Отговори на тема  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 63  Следваща
Коронавирус 2022 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Коронавирус 2022
Все така рия труповете из офиса, тъкмо го смених с по-голям и виждам как изчезват младоците, един по един...
Падат, стават, пак падат. С х2,х3,х4,х5 и т.н. ваксинации. И в градския транспорт, и в басейна, и по стадионите е така - не останаха спортисти вече.
Дъртаците не умират - на тях им растат опашки, копита, рога и се зачервяват очите.
Я пак ми обяснете новата конспирация?

Чет Дек 01, 2022 12:03 pm
Профил

Абе няма конспирация, факт е, но може да се дължи на много неща, трудно се прави корелация като нямаш достатъчно данни, и много лесно се корелира когато имаш очаквания за резултата :)

Чет Дек 01, 2022 10:03 pm
Профил

Grubi написа:
Я пак ми обяснете новата конспирация?

Гледай филма и тогава мое да питаш за конспирация, там показват факти.

Чет Дек 01, 2022 10:19 pm
Профил
Аватар

Опитах, отвори ми някакъв сайт с реклами на криптовалути... Е, поради няколко причини предпочитам проверени научни статии, а не филми със "страшни" кадри...Ако намерите линка в youtube може и да го погледна.
А иначе - вярвам на това, което виждам. Хора в нецветущо здраве оцеляха след ваксините и все още са в добро за годините си здраве, включително родителите ми. Някои се разболяха преди ваксините - едни не доживяха, други се споминаха година-две след това. Младежи - не съм чул приятели или колеги да са се разболели сериозно, и всеки е ваксиниран. За "мистериозно" починали съвсем не съм чул. Е, имам и приятели, и познати които са яростни противници и не са се ваксинирали - не съм ги анатемосал, нито ми е работа.

Пет Дек 02, 2022 1:09 am
Профил
Аватар

Остава да се разкрие загадката: как след като войната стана актуалната медийна сензация хуйовида изчезна? Дори и на фронта май не боледуват от него...
Може би самолетите които оставят следи в небето (кемтрейлс) са ни поръсили с илач? :lol:

Пет Дек 02, 2022 1:30 am
Профил

Прикачени файлове:
removed.PNG
removed.PNG [ 42.14 KiB | Прегледано 1321 пъти ]
Много интересно.
Или искат да прикрият истината или нещо друго.
Нищо, те ти линк на друго място, само че няма субтитри.
https://rumble.com/v1wac7i-world-premie ... dAmkp5kaTQ
Само не знам защо с лисица последна версия не ми тръгва а с хром тръгва без проблем, но може и проблема да е в моя телевизор.
Кат няма никаква конспирация според теб, защо не казват какво има в тия ваксини, защо по тоя начин ги купиха за европа, защо по тоя начин принудиха хората да се надупчат и още много защо на което няма отговор.
Ицо, има вирус, не го отричат, но е лабораторен и се е разпаднал и ся си е обикновен корона вирус който не е кой знае какво опасно нещо. Ако ви се занимава си направете справка по колко хора имаше починали от обиновен сезонен грип преди 2019, но никой не тръбеше по СМРАД колко са и колко е опасен грипа, нито даваха пари на лекарите за всеки надупчен с ваксина.

Пет Дек 02, 2022 1:53 am
Профил
Аватар

Ицо, не знам да е изчезнал - народа се разболява, някой се тестват, други не. Но повечето се отървават леко. Освен това докторите научиха нещо и вече не е чак толкова страшно. Но безобидно не е - особено ако си с подходящите параметри...Маски тук почти никога не са се носили - и сега има само за цвят, и в болниците.

