Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Игри 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Игри
Май такава тема още нямаме :)

https://www.pcgamer.com/age-of-empires- ... ny-pixels/

Чет Яну 11, 2024 3:14 pm
Профил WWW

Мнение Re: Игри
Call of Duty, Fortnite, Just Dance, всичко се играе на PS5

Чет Яну 11, 2024 3:48 pm
Профил
Аватар

Descent 3D и Tetris 3D - на старите компютри... какти и Warcraft и Stracraft. Wolfenstein, Doom, Quake - се разбират от само себе си. Цивилизацията...май не бях толкова голям фен. И след това ... вече не играех.

Чет Яну 18, 2024 8:55 pm
Профил

При мен последните игри които наистина ги играех бяха - Doom2 през 90-те и HoMM 1..4 в началото на 00-та ... след това се ожених :D

Чет Яну 18, 2024 9:28 pm
Профил
Аватар

Че то като си се оженил да не е умряло детето в теб? Аз си разцъквам от време на време кога имам време :) Descent и аз играех - тая игра не е за всеки - даже я бяха пуснали на промоция в StoreBG и си я бях купил. Имам и Диабло 2 + експанжъна купени. Скоро щерката докопа дисковете и сега тя го разцъква. В момента основно играя X4.

Пет Яну 19, 2024 12:10 pm
Профил ICQ
Аватар

Descent-a върви ли на нещо модерно или трябва да се връщам на стар Вин - вярно не е за всяки, може да си получиш пространствено разстройство. Но мисля че има доста хляб в подобни игри. Незнам дали беше същата или друга подобна - рали в разни градове, като формула едно, но с летящи кораби. Мисля, че пасовете които правят със колелета/спининг във фитнесите имат подобни "писти".

Сещам се и една друга - старите и модерните "Space invaders", "Galactica" ?, "Galaga". Новите ги имаше 1990-1995, и съучениците ми ги скъсваха от игра там където ги имаше, т.е. непрестанна стрелба и обикаляне от гадовете които искат да те утрепят.

Диаблото беше за разни мрачни типове с търпение, а Цивилизацията един математик и виждаше сметката с някакви уравнения - 1995-2000

Славни времена!

Пет Яну 19, 2024 12:20 pm
Профил

Descent 1 & 2 също съм ги играл ама колкото да ги мина веднъж дваж и толкова. Доом2 беше deadmatch с колегите в офиса - още преди да има гейм зали събирахме всички познати да пуцаме ама без пари. Сигурно щяхме да сме под пари ако бяхме тръгнали да правим игрални зали като бизнес преди всички останали ама то само това да е пропуснатия шанс с мед да го намажеш ...

А за появяването на жената и в последствие децата - преподреждат ти се приоритетите и съответно личното време за игране започва да минава все по назад докато в един момент осъзнаеш, че не си играл с години. Последно време от GOG накупих всички любими ДОС игри от 90-те ама едва ли играя повече от няколко часа годишно - а навремето като се заиграем можеше да минат дни без да правим нищо друго ... всичко с времето си.

Пет Яну 19, 2024 1:17 pm
Профил
Аватар

Descent-а не съм го пробвал дали върви - вероятно би могъл да се подкара - в интерес на истината някой много дърти игри някак си тръгват на W11. Ония от епохата на Vista са най-тегави за пускане. Обаче Descent иска 4/5 осен джойстик - иначе е доста зор. Не знам да има друга подобна игра - всички други FPS-и дето съм виждал гравитацията винаги сочи надолу. Такива без гравитация и да може да застанеш всякак и да се въртиш из тунели вързани на възел - не съм виждал. В интерес на истината съм виждал хора да им прилошава докато ме гледат като играя.

Пет Яну 19, 2024 5:24 pm
Профил ICQ
Аватар

Аз си взех Quest VR миналата година и общо взето го пипам веднъж на месец, но има доста интересни неща - Fighting simulator, WWI airplanes, Pavlov (това е като CS:) тенисът на маса също е добър. Сега Xbox cloud пуснаха приложение с което можеш да им играеш всичките игри на голям 2D екран с контролер. В това число и Age of Empires, ама все не ми остава време да го пробвам.

Пет Яну 19, 2024 5:56 pm
Профил WWW
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=kxZC3JQ5swc

Съб Фев 17, 2024 9:12 pm
Профил ICQ
Аватар

Така - като няма самолети има камиони, ама в електрическия камион е тихо като в гроб

Съб Фев 17, 2024 11:34 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Към 95-96 имаше една игра The Neverhood. Някакъв вид куест. Страхотно направена от пластилин или глина герои... музиката страхотна... направо супер.
Иначе да, age of empires... warkraft, starcraft.
Първите версии на call of duty, hexen , и защо забравяте duke nukem :?:

Нед Фев 18, 2024 6:21 pm
Профил

Така и не успях да стигна до края на невърхууд. Тя от малкото които съм играл. Но музиката още си я слушам. Свалил съм целия албум.
Ти успя ли да я минеш?

Нед Фев 18, 2024 7:02 pm
Профил
Аватар

Аз съм я играл повече от един път, до края.
Играта имаше и наследник - Armikrog. Може би я имам, но все още не съм я играл.

Нед Фев 18, 2024 11:19 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Pif написа:
Така и не успях да стигна до края на невърхууд. Тя от малкото които съм играл. Но музиката още си я слушам. Свалил съм целия албум.
Ти успя ли да я минеш?

Не помня как стана накрая, знам, че с брат ми спорехме как свършва играта. Или аз не съм минал до края или брат ми не е...
Най ярко съм запомнил музиката, и една сцена с три овчици, дето нещо се изплашиха и едната избля, другата повърна , а третата се издриска :)
Абе хубава беше, бих я играл и сега...

Пет Фев 23, 2024 5:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]