|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:01 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Постовете,правилата и спазването им
| Автор |
Съобщение |
|
Ки4о
Ранг: Форумен бог
|
 Постовете,правилата и спазването им
Пускам темата тук,защото забелязвам че папката 'Администрация' не е особенно популярна.Какво имам в предвид - във форума имаме правила (6 на брой,написани от Хищника и одобрени от всички ни).Във форума всички трябва да ги спазваме,щом сме ги приели а и най-малкото те определят някаква учитива форма на поведение.Да но четейки отговори на въпроси стигам до извода че нещо тези правила не се спазват от всички ни, включително и мен.Всички сме с достатъчно сиво вещество в главите.Апела ми към всички е : Да се държим като големи хора,а не като малки деца.Колкото и да ни звучи даден въпрос елементарен ( и е пуснат в правилната папка!),нека се замислим,че има области в които и ние бихме задавали такива въпроси,да не правим излишни коментари,а да се опитаме да отговорим на човека по начин,който той разбрал(ако имаме време и желание). И преди да натиснем бутона 'Прати' още веднъж прочетем написаното от нас,хора сме и грешим.
|
| Пет Сеп 01, 2006 6:01 pm |
|
 |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Пон Сеп 04, 2006 12:16 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|