|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:37 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
 Re: Коли
абе расист, защо използваш обидни думи, омразата струи от поста ти ... какво е това хете.....ален, или м#ж ... тия думи са обидни, другия път направо ще се трием 
|
| Чет Яну 05, 2023 7:05 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Дедо, време е за танковете, аз ще си подготвя и моторната резачка, ще видя някоя по-захабена верига че иначе няма да е достатъчно зрелищно ... има и избор тикви, свине и друга флора и фауна ....
|
| Чет Яну 05, 2023 7:07 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
май новата реколта ракия ви идва в повече, я вземете някакви по-стари бутилки...
|
| Чет Яну 05, 2023 7:36 pm |
|
 |
|
Edesign
|
Да критерии очевидно няма  Ама все пак ? Дизел забрави то е ясно че ще изчезнат - то най-малкото няма да има гориво или разликата в цената ще е отказващо голяма. Бензин - сега са еко 3 и 4 - след 5 години със сигурност ще са евро 2 и 3. Т.е. това са коли които стават така да се каже непродаваеми след 5 години, така че купувач в момента е застрелян с няколко патрона А недоразумението електричка засега е направо смешно колкото и да го пробутват
Последна промяна Edesign на Чет Яну 05, 2023 8:01 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Яну 05, 2023 7:51 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Що толкова хамалогия? Вземаш наколко стеаринови свещи. Усукваш ги на пакетчета с тиксо и им бучиш жички. Към тях прикрепяш кутийка с два 7-сегментни индикатора, които отчитат: 99, 98, 97... И да не забравиш да сложиш предупредителна табела: "Заредено с експлозиви! Вдигането с паяк е опасно за Вашето здраве!"
|
| Чет Яну 05, 2023 7:52 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Малкия танк ми звучи по-добре. Груби, това е преди да съм пил ракията, ама аз като пия ставам много миролюбив и спокоен, обещавам като дойде време за танковете няма да близвам.
|
| Чет Яну 05, 2023 8:56 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ко мерят на прегледите - нищо - преди месец ходих със суби - накара ме да я обърна на бензин, щото на газ, мерилката му казва че някой човек е лапнал маркуча и му диша. Гледа коя година е и слага директно категория 3. След две седмици носих една миризливка - шляпна и категория 3 и се приключи. Е как може да сравниш кола на газ със дизел дето няма ни дпф ни нищо (пежо/ситроен 1.4 HDI). Тука (предполагам че и в други малки градове е така) има 1-2 пункта дето прегледа е проформа. Нямам притеснения че няма да минат преглед, ама се почват едни въпроси, дай това, дай онова, ама що така, ама що инак.
А с корсата пък е голям майтап - на задните спирачки - натисни - добре - дай сега ръчна - ха - не ти работи ръчната на едното колело. Пък тя с барабани и жилото на ръчната е тъпо направено - първо опъва на едното колело и като се опъне тогава почва да дърпа на другото. Иначе дали натискаш педала или дърпаш ръчната - все едно и също. Пък колата с нови барабани, нови дискове отпреде, нови накладки...
|
| Пет Яну 06, 2023 9:27 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Така е, пълен ташак са тия прегледи. Особено с тия нови еко идиотщини. Влизаш с леко вдлъбната и разместена броня, "ааа не може, това сега е станало, ти ше праиш застрахователни измами" и те връща. След тебе влиза голф 3 дизел, изваден от моргата и си минава като пич.
|
| Пет Яну 06, 2023 12:43 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Още по-интересното е, че всички знаят че е ташак. Плащат си за да си правят ташак с тях. Мрънкат и циврят, че са станали за ташак. И никой не си мърда пръста за да предприеме нещо...
|
| Пет Яну 06, 2023 1:10 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
То е както си го направим... Аз държа да ми проверяват всичко и ходя в един пунк, където ги познавам и съм им казал, че ще спра да ходя при тях, ако я карат през пръсти. И без друго тук има много по-голям и по-удобен пункт ако беше само за отбиване на номера.
|
| Пет Яну 06, 2023 1:28 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Това касае прегледа за техническа изправност. Но "еко категориите" са пълен майтап и проформа.
|
| Пет Яну 06, 2023 1:35 pm |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
"Еко-категориите" не са създадени с цел да "решат" проблем, а по-скоро под общоприемливия предлог за "екологичност" да се обслужат съвсем други интереси нямащи общо с "екологията", а с финансите ...
|
| Пет Яну 06, 2023 1:43 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Единственото, което може да се предприеме е премахване на тия прегледи. И преди да почнеш да цивриш "ама то в нормалните страни" питай бате ти Тони как е в САЩ.
|
| Пет Яну 06, 2023 5:50 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Тва са пълни глупости бате. Следващия път като идеш да си обслужваш колата (масло и филтри), кажи на майсторчето да ти направи и пълен преглед и диагностика. Ще ти свърши 1000000 пъти по-добра работа отколко отегчения чичка със съмнителна квалификация на ГТП-то.
|
| Пет Яну 06, 2023 5:53 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Старая се да поддържам автомобилите си в добро здраве и на мен ГТП не ми пречи. Напротив, и аз като Миро ги тормозя да прегледат автомобила както трябва, а не хоп-троп, дай ХХ пари, чао. Това не са глупости. "Майсторчето" може да види някои неща. Други не може. Да се сещаш за такъв със стенд за проверка на спирачките? Или ще даваме газ пред сервиза и ще бием контри за да видим дали всички колела "фащат"? 
|
| Пет Яну 06, 2023 6:30 pm |
|
|