Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1046, 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Pif написа:
Украйна се опита да се прочисти от корупцията и да изгони руските агенти и я нападнаха.

А един мърмот завива шоколад...
Както се казва корупция има навсякъде по света, но това в Украйна аз не мога да го опиша. Само украинец с дар слово като Шарий може... Това е само един пример. Може да видиш колкото искаш в канала му. Има и за корупцията в Русия. А и далеч не е само Шарий...
Просто това, че в Украйна се бори с корупцията е виц от всякъде. Като тоя за пералните и много други...

Вто Юни 11, 2024 7:47 pm
Профил

За Украйна си в голяма грешка, корупция има, ама не е от страна на Русия.

Вто Юни 11, 2024 7:48 pm
Профил

когато корупцията идва от америка и европа тогава не се брои :D

Вто Юни 11, 2024 7:49 pm
Профил

nik написа:
докато се кланяш на сорос и в същото време боготвориш тия дето те опъват отзад - мнението ти не струва и стотинка, даже напротив - колкото повече надават вой зомбитата - толкова по сигурно е че тоягата е насочена в правилната посока - също както в грузия

относно полезните идиоти - аз ви казвам зомбита, независимо колко се опитвате друг да изкарате виновен за това че теориите ви издишат
нека не забравяме, че чрез такива полезни идоти се прокарват всякакви дивотии - евро, зелени измами, санкции срещу русия докато купуваме руски ресурси през посредници на завишени цени, евроатлантическо изпедерастяване, и какви ли не още ненормалщини, тъй че и боя ви е малко...

Я по полека, не ми приписвай фантазиите си. Единственото което казах е, че като си заслепен да громиш едната пропаганда сам падаш в капана на другата.

Вто Юни 11, 2024 9:39 pm
Профил

сам си приписваш всичко
вие никога не казвате единствено, зомбираните винаги казвате много неща, и все недомислени глупости, щото повтаряте чужда пропаганда без грам логическа мисъл
не всичко е бяло и черно както ви е втълпено от талавизора, и ако не е бяло не става автоматично черно, стига с тия малоумни твърдения

елементарна логика куца на уж умни хора... това че някои хора се придържат към факти и реалност не означава автоматично, че са под чужда пропаганда както сте се наредили вие, въобще цялата идеология "кой не скача е червен" започва да се изтърква, не просто се изтърква ами и се излагате с такива глупости, що се излагате толкова нелепо не разбирам

като знам пенсионерите колко години след като падна комунузма милееха по БСП-то, дори днес да забраним израстъците на сорос - ей тия облъчените "полезни идиоти" още десетилетия ще дърпат обществото надолу

Вто Юни 11, 2024 10:38 pm
Профил

Ами сляпата подкрепа на един строй/система/държава/блок е странно поведение. Аз лично подкрепям почти всички страни за едно или друго. Напълно подкрепям Русия за действията и в Украйна, но съм много против подкрепата и за Хамаз и "палистина" като цяло. Подобно за САЩ,, тов акеото правят с Израел като цяло ми се струва ОК, но тов акеото правят в Украйна макар напълно да го разбирам и приемам от политическа гледна точка, не бих казал, че подкрепям. Аз лично разбирам макар и да не подкрепям както украинците така и палистинците, всеки си има неговите цели и причини, и от тази гледна точка действията им са логични и оправдани. Но тъй като мен никой не ме пита, дали и какво мисля е без никакво значение, но не мога да разбер акак някой следва сляпо една или друг аполитика / пропаганда.

Вто Юни 11, 2024 10:53 pm
Профил

ТоНи, няма голяма разлика между "сляпа подкрепа за един строй/система/държава/блок" и "сляпа омраза ..." - едно и също е. Затова му се кефя на ник как не може да осъзнае, че като плюе едните автоматично отива в отбора на другите. Без значение дали му харесва или го осъзнава. Но то и точно такива хора падат в такива капани. Той ако го осъзнаваше щеше да вземе мерки.

Вто Юни 11, 2024 11:05 pm
Профил

това къде отивам, връщам се или осъзнавам няма нищо общо с това какво се върти в главите на зомбираните
всичко е само жалки опити за отлоняване на вниманието от издишащите ви теории за великия перфектен и непоклатим запад, винаги едни и същи безпочвени оправдания с путин, той е виновен за всичко, ако бай-дън напълни памперса - пак путин е виновен

всички тия ваши лишени от логика "автоматики" които демонстрирате са дълбоко щамповани от сорос в пехтиестите мозъци на зомбираните, и нямат нищо общо с реалността, и колкото и да повтаряте тая чужда пропаганда - пак няма да стане реалност

като няма разлика от сляпа омраза до сляпа подкрепа - вие зомбираните къде се класирате с тая сляпа подкрепа която демонстрирате към робовладелците си?
по добре не ми отговаряй, че пак ще изцепиш някоя глупост...

аз когато казвам, че нещо не ми харесва - се аргументирам
когато зомбиран казва, че "щом не скачам съм червен" не се аргументира, само сляпо повтаря дълбоко щампована сорос пропаганда лишена от всякаква логика
тъй че продължавай да повтаряш - само доказваш колко дълбока ти е щампата

Сря Юни 12, 2024 2:32 am
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Пак взе да прескача плочата... Чатбота си е пропуснал хапчета за деня май.

