| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Те ще са виртуални деца ...
|
| Пон Юли 01, 2024 6:19 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Юли 02, 2024 12:48 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Правителството Не мина. ДПС уж се тресе, ама не е много ясно какво става там и дали е за добро. Интересно интервю с Осман ОктайВъв Величие ще се окаже май, че "совите не са това, което са" ... Добрата новина е, че май ще има нови избори. Надявам се с изборидо дупка ако трябва - да се отмие утайката, която ни управлява през последните десетиления.
|
| Сря Юли 03, 2024 6:36 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Абе ква е тая история с гражданските застраховки? Тая сутрин минах да си направя - системите им не работели. Викам ОК, кога да мина пак, а девойките ме гледат умно и вдигат рамене... Не работели от 5-6 дена 
|
| Чет Юли 04, 2024 10:19 am |
|
 |
|
syscop
|
Онзи ден и на мен така казаха. Преди да си тръгна провериха и се получи.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Юли 04, 2024 10:52 am |
|
 |
|
nik
|
в следствие на "намагнитването" на свинчо стана пръв хевроатлантик, сега имам подозрения, че има заповед от хамериканското посолство да поеме контрола над ДПС ако някога съм се чудел дали има по-лошо от доган и обръчите му от фирми... е, оказа се че има - свинчо на опашка пред хамериканското посолство
|
| Чет Юли 04, 2024 11:05 am |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
Не смятах да го споменавам , но провокиран от поста на Миро по-горе , реших и аз да изразя учудването си (дълго се двоумих дали да не напиша "негодуванието си") от една Случка от вчера (па си е и баш по Темата !) - вчера отписвах една трошка тук от данъчното в Стара Загора и ей така - буквално на майтап подхвърлих на лелката зад гишето - викам "Ами аз съм платил данъка за цяла година , а го продавам по средата - нещо суми връщате ли , или ще ми ги преспаднете там от данъците за идната година ?!?" (данъка беше нещо около 36 лева , та демек надвлесъл съм 18 да речем)... И лелката вика : "Не господине - Общината надвнесени данъци не връща !" ... поукокорих се малко - почти не ми се вярваше - но ... сложих си белязка - викам си "Пец , станал си мъж на 50 , а допускаш да бъдеш сюрпризиран от Българската работа/реалност !" Хубуу , че нямам надвнесени 5-6 цифрени суми . 
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Чет Юли 04, 2024 11:10 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Ето повод човек да стане кмет  Откъде накъде - ако си внесъл повече, няма да ти връщат парите. Могат да ги запазят, и да ги приспаднат при следващо плащане - но да не ги връщат...плачат за съд и глоба. Особено ако става дума за големи размери.
|
| Чет Юли 04, 2024 11:30 am |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Еми то на обявите пишат платена гражданска, платен данък, та това да вдигне един вид цената за следващия купувач. Ама за бракуване не става явно. Аз моята кола обаче като я купих си спомням, че не платих цял данък, щото беше купена краят на Април. Предполагам, че е трябвало да се отпише преди да платиш данъка. 
|
| Чет Юли 04, 2024 2:22 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Обаче лошата новина е, че за пореден път Българския народ ще плаща за тези избори.
_________________ lz2com
|
| Чет Юли 04, 2024 2:27 pm |
|
 |
|
nik
|
От главата патят краката - като има будали да гласуват за боко тиквата и кирчо тъпото, и още повече будали които си мислят, че като не гласуват ще накривят на някой - по добре да плащаме за избори на всеки 3 месеца от колкото редовно правителство което да праща 10 пъти повече за украйна и украинци по морето
|
| Чет Юли 04, 2024 2:53 pm |
|
 |
|
syscop
|
Колко избори струват на бат' Бойко самолетите и на Тагаренко бмп-тата? Сигурно 50-60 пъти ще можем да гласуваме и пак ще останат пари... Ами реакторите за АЕЦ Белене? По-добре избори отколкото продажни и крадливи копелдаци да (се мъчат да) управляват държавата!
п.п. Не споменавам, че са и некадърни.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Юли 04, 2024 3:04 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Отпреди няколко страници...
|
| Чет Юли 04, 2024 10:55 pm |
|
 |
|
Pif
|
Това с изборите е много изгодно и полезно за мафията. Краде се на поразия, без контрол. Всичките ръководни институции са на тръни защото не знаят какво ще им се случи и са послушни като малки агънца. Народа си трае и е спокоен, че хе сега видиш ли ще има избори и ще се оправят нещата. Милиардите си вървят в "наши" фирми и никой дори не може да пита какво защо и как.
А за гражданските - нали оставиха в ареста "Емил Кюлев". Явно има и втори Емил Кюлев дето им е бутнал сървърите на гаранционния фонд. Или първия се е докопал до компютър в ареста.
|
| Пет Юли 05, 2024 8:08 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ей и в изборитер не мое ги стигнем, глей какво шоу си спрятат в хамерикатапроцеси, съдии, живи мъртви .... а нашите ...
|
| Пет Юли 05, 2024 8:19 am |
|
|