|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 1:50 pm
търся преден панел за SONY-GT200
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 търся преден панел за SONY-GT200
нощес съм се разделил с моя, заедно с едно странично стъкло
някакви любители са се мъчили и с радиото, но не са могли да го свалят.
общо взето прилежащите поразии са повече от загубата на радиото.
отне ми целия ден смяната на джама - едвам намерих.
ново радио е 200лв в техномаркет, а от сервиза на сони ми обявиха цена от 160лв за панела само
накъде е тръгнал този свят... сигурно комплекта винтчета е 90лв?
та ако някой от колегите е в течение с предните панели, да прати хабер
|
| Пет Сеп 08, 2006 4:38 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Сега немога да се сетя - но в София имаше магазин дето продават всякакви панели, което както се сещате обезмисля функцията им  . Ама може да се поразтърсиш и съм сигурен, че ще намериш доста по-евтино от офертата на Сони.
|
| Пет Сеп 08, 2006 5:23 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
айде бе хора, помогнете да го намеря този магазин, моля 
|
| Пон Сеп 11, 2006 8:39 am |
|
 |
|
Predator_MF
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
В сервиза, в който работех поръчвахме някъде от София, случи се няколко клиента да се върнат един месец след като си купят авторадио, за да си купят панел, цената при JVC е около 50% от стойността на касетофона (в случая беше 80лв), ще разпитам директора 
|
| Пон Сеп 11, 2006 3:51 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Да бе и на жената колата изгърбиха. Гепиха свирка за 100 кинта и нанесоха поразии за 500 (ключалка, ламарина и барче). Чак застрахователите цъкаха с език и казваха, че такава вандалщина не са виждали за една кирлива музика.
Но цялата ми злоба към апашите се изпари, когато се сблъсках с полицаите от 3 районно. Е такива катили не бях срещал. Честно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Сеп 12, 2006 3:10 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Хахаха... радвай се, че не са те изкарали виновен, задето са ти откараднали радиото.
|
| Вто Сеп 12, 2006 5:05 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ами в същност, ако си си оставил панела на радиото, било "подбутителство за кражба" и застрахователя не приема щетата (счупен джам, барче и т.н.)
та аз минах през един сервиз и взех назаем един панел да го покажа при огледа. наистина го поискаха...
баси шибаната държава! преди крадяха радия, разбираемо е. сега крадат само панели, щото панела струва колкото радиото. чистачки не са ми крали скоро, само
това добре, ама продължавам да не мога да намеря панел. дайте акъл за алгоритъм - заложни къщи, битак, ... аптека, здравната каса?
|
| Вто Сеп 12, 2006 6:35 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тва с панела е ясно. БулИнс не само искат да го покажеш, но даже и ти го взимат (после ти го плащат де). Затова и нямаше как да взема назаем (аз моя "придвидливо" го бях захвърлил под седалката - апашите проверили там естествено). Та касетофона остана неплатен. Майната му.
Всъщност политиката на застрахователя е ясна де. Нали се сещаш ако не правеха така, колко "умници" биха си свалили магнета и отишли да го декларират като гепен.
Аз пък търся панел за Blaupunkt CD31, че на мойта кола нещо не работи като хората.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Сеп 13, 2006 10:39 am |
|
 |
|
nickich
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
Провери ли на Илиянци?
Чувал съм че там продават...
_________________ "640 К са достатъчни на всеки за всичко." Бил Гейтс
|
| Чет Сеп 14, 2006 10:22 am |
|
 |
|
Ки4о
|
Дедо,днеска се сблъсках с нещо още по-фрапиращо от твоя случай. Значи познат си копува кола ,копува отделно CD и колони и отива при някакви да му ги монтират.Понеже апапите имали в момента работа,той също оставил колата и минал след 5 часа-всияко било О.К те даже му оправили и нещо още по ел.системата безплатно -това преди 2 месецацтава. Да ама преди 2-3 дена се качва сутринта в колата и вижда че CD-то и колоните ги няма,т.е някой го е обслужил през ноща.Полицията установила че колата е била отключена но културно - с ключ.
Та за кво го написах това-колеги не си оставяйте колите без надзор при поставяне на аларми или други екстри защото по-късно може наистина сериозно да съжалявате,т.е да останете съвсем без кола,а застрахователя само ще се подхилва отстрани.
Разпитах из няколко заложни къщи,но ми отговориха че само панел трудно може да се намери,а и ако се намери цената му била приблизително колкото на ново радио така че спрях да питам.
|
| Чет Сеп 14, 2006 3:28 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Мда
Съгласен съм с теб но донякъде. Аз затова нямам доверие на евтините аларми и моята съм си я разработвал сам със скачащ код и доста сложно задеистване и екстри, дори съм направил няколко такива на мой познати и никой не се е оплакал от такива неща.
Особенно пък евтините аларми с обикновенните дистанционни много лесно си правиш клонинг , взимаш си едно ново от същия модел отваряш старото и нареждаш кода на новото като на старото и готово
Но при скачащия код не е така там си е доста играчката , преди 2 дни се наложи да добавя 2-ро дистанционно на една моя аларма зора беше да си намеря записките с това което съм програмирал на предното иначе е лесно 
|
| Чет Сеп 14, 2006 4:28 pm |
|
 |
|
nickich
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
Абе, според мен, алармите само улесняват крадците, та ако ще с 10 скачащи и прескачащи се кода да е - се тая. Тях тва не ги бърка.
Алармите само пречат на живущите наоколо. С право са забранени в някой страни. В наща са задължителни, защото някой хора правят пари от тях по един или друг начин.... но както и да е.
сори за офтопика!
|
| Чет Сеп 14, 2006 4:44 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Mne
Бъркаш се нещо.
Една добре изработена и добре монтирана аларма доста би затруднила крадец. Не казвам че 100% те пази, но ако крадеца реши и няма никакъв начин да я отвори за да открадне колата единствения вариант за него е да я открадне с колесар или паяк.
Но това надали ще стане ако е кола до 10-15000 лв.
|
| Чет Сеп 14, 2006 5:06 pm |
|
 |
|
nickich
|
 Mda
Примерна ситуация:
алармата ти пищи през нощта без да спира. Какво правиш?
Отиваш да видиш какво става.
Изключваш я от дистанционното.
Викаш полиция
спираш и звука ....
Каквото и да направиш, само ще им помогнеш и те ще си свършат работата, за която са дошли по-лесно, отколкото ако нямаш аларма 
|
| Чет Сеп 14, 2006 5:38 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Абе вие май не се усетихте.Автоалармаджиите са копирали ключа и от там насетне лесно.Кола трудно се краде,но касетофон ,особенно като имаш ключ и знаеш за алармата.За това ви предупреждавам.
|
| Чет Сеп 14, 2006 6:22 pm |
|
|