|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:29 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Е, значи няма защо да се притесняваш, че ще те болят ръцете от пляскане, тъй като не предвиждам да имам "военни успехи" 
|
| Вто Юли 11, 2023 4:18 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Аааа... ни мой така! По Конституция и Договора с НАТО си длъжен като свирне тръбата, да запашеш ... памперса и с пушка и два джеба патрони да се хвърлиш в атака "На нож". 
|
| Вто Юли 11, 2023 4:40 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
По конституция е така, но аз съм се клел да защитавам границите на отечеството, а не във вярност към нато. Границите на отечеството ми според мен не се намират в украйна, нали така?
Които са се клели във вярност към нато - да заминават. Аз не съм сред тях.
Интересно ще е колко ще са в групата на "желаещите". Това ще е индикатор за малоумие, както и за податливост към облъчване и отказ да се използва това, което е между ушите..
Между другото никой не ни е питал за НАТО, както не искат да ни питат и за евро зоната, та някак си не чувствам някакво задължение и привързаност към тях.
п.п. Сещате ли се за така наречените "омразни кредити" ? И към тези вменени ни задължения смятам, че трябва да се подходи по аналогичен начин.
|
| Вто Юли 11, 2023 5:09 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Ти май Договора с НАТО го имаш за хартийка... Ама в НАТО не мислят така. Виж задълженията по договор за мисии в чужбина. 
|
| Вто Юли 11, 2023 5:52 pm |
|
 |
|
nik
|
Който го е подписвал да ходи да го изпълнява, и аз ще ръкопляскам, обещавам Междувременно гаврите продължават https://m.dir.bg/dnes/svyat/badeshteto- ... na-aliansaТате каза че ще купи колело ама друг път Напудрения нос явно си играе театрото за което му плащат и не му пука докато си трупа милионите ама будалите дето му играят по свирката не ги разбирам Едит: май гаврите и с европата не са по малки https://m.dir.bg/business/ikonomika/es- ... chni-danniЗа мен сделка е когато и двете страни имат изгода, а не едната да печели а другата да е губеща Ей голяма далавера се оказа тоя ЕС - едни чиновници подписват за каквото дават рушвети и всички трябва да се съобразяват
Последна промяна nik на Вто Юли 11, 2023 7:05 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Юли 11, 2023 6:34 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Байден още преди седмица каза, че приемане на Украйна преди приключване на войната е невъзможно, естествено не, че е негово мнение, това му нареждат 
|
| Вто Юли 11, 2023 6:51 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Омразен дълг"В международното право омразният дълг е правна теория, която твърди, че държавният дълг, натрупан от диктаторски или тоталитарни режими за лично облагодетелстване на управляващите във вреда на интересите на нацията, не следва да бъде изплащан. Приема се за личен дълг на режима, а не дълг на държавата. Разглежда се като договор, подписан по принуда. След смяната на политическия режим новата власт не отговаря за дълговете, натрупани от предишната, и един вид наказва кредиторите, подкрепили бившите недемократични управляващи. Най-често смяната на властта става с военна намеса или преврат."Е. проблема е, че хамериканските ни приятели и евроатлантическите им подопечни не се интересуват от международното право, но има и прецeдент преди няколко десетилетия точно със западно европейска държава и омразен дълг, която тя отказа да плати и не плати. (Медиите обаче нещо не го отразиха това на времето и го "заглушиха" по всякакъв начин.) Ако имаха акъл - нашите еничАри трябваше да направят допитване до народа по въпроса с НАТО и Еврозоната - най-малкото за да няма народа основание да третира тези ангажименти като "омразни" след като е гласувал ЗА (ако е гласувал ЗА разбира се). И понеже е ясно, че няма да гласува ЗА - не го и питат. Което е добре, защото ангажиментите би следвало да отпаднат по параграфа - "омразни".
|
| Вто Юли 11, 2023 7:19 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Не бягай по тъч линията. Във военно време за отклонение от военна служба разстрелват. Така, че се готви. 
|
| Сря Юли 12, 2023 11:23 am |
|
 |
|
satchy
Ранг: Минаващ
|
Да бе, я се огледай колко боеспособни юкрейнци се разхождат из страната, еле по морето с доста нови автомобили!  т
|
| Сря Юли 12, 2023 11:45 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
Украйна не е в НАТО  Тук коментираме участието на натовеца emilvtc във войната в Украйна. 
|
| Сря Юли 12, 2023 11:54 am |
|
 |
|
emilvtc
|
Не се чувствам натовец и никога не съм се чувствал такъв. Нито пък някой ме е питал искам ли или не нато и влизане в еврозоната. При исландците "номера" с омразния дълг преди няма и 20г. мина, така че не е като да няма съвсем скорошен прецедент и то в западноевропейска страна. Щом за кучета и котки може, защо и за прасета да не може? Чешем си клавиатурите с лео, който от позицията му на неподлежащ на мобилизиране натовец (той твърди така) ми пуска фитили, на които и аз не знам защо му опонирам. Та - само си лъскам обувките и съм готов да се явя по служба  И аз както в оня виц в който попитали осъдения на смърт чрез електрически стол какво му е последното желание, а той отговорил "да ми държиш ръката за кураж" - стягам се и заминавам на фронта но да съм рамо до рамо с децата на тези, който ме изпращат там и/или с тях самите като са толкова мераклии и им стиска. Ако не съм рамо до рамо с тях или с децата им - хич да не разчитат на мен. Говоря така смело и безотговорно че заминавам, защото съм сигурен, че военолюбивите мижитурки първи ще се изпокрият като мишоци когато ножа опре до колала, да не говорим че няма за нищо на света да изпратят собствените си деца "на фронта". Идеологията която хамериканци и европедали изповядват е - "ще се бием с руснаците до последния украинец". Това не го ли видяха вече и слепците? И какво стана на срещата на НАТО във Вилнюс? Излъгаха ли украинците за пореден път? Е-гати и атлантическото лицемерие, егати и малоумието от страна на украинците (визирам продажните им марионетки които ги управляват).
|
| Сря Юли 12, 2023 12:12 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
На запад отдавна се коментира тази тема, че първо трябва да върнат украинските бежанци на фронта и чак след това да мислят за изпращането на тяхни контингенти, ама медиите всякак си я заглушават.
|
| Сря Юли 12, 2023 12:14 pm |
|
 |
|
nik
|
И връщането на боеспособните насила в украйна крие риск, щото първия отстрелян може да се окаже напудрения нос
|
| Сря Юли 12, 2023 12:18 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Е, те така те искам.  И да провериш къде си изгубил чувството си за хумор. 
|
| Сря Юли 12, 2023 1:03 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
Младите хора, наети на военна служба във флота в UK отказват да служат на подводници, защото нямат достъп до TikTok и Instagram. https://www.msn.com/en-gb/news/world/te ... 9f80&ei=69
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Сря Юли 12, 2023 2:51 pm |
|
|