Сря Юни 12, 2024 8:07 am
Профил

и докато зомбитата си плещят обичайните глупости, робовладелците май вече планират нова война, да видим сега кой колко е облъчен и колко е готов да мре за чужди интереси
https://dnes.dir.bg/svyat/germaniya-e-g ... ta-kazarma

някои от коментарите имат актуални "евроатлантически" въпроси:
- като искаме равенство между половете - дали задължителната казарма ще бъде задължителна и за жени?
- От Октобер фест и гейпарадите ли ще ги събират?

а аз се чудя тия най нахъсаните зомбита яростно защитаващи робовладелците си и робовладелския строй - дали са готови да умират за американски интереси?

Сря Юни 12, 2024 8:56 am
Профил

Това с боя беше добра идея. Вие в СССР само от бой разбирате. Затуй пък ние промитите мозъци действаме малко по-цивилизовано. Сега е време да подшушнем на партньорските сороски служби, че в УК се подвизава един чужд агент който шпионира и извършва пропаганда в полза на вражеска страна. Малка присъда по бързо производство и екстрадиране ще са си в реда на нещата. Но ако някой друг соросоид реши, та обърка полет до София с полет до Москва - дали няма да стане интересно?
Май е крайно време да си задействам сороските връзки ;)

Сря Юни 12, 2024 9:28 am
Профил

единственото задействано което виждам е зомбита нападащи вкупом с обичайната си ярост и глупост всеки дръзнал да изкаже истината за "по-цивилизования запад"
но все пак благодаря, че доказваш нагледно всичко написано от мен :) за това ще цитирам доказателството за да не може да се трие, да остане в историята словото тъпанчево, не че не знаем колко низко може да падне в отчаянието си един зомбиран, но все пак друго си е да има доказателство

Pif написа:
Това с боя беше добра идея. Вие в СССР само от бой разбирате. Затуй пък ние промитите мозъци действаме малко по-цивилизовано. Сега е време да подшушнем на партньорските сороски служби, че в УК се подвизава един чужд агент който шпионира и извършва пропаганда в полза на вражеска страна. Малка присъда по бързо производство и екстрадиране ще са си в реда на нещата. Но ако някой друг соросоид реши, та обърка полет до София с полет до Москва - дали няма да стане интересно?
Май е крайно време да си задействам сороските връзки ;)

войната "до последния украинец" е към края си, сега готвят войната "до последния европеец", тъй че вместо да плещиш глупости се стягай за фронта да докажеш лоялността си към робовладелеца

Сря Юни 12, 2024 9:55 am
Профил
Аватар

nik написа:
...войната "до последния украинец" е към края си, сега готвят войната "до последния европеец", тъй че вместо да плещиш глупости се стягай за фронта да докажеш лоялността си към робовладелеца

Аха, и Грета завива един мармот в калник от тесла.
Ама как ви хрумват подобни глупости?

Сря Юни 12, 2024 10:12 am
Профил

nik написа:
като няма разлика от сляпа омраза до сляпа подкрепа - вие зомбираните къде се класирате с тая сляпа подкрепа която демонстрирате към робовладелците си?

Те точно тука бъркаш. Тази моя/наша подкрепа за запада е някаква твоя приумица около която си градиш омразата. Никой не ги защитава западняците - поне не и аз. Просто ти обръщам внимание, че нито си обективен, нито си кой знае колко аргументиран при все ти претенции, а просто заемаш твърдо и сляпо едната страна и се бориш ако трябва сам с всички. Ами няма нужда - тук сме достатъчно разумни хора да преценим и без твоя помощ кой е крив и прав. Това, че всеки си има и личните пристрастия по отношение на гео политиката не ни прави неспособни да водим диалог - за разлика от теб който само повтаряш едно и също - запада е крив, запада е крив. Ми крив е, и какво от това? Утре слънцето пак ще изгрее. Това, че запада е крив не прави автоматично страните извън запада по прави. Отделно наглостта ти да си баш в тоя запад който толкова много ти бърка в здравето. Ми иди извън него бре. И чуй добре какво ти казва ТоНи - да не ти се случва китаец да те командори, тогава ще видиш какво е то робство и колко ти е било лошо на запад.

nik написа:
и докато зомбитата си плещят обичайните глупости, робовладелците май вече планират нова война, да видим сега кой колко е облъчен и колко е готов да мре за чужди интереси

nik написа:
войната "до последния украинец" е към края си, сега готвят войната "до последния европеец", тъй че вместо да плещиш глупости се стягай за фронта да докажеш лоялността си към робовладелеца

Ник, като помъдрееш малко ще разбереш, че единствената причина да има държава е войната. Държавите са в две състояния - на война и в подготовка за война. Тези държави които не се готвят за война или пък не са достатъчно подготвени то рано или късно биват въвлечени или направо нападнати и победени от държава която е във война. Неосъзнаването на тази страна на човешката природа и обществото като цяло на практика те прави точно зомбиран роб какъвто се опитваш да изкараш другите. И на мен ми се иска да не е така ама на, такава ни е природата човешка - дори правото се определя от силата а употребата на сила се нарича насилие. Преглътни го.

Сря Юни 12, 2024 11:15 am
Профил
Аватар

palavrov написа:
Ми иди извън него бре.

Чудя се що не си хване самолетчето към московията. И паспорт ще му дадат и пушка с патрони ще му дадат... :lol:

Сря Юни 12, 2024 11:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1046, 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052 ... 1075  Следваща