|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:01 pm
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от страната
Може и да имаме, но когато съм се клел да защитавам родината такива договорености е нямало. Те са с доста по-късна дата, а както знаем е малоумно дадено решение или закон да влиза в сила със задна дата. Отделно, че никой не ме е питал аз съгласен ли съм с поемането на тези задължения. (искам ли да членувам в НАТО и искам ли да влизам в еврозоната)
|
| Пет Яну 27, 2023 2:50 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Чудно защо вместо мобилизация и т.н. , не си планират мисии и който иска да му плащат и да ходи да го трепят. Нали имаше такива нши наемници(мироопазващ контингент в рамките на нато) дето бяха в афганистан и ирак... то в ирак малко ги поубиха, че чак герои ги изкараха...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Яну 27, 2023 3:18 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
А когато си се "клел" да не са те питали дали искаш или не искаш да се кълнеш?
|
| Съб Яну 28, 2023 12:57 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Аз лично исках, и ако ме питат сега също бих се заклел, нямам проблем и да ме мобилизират, но не и за да се бия на страната на Украйна, виж ако планират да си върнем Македония, Северна Добруджа, Южна Тракия, Одрин и т.н. съм готов.
|
| Съб Яну 28, 2023 12:59 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Ай стига де! Аз затова ли учИх 10 г. за нинджа - за да ходя запас и да си повреждам черния дроб...
|
| Съб Яну 28, 2023 1:58 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Може да си искал, ама пак никой не те е питал.
|
| Съб Яну 28, 2023 12:06 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Ами то овцете и робите за какво ти е да ги питаш?
|
| Съб Яну 28, 2023 12:29 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Тогава що пак го искате това да се върне?
|
| Съб Яну 28, 2023 12:31 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Кое да се върне? Кои НЕ ни питаха искаме ли в нато? Кои НЕ ни питат искаме ли евро? С какво сегашните, които НЕ ни питат са по-различни от бившите от преди 30г., които също не са ни питали? А-ми не ща нито бившите, нито сегашнитге. Толкова ли е трудно да се разбере?
Що ми е да искам да заменям едни робовладелци с други, при положение, че не искам да съм роб?
|
| Съб Яну 28, 2023 12:41 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Едните са само робовладелци, а другите са напудрени демократични робовладелци. Толкова ли е трудно да се разбере? 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Яну 28, 2023 12:46 pm |
|
 |
|
emilvtc
|
Така де. Само дето много хора не го стоплят това.
Ясно е, че ако трябва да избираме само между две злини трябва да изберем по-малката (сегашните робовладелци), но определено не ми е ясно защо трябва толкова възторжено и с толкова ентусиазъм да го правим? При това и без и да се опитаме да предоговорим условията на новото си робство. Може би не искаме дори да пробваме да договорим по-добри условия за нас за да не ги разсърдим ?
Е те на това му викам робска психика и мислене. Т.е. робските окови са в нас - в главите ни, а не извън нас.
|
| Съб Яну 28, 2023 12:57 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
За целта имаме професионална армия на която плащаме ежемесечно от джоба си. Ми да си свършат работата...
|
| Съб Яну 28, 2023 1:20 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Ами те си я "вършат" доколкото могат, но ако се задейства член 5-ти, Б-г е във война, следва мобилизация и затова отговора е, че може.
|
| Съб Яну 28, 2023 2:08 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Е как да не са ви питали, на всеки избори питат, само че вие сте малцинство.
|
| Съб Яну 28, 2023 3:31 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Относно "малцинствата"... На избори обикновено гласуват около 35%. Останалите или не могат по някаква причина (примерно 15%), или виждат, че просто няма смисъл (50%). За сметка на тях, зомбитата са винаги на линия за гласуване, просто защото те в това вярват. От 35% гласували, общо около 50% гласуват за т.нар. "демократични партии", останалите гласуват за "фашисти", "комунисти", и всякакви други "-исти" дето се предполага че не са прогресивно-демократични. Та думата ми е, през последните 30 години обикновено управлява едно правителство реално избрано от 15% от населението, т.е. вашето "мнозинство". И това не е само в България, а навякъде където има т.нар. "демокрация". Нищо чудно, че системата не работи и хората искат ново управление след провала на всяко предишно. Толкова по въпроса с малцинствата
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Яну 28, 2023 3:56 pm |
|
|