Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 983, 984, 985, 986, 987, 988, 989 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
При него все интересни неща се говорят, редовно го гледам.

Съб Юни 10, 2023 9:49 pm
Профил

Ами има гости които не са стандартните за другите медии. Хубаво е да се чува и друга гледна точка, това не я прави непременно правилна. Холандеца е усетил някои аспекти други му убягват. Има някои интересни идеи, други са по-скоро странни. Напълно съм съгласен за потенциалните пазари, но това не означава че трябва да се откажем от европейските. Не прави простата сметка, че в Холандия може да изкарват 3к от декар, но не продавайки на Африка ...също и забравя простия факт, че тях ата продукция е пълен боклук, ако европейците са готови да плащат за боклук, споменатите държави не са, там все още се ценят истинските плодове и зеленчуци, както между другото и в Сърбия, и в Македония или пък име доскоро в Македония.
Та нещата не са толкова прости и повърхностни, но дава повод човек да се замисли, затова го и постнах.

Нед Юни 11, 2023 1:43 am
Профил

Абе умен е Холандеца щом е тука, и говори нещата с истинските имена. Трябва да го пуснат по некоя телевизия след вечерните новини.
Много яко интервю.

Нед Юни 11, 2023 3:55 am
Профил
Аватар

Могат да го пуснат по 7/8, и да продължат да дълбаят дъното. Верно Карбовски съвсем се е чалнал, а с тия индивиди които ги кани - още повече. Велики простотии, но вече дори не са интересни.
Има много неща с които не съм съгласен и с ЕС, и с локалните - но такива "чудеса" не бях чувал. Да си гледа резервата и ако иска може да влезе в парламента, там ще го изберат със сигурност. Може и президент да го направят...или по-добре и двамата - всичко ще оправят.

Нед Юни 11, 2023 1:28 pm
Профил

Интересно с кое не си съгласен?
Единственото негативно дето говори за ЕС беше за екологичните проблеми в Холандия. Друго против не чух или съм го проспал...

Нед Юни 11, 2023 1:53 pm
Профил
Аватар

Леле, то не бяха токсични земи, не бяха 50 годишни измиращи от рак, не бяха обяснения за чии сме ви и колко е зле там в Холандия...Хайде Холан ;)
Това "откровенно" интервю си е съшито с бели конци...

Като е толкова токсичен тоя регион, защо е пренаселен - защото е токсичен?

А всички в Дания били милионери и нямали нужда от какво да е наше...ами като не можеш да го продаваш, не означава че само в Африка и Азия ще го купуват.

Хем западняцитв били кредитни милионери, хем били истински с по 100 милиона в сметките. И как само му "харизали" 600дка...

И как БГ бизнеса идвал на колене я Мюнхен...

Като си идвам може да му посетя резервата, да видим...
Наистина...Карбовски вече няма никакви зъби щом стигна дотам. Жалко, а имаше добри попадения назад във времето.

Нед Юни 11, 2023 4:30 pm
Профил
Аватар

Grubi, не забравяй, че у нас има доволно количество идиоти в т.ч. изявяващо се в медиите.

Нед Юни 11, 2023 4:45 pm
Профил
Аватар

Grubi написа:
Хем западняцитв били кредитни милионери, хем били истински с по 100 милиона в сметките.

Аз видеото не съм го гледал, така че не мога да коментирам по него, но ето това дето го слагаш като грешна логика, е напълно възможно. Ако вземеш 100 милиона на кредит, имаш 100 милиона в сметката, нали така?

Нед Юни 11, 2023 4:49 pm
Профил
Аватар

И ги държиш в банката, а от време на време прахосваш по някой милион за овеселителни паркове в България? Спестовни кредитни милионери един вид - за първи път чувам.

Това е най-малоумното в тия интервюта - смесват очевадни истини с абсолютни идиотизми, и се чудиш за какво изобщо говорят. Но както във всички такива "изказвания" липсват конкретни имена, цифри и т.н.

Никой не отрича, че има замърсени земи и морета, но ако не сте забелязали тежката,че и повечето леки индустрии ги няма от 20+ години. Да не говорим, че тия земи се знаят, обработват се и който строи там го знае. Да не би татковината да е чиста като сълза?

