|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 11:56 pm
Военно-технически (без безмислени коментари)
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Военно-технически (без безмислени коментари)
На война е така, или убиваш или те убиват, и по добре да убивашп от колкото да бъдеш убит. А за Евреите, напълно подкрепям какво правят, тоя геноцид доста по-рано е трябвало да бъде извършен, гледай я тая сган какво прави като се докопа до Европа .. до един, жени, мъже, деца, старци, до един ..
|
| Пет Юни 06, 2025 7:03 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
както казах, няма смисъл да се коментира
|
| Пет Юни 06, 2025 8:40 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
HCL, руските бомби са хуманни. Дори и хвърлени в жилищни райони, те убиват само неверници и нацисти. Не бива да се бърка с взривяването на православните руски самолети и ракети, някои осветени лично от патриарха на Самая Магучая, което е богохулство и непростим грях.
_________________ Хайде де!
|
| Пон Юни 09, 2025 8:29 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
dan, всички трябва да се опитваме да си контролираме емоциите. Иначе просто някой ден ще се срещнем в окопите с автомати един срещу друг. Говоря българи срещу българи. Надявам се никой не иска да се стига до там.
|
| Пон Юни 09, 2025 10:32 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Голяма част от българите ежедневно се трепят в окопите. Разбира се във виртуалните - в йотубетата, в лицевокнигите и т. н.
|
| Пон Юни 09, 2025 11:32 am |
|
 |
|
miro_atc
|
Е то и тук е така по теми като кокошарници срещу печки  Но нека да не почваме теми, по които разминаванията са много по-сериозни. Или поне да не е по твърде обиден за другата страна начин.
|
| Пон Юни 09, 2025 11:50 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Да беше прочел нещо по темата, преди да фантазираш... 
|
| Пон Юни 09, 2025 11:51 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Трябва да се търсят нови поприща. Например, откакто спорът Майкрочип (Атмел) срещу Майкрочип (Майкрочип) загуби смисъл... 
|
| Пон Юни 09, 2025 12:02 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
То въпроса не е за тушките като такива. Цялата таз операция малко е напрегнала евроатлантипеските партньори, защото тушките като такива са част от стратегическите ядрени сили и по договор с щатите трябва да седят на открито за да се бройкат от спътниците. И ако е позволено от някой да бъдат ударени като цяло се смята за опит за превантивен удар и отговоря е ясен... Сега, понеже руснаците бе са тръгнали да бумкат с ракети , може би означава, че са изтъргували отговора на инцидента със сащ, и то не в пилза за украинците....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Юни 09, 2025 12:48 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
MYXATA, Рек ми е ясен, но за теб имах доста по-високо мнение. 
|
| Пон Юни 09, 2025 1:03 pm |
|
 |
|
Edesign
|
Ей сега ще преповторя евроатлантическата пропаганда: - укр унищожиха 1/3 от бомбардировачите.......... - отговора беше унищожено празно депо и един разглобен тролей в харков - статията може да се намери в дира точка Обобщено - руснаците сглобяват самолетите с части от 50 годишни перални и тролей...... и предположили че така правят и другите и за това опукали депото....... а днес е пристигнал втория Ф16 у нас - щом на руснаците са им останали 50тина 30-40 годишни самолети значи вече имаме по-силна авиация от тях УРаааааааааа....... Нека влезе следващия супер положителен конвергентен .................
|
| Пон Юни 09, 2025 1:14 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ДесертЛео, Аз не се кахъря много много за мнението на хората за мен, казах си мнението... Нито съм за руснаците , нито за украинците , нито за сащ нито за северна корея:) Може тотално да съм в грешка като не вярвам 100% на филмите в ютуб дето пъпчив небръснат блогер обяснява разпалено как по ббси-то казали че украински партизани унищожили стратегическата авияция на московията, че и сринали кримският мост за десерт. Никой не крие даже и руснаците си показват снимки и видеа, че са унищожени самолети, че е имало удар по основите на моста и т.тн. Ама с революционен плам в очите да пеем победни песни и да се черпим за победата над руднаците е рано 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Юни 09, 2025 1:50 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
 |  |  |  | MYXATA написа: ДесертЛео, Аз не се кахъря много много за мнението на хората за мен, казах си мнението... Нито съм за руснаците , нито за украинците , нито за сащ нито за северна корея:) Може тотално да съм в грешка като не вярвам 100% на филмите в ютуб дето пъпчив небръснат блогер обяснява разпалено как по ббси-то казали че украински партизани унищожили стратегическата авияция на московията, че и сринали кримският мост за десерт. Никой не крие даже и руснаците си показват снимки и видеа, че са унищожени самолети, че е имало удар по основите на моста и т.тн. Ама с революционен плам в очите да пеем победни песни и да се черпим за победата над руднаците е рано  |  |  |  |  |
Какъвто и двустранен договор да има между САЩ и Русия, Украйна или която и да било друга държава, която няма как да е страна по този договор (защото той е двустранен), не е длъжна да се съобразява с него. Отделно, че няма как да знае клаузите на този договор. Това са елементарни неща, които би трябвало да ги знаеш. Удара по летищата беше болезнен за Русия, независимо от реалните загуби, защото показа, че нищо не е достатъчно далеч в Русия, независимо от голямата територия. А ударите по моста въобще не съм коментирал. 
|
| Пон Юни 09, 2025 2:35 pm |
|
 |
|
miro_atc
|
Договорът е публичен и не е тайна. Анексите към него не са публични. Украйна няма отношение към този договор, за нея всички военни обекти са легитимна цел, така че към нея не може да има претенции. Поне не от страната на руснаците. Отношение имат американците, защото този договор не се крепи на някаква висша инстанция. Той се крепи на взаимното доверие между двете страни. В случая има достатъчно съмнения, че американските служби са знаели. Обратното би означавало меко казано некомпетентност. Да не говорим, че това не е първи инцидент от тоя тип. От друга страна за некомпетентност може да говорим и от страна на руснаците. Защото по договор самолетите трябва да са под открито небе, но никой не казал че не трябва да се охраняват адекватно.
|
| Пон Юни 09, 2025 3:14 pm |
|
 |
|
VPavlov
Ранг: Популярен
|
Интересно какъв ли принос са имали тези стари самолети във войната с киевския режим? Ударът по летищата е болезнен за руснаците, защото им атакуват символите за мощ. Реално това са машини, които не могат да се доближат много-много до Украйна. Мисля че ги взривиха с пропагандни цели. Що не взривяват фабриките за бомби, самолети и ракети, защо не удариха бази на фронтовата авиация? Може би щото аматьорите могат да ударят само там където не се пази, журналисти, блогъри, влакове. Ударили някаква забравена база, някъде в Сибир... Днес четох че са успели да свалят руско СУ, по "пакистанската" схема и това го зачитам за военна победа. Другото е пропаганда. Тъй си мисля, може и да бъркам.
|
| Пон Юни 09, 2025 3:26 pm |
|
|