| Автор |
Съобщение |
|
syscop
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
@palavrov ЕРП-тата са руски и са надписали сметките....  .... и пак Путин е виновен.... Добре е, човек преди на каже/напише нещо да помисли. п.п. Пак да питам - с какво ви пръскат в Брюксел, че на моменти губите връзка с ЦПУ-то? Не само ти ами и оная фон дер Лайнен, и всичките евроидиоти.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Нед Юни 25, 2023 11:59 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
На мен ми се струва че скоро русофобията ще стане официално призната медицинска диагноза  При толкова много доказани случаи на тежка форма, просто няма как. И по някаква причина хората дето са на ръководни постове са най-застрашени от усложненията
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Юни 25, 2023 1:25 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4597 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Точно това беше безумието тогава. Борисов още беше млад и зелен в политиката и не контролираше местната власт и държавните дружества. Сега той ги върти същите номера които му въртяха на него на времето. Ако сте забравили бяха май януарски или февруарски сметки и месец два по късно стана ясно, че “случайно” били объркани и после изравняваха от следващите месеци. Следващото правителство беше про руско. А след това и Борисов започна да им играе по свирката. Т.е. хванаха го за топките и дотам. И като погледнем причино следствената връзка си лъсва чии интереси бяха обслужени тогава и как. Но това си е мое мнение, не държа да ми се вярва - който има мерак може сам да провери фактите.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юни 25, 2023 5:55 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Чакай сега, какви държавни дружества, електроразпределение са частни, ЧЕЗ, ЕВН, Еон, след това Енергопро. Чез бяха чехи, но вече не са и имат ново име, EVN са австрийци, еон беха немци, енергопро са чехи. Та това са тези които могат да надписват сметки, и там руски капитал няма. Струва ми се някой ти е преразказал нещата по друг начин.
|
| Нед Юни 25, 2023 7:48 pm |
|
 |
|
nik
|
Аз бях свидетел, путин лично дойде в БГ и издири палавров да му надпише сметките, и не стига това ами гада мръсен му сменил и хапчетата против разстройство с антидепресанти... за това сега ходи цапа навсякъде и не му пука
|
| Нед Юни 25, 2023 9:14 pm |
|
 |
|
bobyper
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Яну 31, 2006 11:11 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Да ни светнеш нещо за русофилите. Или а себеподобните нищо лошо ?
|
| Нед Юни 25, 2023 9:26 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Също диагноза. Но такива по много лесно обясними причини се срещат рядко. Аз не съм виждал през последните години, а пък на ръководни постове дори и от много по-отдавна. За себеподобните (т.е. националисти-никогофили) не мога да говоря. Нека всеки сам да си каже
|
| Нед Юни 25, 2023 10:30 pm |
|
 |
|
bobyper
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Яну 31, 2006 11:11 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Защо всички "националисти" са всъщносто русофили немога да разбера
|
| Нед Юни 25, 2023 10:38 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4597 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Аз бях свидетел, хамериканския президент лично дойде в БГ и издири nik да му свие сърмите, и не стига това ами гада мръсен му сменил и хапчетата против разстройство с антидепресанти... за това сега ходи цапа навсякъде и не му пука Как ти се струва?
|
| Нед Юни 25, 2023 10:46 pm |
|
 |
|
nik
|
ето защо казвам, че нещо сериозно е увредено в комуникацията с облъчените.... 100 пъти вече обяснено и пак същите глупости се плещят, кой не скача е червен, тотално зациклили ако намерим начин да забраним западната пропаганда дали има шанс тия хора да се рехабилитират след някоя друга година или ще трябва като беше с пенсионерите да чакаме цяло поколение да си замине за да се отървем от БСП ?
|
| Нед Юни 25, 2023 11:18 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Приеми факта, че в момента няма трети вариант - или си за руснаците или за любимите ти хамериканци. Лично ти си за руснаците. Аз не съм за американците, не ги обичам лицемерите му с лицемери, обаче още по малко искам руснаците - досега нищо хубаво не сме видели от тях, вместо признателност от тяхна страна за това, че сме им дали писменост и култура, те ще ми се пънат, че трябва да сме им благодарни, че ни били освободили. Също както робовладелеца изисква робите да са му благодарни, че ги храни и им дава подслон.
|
| Нед Юни 25, 2023 11:43 pm |
|
 |
|
nik
|
лелелелелел.... човече... жал ми става да те гледам така... дори вече ми е съвестно да ти се смея... шизофрения ли е какво е ходи при специалист да те прегледа... не съм набожен ама... пази боже....
|
| Нед Юни 25, 2023 11:49 pm |
|
 |
|
palavrov
|
лелелелелел.... човече... жал ми става да те гледам така... дори вече ми е съвестно да ти се смея... шизофрения ли е какво е ходи при специалист да те прегледа... не съм набожен ама... пази боже....
Нали се сещаш, че всичко което пишеш може да се каже и на теб ...
|
| Пон Юни 26, 2023 12:13 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
Егати и интервюто ... Шивиков: Аз не съм НАТО-вски генерал, клел съм се само в българското знаме / при @Martin_KarbowskiОще един преминал през "дълбок" катарзис ... Но споменава и доста интересни факти, за които не знаех.
|
| Пон Юни 26, 2023 9:11 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
След това изказване просто няма смисъл да се продължава... Диагнозата е ясна.
|
| Пон Юни 26, 2023 11:17 am |
|
|