Живея до рафинерия + завод за хлор и поливинилхлорид и се къпя на километър от тях, без да има проблеми с вода, миризма и т.н. Я някой близко до Девня да ми каже кога за последно се е къпал наблизо и на какво изглеждаха(не съм минавал наблизо) езерата там...

Нед Юни 11, 2023 5:11 pm
Профил

Груби, той говори конкретно за Холандия, дали е наистина толкова зле не знам а и не ме интересува, но, че там десетки години са наливали всякакви химикали в огромни количества е също факт, цялото им земеделие се крепи на това.
Не го пуснах заради еко вижданията и на двамата, това е секта, но казва някои неща за които човек може да се замисли ....ако не си забелязал в тоя свят няма нищо което е пълна лъжа или пълна глупост , във всяко нещо има и истина и нещо полезно.
Интересно е как повечето хора са готови да заемат крайни позиции и не искат да погледнат от друга гледна точка, а истини има много.

Нед Юни 11, 2023 5:55 pm
Профил
Аватар

И да е имало интересни моменти, ги удавиха в потока от други дивотии.
Опитах се да го изслушам цялото, но не изтърпях.
Какво да се прави - затова сме различни.

Нед Юни 11, 2023 5:59 pm
Профил

Ами и аз на няколко пъти бях на ръба да го затворя, ама беше рано сутринта, и сокато чистех на котаците бардака го изслушах :) Холандците не са ми любимци, ама никак, тоя и той, особенно с тия простотии за нашите бизнесмени ... то истина е че конмкретно германците се опитват да те прецакат стига да могат, но то зависи как ти се отнасяш с тях, германци и холандци трябва да бъдат мачкани, не му ли стъпиш на врата той иска да стъпи на твоя, не едно и две CEO-та на големи фирми са ми идвали на крака и са си премълчавали каквото им е било на душа, защото парите са пари, и като правят пари стискат зъби, а и навярно осъзнават че не може винаги ти да си отгоре.

Нед Юни 11, 2023 7:06 pm
Профил

Карбовски откровенно си прави про путинска анти еу пропаганда и то твърдейки нагло, че не било така. Явно го е срам да си признае …

Последна промяна palavrov на Нед Юни 11, 2023 10:49 pm, променена общо 1 път

Нед Юни 11, 2023 8:44 pm
Профил

незнам защо дори и някои умни хора не могат да осъзнаят тая глупава пропаганда... анти западно не означава задължително про руско
може да не е про руско, може про китайско да е, може всичко друго про да е, от къде на къде руско?!? единствено западната пропаганда ражда тая простотия, която го набива по всички медии ден и нощ противно на всякаква логика и здрав разум
до толкова са облъчени някои хора че дори русия въобще да я няма в контекста на тях пак путин им се привижда

Последна промяна nik на Нед Юни 11, 2023 9:59 pm, променена общо 1 път

Нед Юни 11, 2023 9:54 pm
Профил

Grubi написа:
Леле, то не бяха токсични земи, не бяха 50 годишни измиращи от рак, не бяха обяснения за чии сме ви и колко е зле там в Холандия...Хайде Холан ;)
Това "откровенно" интервю си е съшито с бели конци...

Като е толкова токсичен тоя регион, защо е пренаселен - защото е токсичен?

Напразно палиш моторетката... Успокой се, изслушай внимателно човека и ще видиш, че никак не е толкова негативен нито към запада, нито към нас. Даже напротив, гледа прекалено позитивно, предполагам според Тони и твърде наивно.

За Холандия казваш всичко е цветя и рози. Нямат проблем с екологията...
Истината е, че проблемът с екологията не го измисля тоя пич. Твърдението е на холандските политици. Седни проучи официалните твърдения, защо насилствено се ликвидират 30% от фермите и тогава ела и ми обясни пак за екологията.
Аз лично симпатизирам на фермерите, писал съм тук за техните аргументи, че проблемът с екологията се преекспонира и че там са взети много мерки и че ликвидирането не е решение. Напротив, ще се премести другаде, където ограниченията в торенето ще са много по-занижени. Въпросът обаче е, че управляващите имат друго мнение и според тях има голяма екологична катастрофа...

Нед Юни 11, 2023 9:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 983, 984, 985, 986, 987, 988, 989 ... 1080  Следваща