| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 Re: Говорилня
Хайде да не бъркаме нещата . Продукт на Панасоник произведен в чайника е Панасоник мейд ит от чайник, а не китайски продукт. А китайски продукт, като за батерии типично са кръстени Голдън Драгон Ултра Файър както и произволни комбинации от изброените. А и който си е купил "не'къф файър" да не се оплаква, че се бил възпламенил... Произвеждат и нормални елементи разбира се. Скоро отварях батерията на някакъв китайски винтоверт. Ами китайски елементи, изглеждащи нормално. Отговарят на заявения капацитет, който е малко над 2 Ah, а не почти 9 Ah. Снимката е показателна за друго. Това е продукт произведен единствено с цел измама. Ето затова ги храня тия мизерници. Някой да си е купувал такъв корейски продукт? Американски? Японски?
|
| Пет Фев 16, 2024 12:31 am |
|
 |
|
velio
|
Така си е - съгласен съм за целта на продукта. Че то останаха ли американски продукти  .
|
| Пет Фев 16, 2024 3:31 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Така е. Но, ако пишман-техника (един от нашите) беше попитал преди да купува, измамата нямаше да се случи. В този размер съм срещал най-много 3200mAh на LG - по спецификация и измерено.
|
| Пет Фев 16, 2024 2:55 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Ползването на цилиндрични лит-ион за коли си е жива мизерия .... даже и в производителите на коли го знаят ...но пък са наи ефтинджос и както винаги на първо място е каки кинти ще направим , а не да осигурим нещо свясно на потребителя.
|
| Вто Мар 12, 2024 9:13 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Това ми попадна във фейса понеже една моя позната го беше шернала... Вървим нагоре и... малко настрани https://www.facebook.com/photo?fbid=102 ... 8462340824
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Мар 15, 2024 8:42 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
|
| Вто Апр 09, 2024 12:55 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
|
| Съб Апр 27, 2024 9:23 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
От туитър, извадено от линкедин Пича правилно се е ориентирал https://twitter.com/ashadahmed_/status/ ... 87/photo/1
|
| Чет Май 02, 2024 9:33 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Може и крави ... а аз освен да си направя една плантация с агаве в Мексико ....
|
| Пет Май 03, 2024 12:25 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ами с ИИ точно такива кухи и безполезни длъжностии стават излишни... Например мъсков като купинтвитер, изволни 90% от контент мениджърите и контент супервайзорите (които повечето бяха в ирланския им офис) то не бе плач и рев, ама твитера синработи перфектно и без тях - нали? Същото е и амазон и гугъл уволниха 10 хиляди напълно кухи длъжности и си работят перфектно. Същевременнонси пазят и наемат хора за новаторски инизследователски позиции...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Нед Май 05, 2024 8:48 pm |
|
 |
|
nik
|
ами тук е голямата заблуда, че само в БГ има наши и ваши, а на запад няма всички сладки позиции са пълни само с наши и ваши, от всякаквите държавни администрации до големите компании, идва някакъв меринджей и започва да урежда свои хора. включително и аз съм бил на такава позиция (макар и за кратко) в която трябва да стоя само за присъствие. иде шефа и вика "намерете си работа" като е съвсем наясно, че работата е отдавна свършена.
и още по странното е, че като ги уволният от някъде едни такива 90% първо се мести меринджея на новото място и пак започва същата схема с останалите. докато в същото време едни хора седят в БГ и цъкат с език "ееее друго си е на запад"
|
| Пон Май 06, 2024 11:06 am |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
В европата мога да говоря само за немско но е горе долу по подобна схема и в другите страни ,доколкото съм разговарял с приятели, колеги и т.н Системата на така наречените връзки си работи с пълна сила, не помня дали съм писал но както и да е, ще пиша пак за Америка – от 2011 съм тука и имам лични впечатления. Системата на наемане на някои свои човек се ползва на 1000% .... това е свързано със гъзоцелуването .... точно така целуването на началническия задник тука е на особени висоти. Моето обяснение- ами началника е и той човек ,иска да НЯМА проблеми и обикновено Г Ц (съкращение за гореупоменатия термин) осигурява в доволно голяма степен началника да няма проблеми. То проблеми си има ,но се покриват и не се занимава началника да ги оправя. Работника в америка дето са на договор 99% са на договор които е на принципа - на жаргон се казва at will ... на бг ще рече по желание... работника може да напусне когато си иска( е има некви различия за различните щати ) както и работодателя може да те уволни когато си иска. Та ГЦ го знае и ако требе да уволняват някои обикновено питат началника –кой да е /са ... Е ГЦ е на последно място,първо разкарват тия дето не целуват. Другото е че ГЦ в много случаи е и доволно некадърен, ако му бият шута ,намирането на друга работа не никак лесна задача , а той е покровителстван от началника каквито и бълвочи да забърка на настоящата си работа.
|
| Пет Май 10, 2024 12:38 am |
|
 |
|
HSB
|
Коя е новата шефка на Държавен фонд „Земеделие”? Отговаря NOVA.
Ива Иванова е бивша манекенка. Тя ще отговаря за 3 млрд. евро във фонда.И сега малко коментари - Ей тея джуки да не са се възпалили от много смучене на КуРабий? - Сигурно прави много убави земеделски свирки и гърми и с двата ауспуха, като трактор Глей ква убава кооператорка, от гъзо да не и го изкараш
|
| Пет Май 10, 2024 12:41 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Я каква симпатяга, вие да не мислите че да си манекенка е лесна работа, не става само със свирки, и ебан си трябва. Въпросът е сега ще намаже ли нещо или пак само с ебането ще си остане, ама то като ти тръгне веднъж така ...
|
| Пет Май 10, 2024 12:49 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
ToHu, нема лошо в ебането по принцип. Лошото е, че то отново ще е за нас, като ние ще сме от страната на булката ...
Поредната назначена калинка ...
|
| Пет Май 10, 2024 8:52 am |
|
|