Отговори на тема  [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща
Сериали ... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Сериали ...
Китайска драма покрай тия 3 body problem... Няма лоша реклама...

https://edition.cnn.com/2024/04/03/chin ... index.html

Чет Апр 04, 2024 7:06 am
Профил

Ами фондацията я препрочитах скоро, преди 2-3 години и определено възприятието беше съвсем различно, навремето и една книга не успях да прочета. Същото с Дюн, 90-те само го започнах, последните две години изчетох всички книги от Франк Хърбърт, и почти всички от сина му, днес тъкмо свърших Paul of Dune, има май още 2-3 на темата които не съм чел. Интересно че и синът успешно пише в близък стил, е те много от писанията му са на база чернови и бележки на баща му. Като цяло последните години препрочитам неща които съм чел отдавна или никога не съм прочитал изцяло, и определено след 30-на години възприятието е доста по различно.

Чет Апр 04, 2024 8:01 am
Профил

velio написа:
Гледах Alice in borderlands. ... Чат-пат полу-голи японки в разцвета си (в 20-те).

тъкмо си харесах една азиатка (Kuina) а тя да се окаже със сменен пол, пълно разочарование, стигнах до сезон 2 и съм дотук.

Нед Апр 07, 2024 10:29 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Bai Ui написа:
velio написа:
Гледах Alice in borderlands. ... Чат-пат полу-голи японки в разцвета си (в 20-те).

тъкмо си харесах една азиатка (Kuina) а тя да се окаже със сменен пол, пълно разочарование, стигнах до сезон 2 и съм дотук.

В смисъл на послендата битка с боса на лошите, тя изведнъж вика :"кат си такъв мъж 'айде са си ги мерим".. и вади паламарката?
Как въобше си хаабиш времето да гледаш такива неща?

Нед Апр 07, 2024 4:49 pm
Профил

MYXATA написа:
Как въобше си хаабиш времето да гледаш такива неща?

Добре де, айде препоръчай нещо. Напоследък имам много време за губене, пък и ме домързя да завърша някои проекти дето съм ги започнал та затова зяпам каквото намеря по телевизиите.

Нед Апр 07, 2024 7:43 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Ripley
https://www.netflix.com/tudum/articles/ ... hotos-news
Малко не е съвсем като де е супер(вчера позагледах), ама поне засега нема такива дет са минали под дъгата няколко пъти....
Аз зарад шерката гледам превантивно всички филми и цензурирам постоянно. Пускам всякакви дислайкове и се оплаквам, че контента е неприятен...
Кога ли ше ме баннат от платформите за филми....

Нед Апр 07, 2024 8:25 pm
Профил

MYXATA, сериозно, 2 епизода изгледах и още не мога да вдяна за какво иде реч, да не ти казвам каква депресия ми докарват тия черно-бели кадри. Да бях отишъл на японски театър, пак нямаше да разбера какво гледам но поне щях да остана буден докрай. Отивам обратно при японките, може да са траверси ама за такива траверси бих обърнал резбата. Между другото актрисата, дето я споменах по-напред в реалния живот си е 100 процентова жена, харесах я защото от всички азиатки тая има най правилни пропорции, като изключим талията, другите са или с огромни глави и/или къси и криви крака с големи прасци и стъпала и 3 пръста луфт между краката а там където трябва да е вдлъбнато е по - скоро издадено като при мъжете, и пак е по-добре за гледане от тоя Рипли. Ай приятна вечер.

Нед Апр 07, 2024 11:10 pm
Профил

Абе в страни от филмите, ама броя на красивите и пропорционални азиатки е сходен с този на белите жени като цяло :D а точно тая хич не хваща окото, явно имаме доста различни разбирания ... а иначе, тука девойко дето са D размер са комплексирани че са с малки цици ...та навсякъде е различно.

Пон Апр 08, 2024 1:04 am
Профил

ToHu написа:
Абе в страни от филмите, ама броя на красивите и пропорционални азиатки е сходен с този на белите жени като цяло :D а точно тая хич не хваща окото, явно имаме доста различни разбирания ... а иначе, тука девойко дето са D размер са комплексирани че са с малки цици ...та навсякъде е различно.

Не съм съгласен, просто напоследък има една тенденция в цивилизования свят да не се показват красиви жени с хубави тела за да не се комплексират грозните и дебелите, дори Виктория Сикретс имаше едно шоу с дебели жени, но това не означава че съотношението хубави/грозни се е променило, и дори да е, то и дума не може да става за сравнение с маймунските нации, включвам и латиносите в това число въпреки че имат много добри примери там - Шакира, Мишел Родригес и др.

Пон Апр 08, 2024 9:38 am
Профил

Ммммм не знам на кой свят живееш, да ти кажа тук на улицата виждам много по красиви жени процентно от колкото където и да е в европа, за латиноси говоря. Азиатки също има много красиви, а като сложиш и общият брой .... Макар да съм расист, не мога да не призная че има и много красиви негърки. Но ако намираш красота само в ясно изразено европеидни черти е друго нещо, то затова и чуждите кухни в Европа не са популярни или са популярни само силно модифицирани.

Пон Апр 08, 2024 2:33 pm
Профил
Аватар

аз ползвам тва: https://filmix.biz/
"показва" всичко де излиза като ново ( ден два закъснение ), има сортировака и търсачка
гледам и "зелените плюсчета" ... червените ги прескачам :D
забелязал съм, че предпочитанията на блядовете се препокриват с моите

ся дали ще гледате с превод на руски или ще си дирите филма на друг език си е ваше дело...

Пон Апр 08, 2024 2:45 pm
Профил ICQ
Аватар

Bai Ui написа:
velio написа:

Невежеството е блаженство. :D
Аз си бях харесал една друга, тъй че нямам такива угризения. Пък и бутона за превъртане го държа наблизо...

Пон Апр 08, 2024 2:55 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Ммммм не знам на кой свят живееш, да ти кажа тук на улицата виждам много по красиви жени процентно от колкото където и да е в европа, за латиноси говоря. Азиатки също има много красиви, а като сложиш и общият брой .... Макар да съм расист, не мога да не призная че има и много красиви негърки. Но ако намираш красота само в ясно изразено европеидни черти е друго нещо, то затова и чуждите кухни в Европа не са популярни или са популярни само силно модифицирани.

Ако перефразирам неграмотно едно изказване - красотата е в очите на гледащия. На вкус и на цвят приятели няма. За някой друг, твоите красавици ще са обикновени невзрачници. Няма смисъл от спорене по темата - няма да излезете на едно мнение.

Пон Апр 08, 2024 2:59 pm
Профил

Абе и е така и не е така, като цяло в повечето случаи участничките в мис конкурсите, почти без значение на коя страна се приемат от болшинството за красиви, т.е. ако някой не ги приема за такива по скоро проблема е в него защото е изключение. Тук не говорим дали някой е прав или крив, но има общоприети разбирания, и да кажеш че латиносите са маймуни и не са красиви е малко .....доста извън реалността, отделно тук усещам една лека неинформираност :) латиносите не са мръсните циганчета в американските филми, има и такива но болшинството всъщност не са, както и Българите не са мангалите от катуна зад елисейският дворец ...

Пон Апр 08, 2024 6:18 pm
Профил
Аватар

Не знам защо ама 90% от миските дето са ми минавали пред погледа трудно мога да ги определя като изключително красиви... Да не говорим че поне 10% мога да ги класифицирам като крокодили...

Вто Апр 09, 2024 11:02 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 420 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща