Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Tърся акселерометър 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Tърся акселерометър
Търся акселерометър 1-2 броя в наличност за по-големи друсаници (ММА1200 и подобни).

Вто Сеп 05, 2006 7:10 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Питай на К1 там май имаха някакви но цените са..... Ще се разровя из кутията семпли дето имам от AD и ако случайно съм поръчвал такъв и някой не го е взел ще ти го подаря

Вто Сеп 05, 2006 10:29 pm
Профил

Мнение 
Кi4o, благодаря за информацията. Вече си свърших работата с една схемичка от К1. Малко корпусът ме озори с мойте две леви ръце и криви зъркели, но се оправих :) .
То тука много мързелива работа - вместо човек да се разрови по каталозите,букварите, сайтовете или да звънне на доставчиците - пита - как да си вържа диодчето, реленцето или диплейчето.
Та в тоя стил и аз да продължа: От къде да си намеря бързи диоди за монтаж на радиатор (8-10А 600-800 V ), че в Комета нямат, К1 май също , а за К2 не съм се сетил да ги притеснявам. Предварително благодаря...

Съб Сеп 09, 2006 7:34 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Честно да ти кажа ако ти отговоря да отидеш и да потърсиш в каталозите - със сигурно ще съм прав,ама нали сме колеги и форума е за помощ (и да пестим време и нерви :wink: ) за това:
BYW 29-200 и от тази серия - има ги на Радимекса и мисля че и в Електронинвест (купих от тях - 25 наносекунди Trr, по памет беше преди месец :) )
STP30N600 (тука може и да бъркам в надписа) но са на ST има ги на 10-20-30-...-100А на 40-60-80..200-600 волта и са бързи (стават за импулсни ,двигатели и електрожени)
Серия HERxxx
Серия MURxxx
Серия BYWxxx
Серия BYxxx
От тези серии съм ползвал диоди и още ползвам и съм много доволен.Има ги в почити всички магазини.Успех в намирането на подходящите за целта т :cry: и диоди,съжелявам че се забавих с отговора (проблеми имах с нет-а) :cry:

Нед Сеп 10, 2006 4:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]