Пет Дек 02, 2022 2:55 am
Профил

Което Груби иде да покаже, че вие без маски нито сте измрели, нито сте станали зомбита, но медиите навсякъде по света тръбяха колко са важни, и на някои места си те арестуваха ако не носиш маска. Това навежда на мисълта дали и цялата история с ваксините не е същия кьорфишек, което всъщност е, но това е един друг въпрос. Ако медиите си имаха друго занимание ковид никога нямаше да се случи, никой нямаше да му обърне внимание и всичко щеше да си продължи. Тъй като обаче медиите не са нито независими, нито обективни, за да отразяват нещо толкова активно някой трябва да им го е заръчал. Днес медиите с еуправляват от две места, правителства и няколко малоумника които притежават почти всички големи медии в западният свят. Дали въпросните малоумници нареждат на правителства, или правителства на въпросните малоумници няма никакво значение защото резултата идва само с абсолютна стойност, т.е. дали на Иван ще духаш а Жоро ще те ебе, или обратното все така хем ще си духал, хем ще са те ебали ... ;)

Пет Дек 02, 2022 3:25 am
Профил
Аватар

Нещото е че народа тука наистина слуша какво им се казва - инспектора им каза - маските няма да помогнат много, не сложиха условие и почти никой не сложи.
Това разбира се е свързано и с начина на живота, дълги разстояния извън градовете и т.н.
Доста възрастни си заминаха без време заради лоши практики, най-вече в старчески домове, но народа го прие като нужната жертва.
По-това време тук си заминаваха повече хора на ден, много повече отколкото в БГ. Но после нещата се обърнаха - хората спряха да
ходят на работа, спряха да ходят до супермаркетите, магазини и ресторанти и статистиката се обърна.

Пет Дек 02, 2022 11:33 am
Профил
Аватар

Да, да, статистиката...
Цитат:
Според статистиката 25% от участниците в ПТП са употребили алкохол. Респективно 75% не са.
Тоест, тия които не са употребили алкохол са по-опасни.

Пет Дек 02, 2022 11:53 am
Профил

Grubi написа:
Доста възрастни си заминаха без време заради лоши практики, най-вече в старчески домове, но народа го прие като нужната жертва.

Grubi, извинявай, но това ми звучи ненормално, и то при положение, че вируса е изкуствено създаден (нали вече няма спор за това, щтото в началото ни обесняваха как бил естествен и доверчивата публика вярваше).

Та значи излиза, че някой го създава и разпространява за да убива хора и срива икономики, а народа го приема като нужната жертва ?!? Егати и народа ... не искам да съм част от такъв народ ...

Както вече полека лека става ясно, че е "лабораторно пипнат" и е създаден като оръжие, така след време на всички ще ни светне и кой го е създал и разпространил и срещу кого.

А ние междувременно ще го приемем като ..."нужната жертва"...
Да са ти живи и здрави децата ако ги имаш, но ако беше загубил дете - дали щеше да го приемаш и ти като "нужната жертва" ? (не ми отговаряй)

Българите може и да сме много тъп народ, но специално за ваксинациите обществото ни показа завидна мъдрост и неподатливост на масовата пропаганда и натиск от страна на - (сещате се вярвам).
Процента ваксинирани го доказва.

Пет Дек 02, 2022 1:15 pm
Профил
Аватар

@emilvtc - всеки го разбира както иска. аз не обиждам народности и народи, само обяснявам каква е била
локалната здравна политика - и да са бъркали, и да са били прави - бъдещите поколения ще ги съдят.
Фактите бяха че училищата (градините и началните) не бяха затворени нито за момент,
фирмите не затвориха и не уволняваха за дълъг период,
нещата с дезинфекцията и правилата в старческите домове се подобриха.
И толкова - не коментирам кой е умен, мъдър, прост, слабоумен, жесток и т.н. "Всеки сам си преценя", нали така?
Само историята ще покаже.

Пет Дек 02, 2022 3:33 pm
Профил
Аватар

За финал на темата - най-накрая излекуваха тая зла гад. :lol:

Пет Дек 02, 2022 3:53 pm
Профил

тия дни препрочитах the stand ...ми не звучи зле :)

Пет Дек 02, 2022 6:10 pm
Профил
Аватар

това ли беше продължението на Щамът Андромеда или друга - че да имам с какво да запълня празниците?

Вто Дек 06, 2022 11:58 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 63  Следваща