Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1090, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Новини от цивилизования свят
Petkosz,
Редовното вземане на предписаните медикаменти рязко намаля вярванетонв светонота конспирация :!:

Сря Юни 14, 2023 10:47 pm
Профил

Не е точно новина, но е интересен коментар на събитията.
Ноам Чомски пред Карбовски: Когато слоновете се бият, тревата се тъпче. Българите сте тревата.

Пет Юни 16, 2023 8:11 pm
Профил

Снощи го гледах, не каза нищо което да не знаем, но все пак интересно говори дядката. Ся чакаме втора част дано каже нещо ново.

Пет Юни 16, 2023 9:57 pm
Профил

Ами изавестни неща, които не всички искат да чуват, и естествено ще му се лепне някакво определение, иначе нищо което да не се знае.

Пет Юни 16, 2023 10:10 pm
Профил

ToHu написа:
Ами изавестни неща, които не всички искат да чуват, и естествено ще му се лепне някакво определение, иначе нищо което да не се знае.

ПУТИНИСТ - ЧЕРВЕНА ОРКА, УШАНКА, ВАТЕНКА и КОПЕЙКА.
А и като гледам възрастта му - едва ли може да скача => е Червен.

Още доказателства да търся ли в подкрепа на тезата си ?

Ей - много промит мозак - много чудо по тази земя. Мъкаааа ...

А-бе да сме живи и здрави - на пук на хамериканци и руснаци !!!

Съб Юни 17, 2023 2:13 am
Профил
Ранг: Почетен член

Емо, я кажи ти сега американците кацали ли са на луната или всичко е измислица снимана в Холивуд?

Съб Юни 17, 2023 8:23 am
Профил
Аватар

Всичко е надлежно документирано - полетът, срещата с местното туземско население, битката, бягството от луната...
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Le_Voyage_dans_la_lune_(black_and_white,_1902).webm

Съб Юни 17, 2023 10:18 am
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

t_i_t_o написа:
Емо, я кажи ти сега американците кацали ли са на луната или всичко е измислица снимана в Холивуд?

Абе я кажи твоето мнение по въпроса? :D

Съб Юни 17, 2023 6:44 pm
Профил

emilvtc написа:

Ето и втора част
https://www.youtube.com/watch?v=4MDK_wthdDI

Съб Юни 17, 2023 9:40 pm
Профил

t_i_t_o написа:

Честно казано - не знам. Не съм го видял с очите си, за да твърдя каквото и да било. Искам да вярвам, че сме. Хвърлени са много усилия и средства и предполагам, че технически е било възможно да се направи.

Има доста снимки из нета, които обаче предполагам, че са фейк - примерно като тази:
Предполагам, че лунният "вятър" е "по-силен" от лунната гравитация, за това той е "надул" и "развял" знамето по този начин преодолявайки тежестта му от лунната гравитация. Само дето се твърди, че на луната почти няма никаква атмосфера, а за лунни ветрове способни да развеят байряци - да не говорим.

Втрото част от интервюто с Чомски също е много интересна.
Кое според теб не е така - както го представя човека?

Прикачени файлове:
00116.jpg
00116.jpg [ 152.08 KiB | Прегледано 1561 пъти ]
Пон Юни 19, 2023 8:27 am
Профил

satchy написа:
t_i_t_o написа:

Абе я кажи твоето мнение по въпроса? :D

Да кажем, че не съм склонен да вярвам в конпсирации :) Това дава ли ясен отговор на въпроса?

А за знамето горе - очевидно е че отгоре има и една хоризонтална пръчка, която го държи. А за останалата част е по скоро намачкано отколкото надуто от "вятър". Вземи един лист смачкай го, и той ще си стои смачкан, независимо от гравитацията.

П.С. както казват по американските филми "нямам повече въпроси!"

Пон Юни 19, 2023 9:36 am
Профил

Седщам се за един виц - който е "по темата" ...

