Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Тоя пич ме кефи :) 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
HCL Даржавата ни Е пародия.
Колкото и да се опитваме да я представяме по друг начин.
Атака не е просто Волен Сидеров тя е обединение на недоволните.
Обърни внимание как рейтинга й не мърда въпреки калта която се хвърля по-всякакви поводи.
Естествено че евродепутатите ще атакуват нашите националисти със и без повод.
Който е очаквал друго значи си няма и идея за реалноста.
Няма друга организация която да защищава интересите на мнозинството българи.

Пет Сеп 29, 2006 4:04 pm
Профил
Аватар

Мнение 
А да и стига с тая робска психика.
Дай да внимаваме какво говориме че да не разсърдиме някой.
Аз съм доволен, не горд а доволен че някой казва истината.

Пет Сеп 29, 2006 4:13 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Реконструктор написа:
Бих заменил 1000 членства срещу това в БГ расизма да стане официална политика, ама де го тоя късмет. :(

доста жалко ако наистина мислиш така
замислял ли си се какъв би бил ти ако се родиш в гетото?
независимо от генетичния материал който имаш ти просто си обречен от околната среда
имаше преди няколко месеца предаване по телевизията - малко циганче изоставено от майка си отрасва в дом за деца без родители, получава образование, завършва с много добри оценки и сега има работа в София и когато се регистрира в кметството разбира по ЕГН-то че има и брат - в предаването на Гала се срещнаха, двама братя една и съща кръв, единият с образование, интелигентно на вид момче говори на литературен български (шансът му е бил че циганката го е изоставила) и брат му отрасъл във Факултето, който не можеше да каже две думи и само гледаше не особено умно и на въпроса на Гала как се чувства като е разбрал че има брат смотолеви нещо от вида: "ами много е зор, голям зор сега ми идва" :)

Пет Сеп 29, 2006 5:07 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
. . .
замислял ли си се какъв би бил ти ако се родиш в гетото? . . .

Заек, ти в гетото ли си се родил? С тях ли се приравняваш ? Виж един уличен циганин и се сравни с него ? Или считаш, че принадлежността към вида "homo sapiens" автоматично превръща всяко същество в човек ? ЧОВЕК - това звучи гордо! ЧОВЕК - това е социално, а не биологично понятие.

Пет Сеп 29, 2006 5:35 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Реконструктор написа:
HCL написа:
Едит: Сега се замислям, че за един форум на тема по Микроконтролери, много често се споменават думите циганин, ром и други подобни. Аз лично не вярвам, да има много цигани, които да се занимават с електроника. Ако има добе са дошли.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Население_на_България
Цитирам:
"Етнически групи: Българи 83,9%, турци 9,4%, цигани 4,7%, руснаци 0,2%, арменци 0,2%, власи 0,1%, други 1,6% (2001)."

Няма и 5%, май само излишен шум се вдига. Ако един ден работя за или с циганин, който си разбира от работата, няма да имам абсолютно нищо против. Нека си бистрим електрониката и да не си разваляме климата вьв форума.

При 5% от населението, в затворите над 50% са мангали. Това не е проблем?

А колко от едритте престъпници с звучни имена са цигани (около 5%). Циганската престъпност е битова престъпност. Едва ли държавата е на това дередже от циганската престъпност. А и като има престъпници цигани, дай да изтребим всички цигани? Ами то утре и ония могат да кажат - то сега хващаме българи едри наркопласьори, значи българите са наркопласьори, ами пускай бомбите. Това е тъпо, а?

А Болен и синчето му (като ги гледам ми е чудно че не са от една кръв), са си намерили нишата - печелят девиденти от злобата и отчаянието на хората. Ами хубаво, ама да не ги пускат да ме резилят навънка. Щото аз сега ще трябва да отговарям на тъпи въпроси от рода "а вие що биете негрите?".

Пет Сеп 29, 2006 5:59 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
bateAz написа:
Заек, ти в гетото ли си се родил?

не, не съм
просто исках да покажа колко е безмислен расизма

Пет Сеп 29, 2006 6:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Не искам да дразня феновоте му, но моето лично мнение за тоя пич, Митето 100-янов де, олицетворява виждането ми за Булгаристан, демек, доморасъл Бай'Ганьо, отишъл на екскурзия до Европейския парламент. Представям си го как гордо е разтворил на трибуната въшлива риза и вика: Булгар, Булгар, а ехото от залата му отговоря: -стан, -стан. Митето от доволен по-доволен чеша въшките и сочно плюе по първите редове. Някакво поличическо недоразумение, промъкнало се като евро наблюдател. И заплата получавал, доколкото чух, заплатата на един евродепутат е 18 000 евро месечно, комай колкото месечната заплата на редовните посетители във форума :D Жив и здрав да е, не е виновно момчето, че хрупа от баницата.

Пет Сеп 29, 2006 7:34 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
3aek написа:
доста жалко ако наистина мислиш така
замислял ли си се какъв би бил ти ако се родиш в гетото?

