|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:30 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Едно е сигурно какво ще е - след масовата манупулация която вече започна предстои все почесто и брутално навлизане в личното пространство и ограничаване на свободи, под различен предтекст, било оптимизиране или зелени измишльотини... маймуните станаха много, а лесните природни ресурси и лесните пари започнаха да се изчерпват, кризата която сега предстои и изгладняването ще отрезви някои глави, логично е да се очакват катаклизми
|
| Пон Юли 10, 2023 5:53 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Така е, нищо ново, така сме били през почти цялата ни история.
|
| Пон Юли 10, 2023 7:15 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Дъглас Макгрегър: Украйна виси на косъм в най-лошия смисъл на думата"В същото интервю експертът обясни, че с предизвиканата война САЩ са искали да отслабят Русия и да завземат нейните ресурси, но в крайна сметка са унищожили украинската нация. „Вашингтон би искал да види как Русия кърви до смърт. Но планът не може да бъде осъществен. Вместо това Америка унищожи Украйна." Много жалко за Украйна и за всичките украинци, които не са вече между живите. Поредната "заигравка" на хамерика унищожавайки толкова голяма държава както никоя друга до сега. (... ирак, либия, сирия, Украйна ... ) Някак си са стъпили и на врата на ердоган, щом сменя така рязко посоката. Вероятно конфликта в черно море тепърва предстои (дано да греша).
|
| Вто Юли 11, 2023 10:12 am |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
|
| Вто Юли 11, 2023 10:59 am |
|
 |
|
nik
|
Прогнозите може да са грешни, фактите и историята са неопровержими, дори докато някои хора казват на черното бяло, това не променя нито фактите нито историята
Ердоган доста често взе да сменя отборите, от 2 стола накрая може да се озове на земята
|
| Вто Юли 11, 2023 11:23 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
За да не звучи ad hominem посочи някоя "не-изцепка" с правилни прогнози от началото на войната...
|
| Вто Юли 11, 2023 11:58 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
Писалите след мен са ми в списъка с ниски топки и техни мнения не чета. Не, че нещо, но да не си търкат клавиатурите излишно. 
|
| Вто Юли 11, 2023 12:03 pm |
|
 |
|
nik
|
За съжаление най-вероятно не грешиш https://m.dir.bg/dnes/svyat/cherno-more ... ve-na-natoДокопат ли натовците черно море войната влиза в задния ни двор и бързо ще изгорим и ние, а с тоя фанатик тагарев на чело няма да е трудно на американците да ни въвлекат и нас във войната
|
| Вто Юли 11, 2023 12:38 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ей как никой не се кахъри, че в Масква има фанатик на чело който влиза от война във война ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Юли 11, 2023 3:07 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Как така никой? Аз се кахъря, но повече се кахъря за фанатиците в хамерика, защото точно те искат да ни вкарат и нас във война, а на мен някак си не ми се умира в името на фанатици - независимо от къде са, както не ми се умира подпомагайки някои милионери и милиардери, които разбунват света за да направят кинти от това. Майната им и на едните и на другите. Това не стана ли ясно до мемента? Между другото отново повдигаш въпроса кой влииза от война във война. Една историческа справка за русия и хамерика би дала обективен исторически отговор на въпроса кой, през колко години провокира и напада други държави и по каква причина. Добре ще е да нямаме двойни стандарти по тези въпроси. Провокирането на конфликт и нападението над друга страна е престъпление - независимо кой и защо го прави. Дали за да си "пази задния двор" или за да "посее демокрация" в някоя ресурсо добивна държавица.
|
| Вто Юли 11, 2023 3:26 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Упазил го Господ НАТО, ако мобилизира подобни "войници"... 
|
| Вто Юли 11, 2023 3:35 pm |
|
 |
|
nik
|
НАТО е за скубане на пари и организиране на интриги срещу руснаците, не за мобилизиране на войници
|
| Вто Юли 11, 2023 3:52 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
+1 Хич да не разчитат от хамерика и NATO на мен. Да си въртят схемите без мен и да не ме включват в тях. Те са си техни, а не мой схеми и аз за себе си и децата ми полза от тях не виждам, а ти виждаш ли за себе си? Извън границите на България не виждам как точно ще "браня отечеството", а ти ? По скоро ще искат от мен да браня интересите на тези, които искат да ме пратят там, но в случая техните интереси никак не съвпадат с моите интереси. (Предполагам, че не съвпадат и с твоите). Та - майната им в такъв случай, не мислиш ли?
|
| Вто Юли 11, 2023 4:02 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Винаги ще се намерят малоумници, които да сформират коалиция на "желаещите". Дали доброволно или доброзорно в следствие на промивка на мозъци - все тая. А за да се скубят кинти - трябва да има умиращи - за тяхна зла участ в момента това са украинците. Ако нямаше умиращи дали щяха така успешно да скубят кинти? Май не. Ако "демократите" трябва да изпратят собствените си деца на фронта или самите те да отидат - май война нямаше да има.
|
| Вто Юли 11, 2023 4:10 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Аз не подлежа на запас и мобилизация още от времето, когато усвоявахме в производство 9К34. Но ще пляскам на военните ти успехи. 
|
| Вто Юли 11, 2023 4:12 pm |
|
|