Едно кученце от няколко часа гледа как глутница кучета търчи из гората напред -назад, подгонва някоя женска и като я настигне - яките песове я натиснат на земята и всички и се изредят набързо. После я пускат и подгонват някоя друга кучка.
Забелязало обаче, че с глутницата търчи и едно пинчерче, ама заради късите си крачета търчи на няколко минути закъснение след глутницата и тъкмо като настигне "спрялата" глутница и то се подреди на женската, яките песове които са я натискали до момента и са свършили я пускат, тя става и побагва, а глутницата хуква отново след друга кучка.
Кученцето гледало гледало, гледало и на поредното минаване на глутницата покрай него - спряло пинчерчерто и го попитало:
- А-бе ти какво всъщност правиш?
- Е как какво? Не виждаш ли - е*а с глутницата ...

Като гледам - доста хора в БГ "е*ат" с глутницата ...

Пон Юни 19, 2023 10:01 am
Профил

И аз се сещам за един ама точно по темата:
Един овчар заспал и докато спи ожцете му избягали. Всичките 350 глави. Тръгнал той да ги търси и на отсрещният баир гледа - един орач си оре нивата. Отива овчаря до орача и му разправя:
- Абе, орачо, пасях си овцете, обаче съм заспал и те взели че избягали, да си виждал оттука да минават 350 глави овце?
А оня му отвръща:
- Виж кво, аз съм орач! Ей ми го ралото, ей ми ги воловете, ей ми я земята! Имам два декара да ора, виж вече пладне стана, не съм ти виждал овцете!
- Абе, орачо, моля те, кажи ми! Тва са 350 глави, жената ша ма убий, до просешка тояга ша стигна, кажи ми само дали са минавали оттука!
В тва време гледа по пътя - колоездач. Отива при него и му говори:
- Абе, колоездачо, да ти се оплача. Както си пасях овцете и те взеха, че избягаха. Тръгнах аз да ги търся и гледам ей оня орач си оре нивата. Отивам при него и му викам: "Абе, овчарю, да си виждал оттука да минават 350 глави овце?" А той ми отговаря: "Виж кво, аз съм орач! Ей ми го ралото, ей ми ги воловете, ей ми я земята! Имам два декара да ора, виж вече пладне стана, боли ме оная работа за твоите овце!" И аз казвам: ""Абе, орачо, моля те, кажи ми! Тва са 350 глави, жената ша ма убий, до просешка тояга ша стигна, кажи ми само дали са минавали оттука!" А той, пустия пак ми вика: "Виж кво, аз съм орач! Ей ми го ралото, ей ми ги воловете, ей ми я земята! Имам два декара да ора, виж вече пладне стана, боли ме оная работа за твоите овце!" Аз пак му се моля: "Абе моля ти се, бе орачо, кажи ми само на към тоя хълм ли отидоха или към оня!" И той пак ока: "Виж кво, аз съм орач! Ей ми го ралото, ей ми ги воловете, ей ми я земята! Имам два декара да ора, виж вече пладне стана, боли ме оная работа за твоите овце!"...
И така, разправя му всичко това около 30 пъти, а колоездача го изглежда от глава до пети, след това оглежда и орача и пита:
- Абе вие кво ся, искате да ми откраднете колелото ли?

И тука все някой го е страх да не му откраднат кололото :)

Пон Юни 19, 2023 3:17 pm
Профил

Не схванах как вица е по темата, но да приемем, че проблема е в мен.
А за колелото - не е като да не са ни крали много пъти колелото - и западняци, и руснаци и хамериканци - и преди 9-ти - и след 9-ти, и след 10-ти.

По-сериозния проблем според мен е, че много хора си мислят, че е*ат с хамериканците, а всъщност не е така (е, освен за купените политици, които с хамериканците е*ат собствения си народ ).
Друг е въпроса от човешка гледна точка колко е морално това - като пример - включете се във военната коалицията срещу садам (и не само), после ще включим ваши фирми във въстановяването на страната, която ще разрушим ... Това според мен си е пълна гнусарщина, но да приемем, че и това е въпрос на гледна точка.
( Сега това се оферира и за Украйна )

Чомски много ясно каза всичко това в прав текст, за да стане ясно без двусмислие.

Пон Юни 19, 2023 5:07 pm
Профил
Аватар

За конспирациите има много лесно решение - вярваш на хората които са специалисти в дадената област. Ако има противоречия, вярваш на групата с по-сериозното акумулирано резюме. Не виждам къде е проблемът. Очевидно са кацнали до неоспоримо опровергаване.

Пон Юни 19, 2023 6:05 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1090, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096 ... 1194  Следваща