Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Бартер? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Бартер?
Заменям развойна платка stm32nucleo за някаква развойна за FPGA, каквото и да е - малко, голямо, стига да го нямам.
Гледам много хора си падат по тия STM-и, аз обаче губя интерес към тия микроконтролери. Платката не е използвана изобщо и горната част е програматор (не съм сигурен дали не е и дебъгер) който може да се отчупи и да се ползва автономно.

Прикачени файлове:
IMG_20230621_205240488.jpg
IMG_20230621_205240488.jpg [ 2.57 MiB | Прегледано 2652 пъти ]

Сря Юни 21, 2023 11:01 pm
Профил

Мнение Re: Бартер?
Дай.
Така и не я подкарах Алтерата ...

Сря Юни 21, 2023 11:06 pm
Профил WWW

нямаш проблем - first come - first served

Сря Юни 21, 2023 11:08 pm
Профил

Малко ъпдейт по темата - отдавна не се бях сблъсквал с беге манталитета и тарикатщина, добре е да си припомням от време на време за да боря носталгията по родината - след като се "уговорихме" с bobihot изпратих кита още на следващият ден по куриер със застраховка от Англия - предварително го уверих че кита ще бъде изпратен "ако не днес то на следващия ден". За да улесня ответната страна и да спестя аналогични разходи дадох адрес на роднина в България. Изпратих на лично съобщение снимки с фактурата от куриера за да докажа че съм пуснал пратката като очаквах същото от другата страна но уви - никакво съобщение до тази сутрин, с което ме уведомява че сделката пропада защото кита е изчезнал и "ще видя какво да ти изпратя".
Знам че има и коректни хора в този форум и съм сигурен че са мнозинство, още помня предложението на HCL да ми изпрати напълно безвъзмездно ECP5 кит за machine vision, този кит по него време струваше поне 200 британски лири. Добре е да се знае кой-кой е.

Сря Юли 05, 2023 8:57 am
Профил

@bobihot - задръж кита, няма смисъл да го позлатяваме като го пращаме насам натам, не искам нищо в замяна, особенно пък "какво да е".

Сря Юли 05, 2023 9:00 am
Профил

Здравей,
Писах ти на лични. Забавих се докато я намеря- местих се няколко пъти напоследък и багажът ми е на няколко места. Сега я намерих и ходих да ти взема китът и ти я пратя. Но в Еконт ме изненадаха, че не си ми дал телефон на получателя и не можах да ти я пратя в замяна. Като ми дадеш телефон, ще ти я пратя.
Altera Cyclone II, EP2C8. Неразпечатван, в оригиналната опаковка. В малък форм фактор, като Ардуино, но със стандартни двуредови рейки от 3-те страни и допълнителни JTAG kуплунзи.
Пускам и актуална снимка.

Прикачени файлове:
Cyklon 2r.jpg
Cyklon 2r.jpg [ 56.7 KiB | Прегледано 2424 пъти ]
Съб Юли 08, 2023 10:20 pm
Профил WWW
Аватар

Изложихте се...

Пон Юли 10, 2023 8:53 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

Очевидно сделката ще приключи както трябва да стане това.
Но...
Цитат:
Живял някога юноша с лош характер. Баща му веднъж му дал едно пълно с пирони чувалче и казал да забива по един пирон във вратата на двора всеки път, когато изгуби търпение или се скара с някого. Първия ден той забил 37 пирона във вратата. През следващите седмици се научил да контролира количеството забити пирони, намалявайки го до един на ден. Разбрал, че е по-лесно да контролира себе си, отколкото да забива пирони. Накрая, дошъл денят, в който юношата не забил нито един пирон в дворната врата. Тогава той отишъл при баща си и му казал новината. Тогава бащата му казал, да изважда по един пирон от вратата всеки път когато не загуби търпение. Накрая настъпил и денят, когато юношата могъл да каже на баща си, че извадил всички пирони. Бащата го завел при вратата:
- Сине, ти се държа прекрасно, но погледни, колко дупки останаха на вратата! Тя никога няма да бъде същата както преди. Когато се скараш с някого и му кажеш неприятни неща, оставяш му рани като тези на вратата. Можеш да намушкаш човек с нож и после да го извадиш, но раната остава завинаги. И няма да е от значение колко пъти ще молиш за прошка. Раната си остава. Раната, направена от думи, причинява такава болка, както и физическата.

Пон Юли 10, 2023 10:16 pm
Профил

Защо оставям горните два поста, защото не намирам нищо провокиращо в тях, нито обидно.
Сделката няма да я коментирам.

Вто Юли 11, 2023 5:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]