Ами кво щеше да стане с мене, ако се бях родил прасе и ми остават още 3 месеца живот? :cry: Дай да станеме всички вегетарианци, а?

3aek написа:
независимо от генетичния материал който имаш ти просто си обречен от околната среда

1. Вековете, през които в едно семейство бащата е бил едновременно и брат, или дядо няма как да не окажат сътветното влияние в/у генетичничя материал
2. Произлизам от доста бедно семейство. Живели сме 4 човека семейство с бебе в една-единствена стая без кухня. Независимо от всичко, пари за топла вода, пералня, вестник "Орбита" и сп. "Наука и жизнь" винаги се намираха. Сега печеля повече пари от доста индивиди с "по-добър" произход.

3aek написа:
имаше преди няколко месеца предаване по телевизията - малко циганче изоставено от майка си отрасва в дом за деца без родители, получава образование, завършва с много добри оценки и сега има работа в София и когато се регистрира в кметството разбира по ЕГН-то че има и брат - в предаването на Гала се срещнаха, двама братя една и съща кръв, единият с образование, интелигентно на вид момче говори на литературен български (шансът му е бил че циганката го е изоставила) и брат му отрасъл във Факултето, който не можеше да каже две думи и само гледаше не особено умно и на въпроса на Гала как се чувства като е разбрал че има брат смотолеви нещо от вида: "ами много е зор, голям зор сега ми идва" :)

А пък преди 20 години даваха филма "Седморката на Блейк", където имаше лазерни пистолети и телепорти. Наистина ли вярваш на всичко, което видиш по телевизията?

Пет Сеп 29, 2006 7:45 pm
Профил
Аватар

Мнение 
bateAz написа:
Заек, ти в гетото ли си се родил? С тях ли се приравняваш ? Виж един уличен циганин и се сравни с него ? Или считаш, че принадлежността към вида "homo sapiens" автоматично превръща всяко същество в човек ? ЧОВЕК - това звучи гордо! ЧОВЕК - това е социално, а не биологично понятие.

Да, няма какво да се добави повече. :D

Пет Сеп 29, 2006 7:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
А колко от едритте престъпници с звучни имена са цигани (около 5%). Циганската престъпност е битова престъпност. Едва ли държавата е на това дередже от циганската престъпност.

Точно заради политиката, която позволява битовата престъпност (която се смазва най-лесно, а хората страдат най-много от нея), да вилнее, държавата е на това дередже. Античовешката религия, наречена "абстрактен хуманизъм", е корена на злото.

Цецо написа:
А и като има престъпници цигани, дай да изтребим всички цигани?

Аз съм дарвинист. Що да се пОтиме да ги избиваме? Просто ги оставяме сами на себе си и те измират от глад и болести.

Цецо написа:
Ами то утре и ония могат да кажат - то сега хващаме българи едри наркопласьори, значи българите са наркопласьори, ами пускай бомбите. Това е тъпо, а?

По принцип, мангалите са основни играчи в тоя бизнес. Може да стане като в бивша Югославия - да не бомбят точно тоя който трябва.
Ама така или иначе, аз съм руски гражданин и се чувствам леко имунизиран от нечии бомби.

Пет Сеп 29, 2006 7:56 pm
Профил

Мнение 
HCL написа:

Дали да не пуснем една анкета. Колко от нас се гордеят с това, че този е бьлгарин...

Aз съм за анкетата този въпрос.

Пет Сеп 29, 2006 8:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Анкета за какво? Дали ромът е циганин? Не виждам нищо расистко в това да се назовават нещата с истинските им имена. И всъщност толкова ли е черен дявола колкото ни го представят? Някой от тук пишещите чел ли е коментарите по повод случката в "Дейли телеграф" или "Файнаншъл тайм"? Или всичко са раздувки на нашата преса, насочени към предстоящите президентски избори, където реалната опасност е Волен Сидеров да бъде втори по брой гласове?

Пет Сеп 29, 2006 10:42 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Lupus написа:
... Дали ромът е циганин? Не виждам нищо расистко в това да се назовават нещата с истинските им имена...

Пу, как та не е срам да пишеш в тоя стил за сиганите. Ако та чуят от дружеството за з`щита на животните ще пометнат.

Пет Сеп 29, 2006 11:40 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Реконструктор написа:
Ама така или иначе, аз съм руски гражданин и се чувствам леко имунизиран от нечии бомби.

Те и ония в китайското посолство така са се чувствали, ами нали знаеш - извиниха им се после, че са поумрели малко и айде със здраве.

Това естесвено не значи да оставяме мангалите да ни се катерят по главата, щото ни е страх от хамериканците. Ама да ги изтребим не може. Да ги затворим зад ограда - пак не става.

Според мен ако успеем да ограничим правата им до тези на редовите граждани ще е достатъчно. Но и това не виждам как ще стане. Ако беше толкова лесно - хамериканците нямаше да имат проблеми с негрите, французите с арабите и пр.

Нед Окт 01, 2006 10:03 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо, нещо не я разбираш ти световната политика.... :!:

Нед Окт 01, 2006 10:22 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща