Хайде и аз евентуално да допринеса към българската икономика (преди да съм допринесъл към индийската

)
Значи, аз споменах в една друга тема за намеренията ми да изкарам звук през блутут. Четох доста за ESP32, обаче изглежда че дислексията ми (или както старите хора го наричаха преди - мързела) са се влошили доста напоследък, а за ESP не съм писал никога преди. Затова търся човек, който ще ми помогне да завъртя колелото...
Заданието е ясно:
1. Да се накара ESP-то да се перне със блутут слушалки. Това става по следния начин, както е типично за рутъри и подобни неща: отваря се Wifi APN към който юзъра да се закачи. Там излиза една страничка на която има текущо сканираните BT дивайси. Юзъра си избира слушалката и това е. После Wifi се затваря пак понеже няма да ми трябва повече. Не ми трябва дизайн на страницата, а само функциониращи елементи по нея.
2. Функция която да мога да извиквам от моя код, която да плейва файл от SD карта и да го праща през блутута и едновременно с това към DAC-а на ESP-то - това за случай на окабелени слушалки.
3. ESP-то ще е в конфигурация копирана от Waveshare-S3-Geek. Осигурявам такъв, ако е нужно.
Тъй като мразя VScode, явно нещата ще трябва да са ардуински.
За някой свикнал с тия чипове предполагам нещата вече са ясни. Нека ми пише да се разберем за заплащането. Може да имам нужда от по-късни добавки към това задание (естествено срещу допълнителни пари)