43 am
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Pif написа:
Тоя квартал е на украинци колкото баба ми е марсиянка. В нашата държава и пиле не може да прехвръкне без да е замесена нашата мафия. Просто сега се сменя власта. Започва да се говори масово против украйна и да се слави русия. Няма как да е иначе когато тимаджии наляха кинти в радев. Време е да си отмъстят на тоя дето се осмели да строи в техния град без да ги пита. И мога да се обзаложа, че следващия наратив ще е как не бива да се събарят къщите ами да станат собственност на други - разбирай тимаджии. Руското ФСБ си разширява власта в бг посредством своето прокси тим.
Ама друго си е да се плюят двама украински палячовци и народа да вярва, че видиш ли онея там капути са построили цял квартал въпреки нашата мила родина. Онея двамата са просто удобната дъвка.
Да успокоя всички русороби - скоро и при нас ще стане диктатура, ще сменим еврото с рубла и ще има концлагери за политически затворници. За виц срещу царя ще се лежи в белене. Скоро. Много скоро.

До преди да прочета това ми се струвахте интелигентен и нормален човек, като за инженер!

Пет Май 29, 2026 3:46 pm
Профил

satchy написа:
До преди да прочета това

Направо не знам, може би ще се самообеся или ще изчезна безкрайно (както казваше една циганка от Пазарджик).

Моята личност е без значение. Дали съм тъп или интелигентен, дали съм инженер или обущар, ... няма никакво значение. Да приемем, че съм просто добре информиран. Познавам верните хора и тилкоз.
Нямам нищо против която и да е държава, нито против хората и. Те са жертви като нас. Те са с робски манталитет и затова са избрали да са роби. Ние също си умираме да сме роби. И то на чужденци. Та винаги ще сме роби защото ни е в народопсихологията. Само трябва да си изберем на кой да робуваме. На рублата или на дойчемарката. Аз лично предпочитам на второто.

Пет Май 29, 2026 10:11 pm
Профил
Аватар

Pif написа:

Знам, че на петроханските фонтанели много им тежи истината, но това е положението. :D :D :D

Съб Май 30, 2026 8:20 am
Профил

Реконструктор написа:

Знам, че на петроханските фонтанели много им тежи истината, но това е положението. :D :D :D

Не ги познавам хората и не знам в какво са се замесили. Това което знам е, че точно в тази хижа са се криели всички "издирвани" престъпници. Цяла БГ знае, че са там, цяла БГ знае кой им носи храна през ден но само милицията не знае.

Осрали са се нещо и някой много е държал да покаже какво се случва с непослушните. Щом и хеликоптер е имало при "самоубийството" работата е дебела.

Дори да са изнасилвали по 10 деца на ден пак няма да ги утрепят по такъв демонстративен начин. Тук са замесени много пари и големи интереси. Може да е за една пратка с антики за 100 милиона дето изгърмя. Може и нещо друго да е. За наркотици не е защото там каналите са други и сумите на трафика надвишават БВП-то ни многократно. Там минават директно с тировете през границата ескортирани от патрулки. Държавата има интерес да минава този трафик необезспокояван.
Нещо по-дребно ще е. Ще се разчуе. Опорката за това кой в на кой дупката бъркал е много забавна и пикантна и тъпия народ от 80% дебили кълве на такива шарении но в реалния свят не стават така нещата. И Алексей Петров беше много сигурен за себе си ама и той отлетя. Ще се разчуе. Да му мислят тея с мафиотските бизнеси. Ние сме безинтересни.

Съб Май 30, 2026 9:15 pm
Профил
Аватар

БТА: при небивал интерес...
Прикачени файлове:
BTA1.PNG
BTA1.PNG [ 3.11 MiB | Прегледано 217 пъти ]

(гаспажата в средата на първия ред така си е стиснала портфейла... явно е много притеснена да не я преджоби някой от седналите до нея)
Цитат:
Според проучването 7% от българите твърдо виждат САЩ като съюзник, 44% - като „необходим партньор“, 11% - като противник, с когото трябва да си сътрудничим, а 15% виждат САЩ като страна, с която сме в конфликт. Изследването пречупва данните през призмата на трите най-големи парламентарно представени партии, като сочи, че 49% от електората на „Прогресивна България“ (ПБ) виждат САЩ като съюзник срещу 73% от ГЕРБ и 71% от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

---
Цитат:
В проучването България е единствената страна, чиито граждани смятат, че никоя друга европейска държава няма да се притече на помощ при евентуална нужда – 23% смятат, че няма да получим подкрепа, докато 12% смятат, че другите европейски страни със сигурност ще се отзоват на помощ.

---
Цитат:
На въпрос от проучването за това колко склонни биха били българите да защитят собствената си страна, отговорите сочат, че 51% от респондентите от електората на ПБ биха били склонни да защитят България. Данните за ГЕРБ са 57%, а за ПП-ДБ – 33%.

дайте да дадете
ще гледаме да видим
драги зрители, ние сме само зрители (водещ)

Сря Юни 24, 2026 6:33 am
Профил
Аватар

Мдам... проучване сред около хиляда българи. Всеки читав социолог знае, че това не може да бъде представителна извадка дори за град с 50 хиляди жители.

Сря Юни 24, 2026 9:49 am
Профил

Всъщност ако е направено както трябва може, но то не е, в смисъл за град. За цялата страна ....има не малко разлики в настроенията между София, друго големи градове и останалата част от страната, също има сериозна разлика изток /запад, север/юг ...може да сме малка държава но много нехомогена, та освен ако въпроса не е ядете ли, спите ли, ебете ли, резултата и при 10000 ще е също толкова неточен :)

Сря Юни 24, 2026 5:05 pm
Профил
Аватар

И за град не става. Например в Сопот, Казанлък и други градове с внесени рускинчета и техните наследници ще намериш колкото щеш американофоби. :wink:

Сря Юни 24, 2026 6:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1069, 1070, 1071, 1072, 1073, 1074, 1075  Следваща