С оглед че е съвсем ново не тая много надежди но все пак някой да го е борил ? Имам много интересен проблем, докато си мисли че батерията е студена не гори и мога да си комуникирам с него, но не пуска нищо на изхода въпреки, че би трябвало. В момента в който види термистора и мре. Мре по интересен начин, почва да грее и да дърпа 150 мА ... REGIN от 5 става на 3.7 не че значи нещо, просто го забелязах. Това поведение е константно, без значение дали има закачена батерия или няма. Утрепах вече 5-6 чипа. Едиснтвеното по-странно нещо в регистрите е че не калкулира коректно VSYSMIN, стои на 0, това чипа го смята на база броя клетки, но в същото време клетките ги вижда правилно, те се задават с резистор.
Бях пропуснал едни резистори на буст кондензаторите щото ги няма на бейсик схемата в пдф-а, слагали се при по-високо входно, добавил съм ги но нищо не се променя, пукат като пуканки.
Единственото което в момента си мисля е да не би чиповете да са с бъг защото са инженерни семпли, поръчах една шепа нови, днес трябва да пристигнат.
Ако някой го е борил и е имал подобен проблем ...
Те тука дискусията с тексасци ..
https://e2e.ti.com/support/power-manage ... er/6347026