Отговори на тема  [ 2474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165  Следваща
EV 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: EV
Колегата ми е в някаква група за Зое във фейса, аз не ползвам фейс... Та като го пуснаха масово от групата са се запалили, даже са се събирали да правят обща поръчка и т.н. Но у нас внесли 6-7 коли и след като няколко човека от групата направили тест драйв ентусиазмът леко спаднал.
В интерес на истината MG имат слава, че първоначално пускат полу-готови продукти и в движение ги оправят. За справка Бьорн има доста видеа за ZS EV модела и там имаше всякакви дразнещи неща. Примерно това, че не може да зареждаш отключена кола. Ако забравиш ключа на таблото не ти пищи както да кажем пищи една нормална кола за забравени фарове, ами бипка три пъти с клаксона и шашка съседите. И много такива... За щастие повечето са софтуерни недомислици и ги оправят. С новия модел не знам какво точно са сътворили, но предполагам че програмистите им пак са проспали всички дедлайни...
Но на тая цена пък... Иначе не са само те, моят съдружник пък се е запали по новото Мусо на KGM и не знам как да го спра, щото аз съм го виждал на живо а той не е.Там цената пък е още по-фрапатна като за 3+ тона прасе и 1 млн. км гаранция и т.н.
Работата стана да те е истрах да си купиш кола вече...

Чет Юни 11, 2026 9:55 pm
Профил
Аватар

Каква кола, то е горе долу на цената на два свестни велосипеда... даже няма да му сложа каско като дойде

Чет Юни 11, 2026 10:06 pm
Профил WWW
Аватар

miro_atc написа:
Колегата ми е в някаква група за Зое във фейса, аз не ползвам фейс... Та като го пуснаха масово от групата са се запалили, даже са се събирали да правят обща поръчка и т.н. Но у нас внесли 6-7 коли и след като няколко човека от групата направили тест драйв ентусиазмът леко спаднал...

Вероятно. Тия дни познат разправяше за Зойчето на сина му. Знаех че си е купил ебе, но не знаех какво е.
А поводът да заговорим за кака Зоя беше, че преди това говорехме за звукоизолации и абсорбери. Та той сподели, че синът му облепил "кака" с битумни изолации, че в оригинален вид дрънчала като празен варел, с ехо - дръъъъъъъънннн... :D
Е точно заради такива "дреболии" неколкократно съм ти казвал, че автомобилът не е конски сили и тъч. И други неща са важни.

Ето, Митко е погледнал към по-истинските автомобили. Дано да случи и на хубав (пазен) автомобил.

Чет Юни 11, 2026 11:56 pm
Профил

Като човек, който е карал 3 години Зойче не разбирам за какво говориш. Вече го продадох така че нямам никакъв интерес да хваля или да плюя модела. Писал съм много пъти за недостатъците, има си такива. Но те нямат нищо общо с шум, возия и т.н. Разбира се нямат нищо общо и с S-класите, но това мисля няма нужда да се коментира изобщо.
Окачването си е стандартно и евтино като Клио и тем подобни ДВГ, но заради по-ниския център на тежестта си се държи по-добре. За шума - като всяка електричка поради липса на шум от двигател почваш да чуваш вятър, гуми и т.н. Спрямо по-висок клас електрички е по-шумна. Дограмата не е с двоен стъклопакет и при над 100 се усеща. Ама нито е кола за високи скорости нито пък може да се сравнява с което и да е ДВГ. Така че твоят човек ако му лопа нещо да ходи на сервиз или на доктор. Изолацията няма да му помогне ;-)

Пет Юни 12, 2026 8:19 am
Профил
Аватар

Който си има кокошарник, да си му бЕре дертовете. Край на историята. :lol:

Пет Юни 12, 2026 10:38 am
Профил

Така е...
Между другото сега е момента, който има възможност да си купи истинско ДВГ и да си го запази за следващите 20-30 години. Аз нямам условия и време лично да го направя, но благородно бих завиждал ;-)
Не визирам Груби, щото не вярвам целта му е да оставя нещо за поколенията, пък и А6 сякаш не е най-подходящо за целта.

Пет Юни 12, 2026 11:57 am
Профил

https://youtu.be/a46Xp8FtWOg - случайно попаднах на това. Някои хора трябва да се замислят много за бъдещето си, особено меринджеите на компаниите за класически автомобили(дизелови и бензинови).

Нед Юни 14, 2026 1:54 pm
Профил
Аватар

Нова звезда - Caddy на акумулатори, дълга база....150км обхват...идеално за ходене на работа и мобилна работилница.

Сря Юни 17, 2026 10:57 am
Профил
Аватар

Пробегът е 150 километра с напалена докрай камина зимно време / климатик на макс през лятото, или по нанадолнище (по инерция)?

Сря Юни 17, 2026 11:10 am
Профил
Аватар

Ще ти кажа като го купя и тествам ;) Освен това може да напълниш дългата база с още батерии...

Сря Юни 17, 2026 11:55 am
Профил

Някой успявал ли е да зарежда на Тесла чарджърите?
Сложих апп-а и Тъпанчев ми обяснява как мога да си добавя всякакъв кокошарник, обаче аз не виждам 'other' изобщо. Само тЕсли приема...

Сря Юни 17, 2026 2:47 pm
Профил
Аватар

...не си споделил с какво замени кака Зоя...

Сря Юни 17, 2026 2:52 pm
Профил

пак кокошарник ;-)

През сайта на Тесла май ще стане... ама всеки път да въвеждам карти и всеки път ми се отваря на локалния език. Не е идеално и не е ясно дали ще работи.

Сря Юни 17, 2026 3:07 pm
Профил

Мдааа и аз така, на всяко зареждане се чудя ся тая бензиностанция дали продава сушеното месо което харесвам ... а дали ще има кроасанче, че тук не са много популярни ... ама още до карти и гугъл не съм стигнал :D

Сря Юни 17, 2026 4:40 pm
Профил
Аватар

Имаш секачки, гледаш къде минават дебелите кабели и не питаш апа ;)
Е гати дивотиите. Вместо да сложат по един карточетец на всяка колонка, ще се делим на Тесли, месли и други. Ако искам ще си включа зареждането на косачката.

Тия Зое-та стават все по-скъпи. Да не са излезли нови батерии и да минават по 600км?

Сря Юни 17, 2026 5:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165  Следваща