Отговори на тема  [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
Споко...Въпрос на време е мУтрофанова да бъде изрината барабар с цялото си посолство и тогава нещата ще си дойдат на мястото.

Пон Май 15, 2023 3:50 pm
Профил

Мдааааа ....

Пон Май 15, 2023 4:49 pm
Профил
Аватар

Desert Leo написа:
Споко...Въпрос на време е мУтрофанова да бъде изрината барабар с цялото си посолство и тогава нещата ще си дойдат на мястото.

Не, нищо няма да си дойде на мястото. Просто другите ни "приятели" ще станат още по-нагли и ще спрат да се крият изобщо. Те и сега почти са стигнали дотам де, така положението няма да се промени особено :)

Пон Май 15, 2023 8:06 pm
Профил

Desert Leo написа:
Споко...Въпрос на време е мУтрофанова да бъде изрината барабар с цялото си посолство ...
+1
Добре ще е обаче да изчистм цялата си държава, та мутрафанова да я последват и хамериканските и' колеги от "посолството". То като глредам явно те никаква не я вършат на местъна почва, щом се налага да привикват пейчовци, пуйчовци, кокорчовци и гл. прокурор направо в щатите...

(Руските служби активно ни ограбваха след избухванеот на демокрацията и последвалата "приватизация", така че не ми е мъчно за тях. Не ми е мъчно и за Хамериканските "инвеститори" които са тук в момента.)

Пон Май 15, 2023 10:12 pm
Профил

Аааааааа айде Митрифонова ОК, ама пък руските служби да са ни ограбвали ... айде стига с тия глупости, колкот американците са ни ограбвали толкова и руските служби са ни ограбвал, аман от опорки, едните спуснати от руското другите от американското посолство .... До 2003-2004 Руските служби не можеха да се оправят в собствената си страна, къде ги броиш навън ... никой не ни е ограбвал, стига търсихме виновни навън.

Вто Май 16, 2023 1:11 am
Профил

И аз си мисля че от как дойде "демокрацията" 99% от това което говорят за русия е пропаганда, включително и намеса и ограбване, информационната война която водят запада не е от вчера, дори договора за газ който не беше най изгодния се оказа че изгубихме повече след като кирчо и кокорчо го прекратиха

Вто Май 16, 2023 8:17 am
Профил

но същото важи и за ограбването ни от САЩ ... няма такова, колкот ни е навредила Русия толкова и САЩ, но за да сме точни, икономически никак, дори според мен сме на плюс и от едните и от другите, удобно е някой от вън да ни е ограбил, но уви не е.

Вто Май 16, 2023 8:26 am
Профил

От америка не са ни ограбвали, само са назначавали политици и чиновници които да уреждат сделки, не са ни навредили с масирана пропаганда, само наливат милиарди в соросоидни медии... както сам посочи в другата тема, отразяват само което и както им е угодно

Тъй че въпрос на тълкуване, за мен намеса в такива мащаби е дори повече от ограбване

Вто Май 16, 2023 8:38 am
Профил

В това видео от снощи на NOVA TV от 8,28 - 9,24 минута много точно в едно изречение (поне за мен, защото и аз мисля така) е обяснено как се стига до антиамериканските настроения сред българите.
Да видим ще направят ли нещо американците (което би било положително за БГ), за да променят това...

Чет Май 18, 2023 9:42 am
Профил
Аватар

Преди време някой тук ми се подиграваше когато казах че според мен хората трябва да гласуват за Възраждане за да има някакъв шанс за корекция на сегашната посока на разпад. Мнението не ми се е променило, а даже се е затвърдило. Ако (всъщност, когато) те дойдат на власт един ден, и ако не позволят вътрешни боричкания да ги издънят, има шанс да върнат поне част от управлението в български ръце. Не е реалистично да се надяваме 100% да в е български ръце, но поне половината... В момента е 2-3% сигурно

Чет Май 18, 2023 11:57 am
Профил

Правят... пропаганда... за това в очите на зомбираните всичко което правят американците е положително, включително и когато няма нищо положително
Останалите пък не гласуват, за това и резИлтатите на изборите са такива

Много ми е чудно какво е нужно за да се събудят такива хора, явно факти и очеизвадна реалност не са достатъчни, вкарани веднъж в будната кома не виждам някой да се пробужда

Чет Май 18, 2023 12:43 pm
Профил
Аватар

nik написа:
Много ми е чудно какво е нужно за да се събудят такива хора, явно факти и очеизвадна реалност не са достатъчни, вкарани веднъж в будната кома не виждам някой да се пробужда

Ще видиш ти след малко като дойде тито да ти каже как няма пропаганда а ти си съветски трол :D :D

Чет Май 18, 2023 1:13 pm
Профил
Ранг: Почетен член

Копейката е прав на 100% в това изречение.
Проблема е, че той не иска да промени статуквото, а просто не иска да гледа от страни, а да е на тяхното място и той да взима кинтите, само че от друг инвеститор - кое не е така?
Та пак да кажа - предпочитам западния начин на живот пред крепостния такъв.
И няма кой/как да ме убеди в оратното докато взимам западна заплата, но ѝ плащам български данъци!

Чет Май 18, 2023 2:31 pm
Профил
Аватар

t_i_t_o написа:
Та пак да кажа - предпочитам западния начин на живот пред крепостния такъв.

Никой нормален човек не би оспорил това. Само че в момента сме на етапа на крепостния...

Чет Май 18, 2023 2:35 pm
Профил

Крепостни бяхме преди '89, когато на границата се стреляше на месо.
Кое ни е крепостното сега, ако изкарваш достатъчно да си купиш билет за където ти се иска?
И как най големите патрЕоти, дето все мислят най-доброто на България, гласувайки я за чалгаря, я за копейката пишат по форумите или от щатите или от кралството или от германия?

Чет Май 18, 2023 2:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973 ... 1080  Следваща