Отговори на тема  [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение Re: Новини от страната
Всъщност точно от националистическо управляващо мнозинство има нужда, но не и от тия партии!
Боя се, че който и да спечели ще играе според фразата - "каквото наредят началниците от Брюксел" :D . Не за друго едни пари идват дето лесно се "усвояват".

Сря Сеп 28, 2022 2:48 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Не се притеснявайте, от каквото имаме "нужда", това ще бъде направено. Искате повече партии - ще направят още. Това е като октопод - много пипала, едно тяло.
Реално има доста партии, колкото да се чувства изобилието. Която и да спечели изборите... все тая. Само ДПС е константа.

Сря Сеп 28, 2022 3:26 pm
Профил
Ранг: Почетен член

Аз лично предпочитам да гласувам за "американски подлоги", отколкото за руски такива, щото американските поне носят пари за усвояване и ги разпределят и на по ниските социални нива.
А руските подлоги си харчат сами парите заработени от онождането им, та даже и изобщо не носят пари за усвояване!
Т.е. първите докарват паричен поток, а вторите са си просто курви.
П.С. Наци партиите обикновено са от вторите.

Сря Сеп 28, 2022 4:54 pm
Профил

Спукват се да носят пари, вярно е, ама в обратна посока на тая дето си мислиш, колониите са за стригане, не за угояване

Сря Сеп 28, 2022 5:19 pm
Профил

ДедоБоре написа:
не искам да внушавам нищо, но от Полша до мястото на 'инцидента' е стотина километра.
а и поляците вчера при откриването на тяхната тръба бяха много нахилени, като лисица с пера по муцунката "кой аз ли? нямам нищо общо с тоя курник!".

Това вече би ме изненадало, и ако са свършили нещо такова, със сигурност планират и нещо за западна Украйна. Може да са го нсправили с хуманни цели, да предпазят Европа от самата нея :)

Сря Сеп 28, 2022 5:45 pm
Профил
Аватар

t_i_t_o написа:
Аз лично предпочитам да гласувам за "американски подлоги", отколкото за руски такива...

Като пропуснем другите големи заблуди от поста, най-добре гласувай за "ничии подлоги". Само така държавата има някакъв шанс за растеж нагоре.

Сря Сеп 28, 2022 5:45 pm
Профил

подхода всички са еднакви като цяло е погрешен, дори и ако в един момент това е истина. Ако се спре да се търси алтернатива, дори и да я има тя няма шанс. Това е като да ремонтираш ТВ и ако не е някоя от 5-те ти известни повреди просто не го темонтираш.
Грешният избор е по-добър от никакъв избор, ако някой не беше опитвал днес все още нямаше да знаем кои гъби са отровни и кои не, понякога избора може да е много лош но при всички случаи носи ползи.

Сря Сеп 28, 2022 5:53 pm
Профил
Аватар

t_i_t_o написа:
......поне носят пари за усвояване и ги разпределят и на по ниските социални нива.....

НСИ
То се вижда колко яко сме се облажили. Ще станем равни с белите хора след 50-60 години, ама трябва да ни изчакат. :D

Сря Сеп 28, 2022 7:03 pm
Профил

Н'бабане Гт'муан'га написа:
t_i_t_o написа:
Аз лично предпочитам да гласувам за "американски подлоги", отколкото за руски такива...

Като пропуснем другите големи заблуди от поста, най-добре гласувай за "ничии подлоги". Само така държавата има някакъв шанс за растеж нагоре.

Убуу де, и кои точно са ничии подлоги?

Сря Сеп 28, 2022 7:24 pm
Профил

nobodyshadow написа:
t_i_t_o написа:
......поне носят пари за усвояване и ги разпределят и на по ниските социални нива.....

НСИ
То се вижда колко яко сме се облажили. Ще станем равни с белите хора след 50-60 години, ама трябва да ни изчакат. :D

Благодаря за подкрепата, всъщност от тази статистика ясно се вижда че за последните 10 години покупателната способност в българия и като цяло всички бивши соц републики се е вдигнала с около 20%, за разлика от това на западните държави се е запазила или намаляла за този период.
Сега ще кажеш "ама защо първоначалното ниво е ниско?", ами питай руските подлоги които управляваха толкова години преди това!

Сря Сеп 28, 2022 7:52 pm
Профил

Покупателната способност е нещо много относително особенно ако се сравнява глобално. Щом се е повишила какво е това мрънкане от мнозинството...

Сря Сеп 28, 2022 8:57 pm
Профил
Аватар

Няма данни там за предни години, как сме вървели спрямо тези с които се мерим сега. Ама подозирам, че е било нещо подобно като сега. Мисълта ми беше, че аз напредък не виждам. Явно други го виждат като голям успех в развитието на държавата.

Сря Сеп 28, 2022 9:00 pm
Профил

Тони, и аз не разбирам какво е това мрънкане... няма пари за нафта за Q7цата ли, или просто няма да я сменим с новата тая година, ами догодина.
Сянка, то е ясно че предните 10 години също най-вероятно е имало повишение и може и да е било повече от 20%, ама това просто се дължи на ниското ниво преди това, когато например 97ма заплатите бяха по 40 долара. А сега да задедем въпроса защо бяха такива? Ами щото точно по това време руските подлоги обраха народа спестявал десетки години с хипер инфлацията, предизвикана пък от фалирането на банките източени от същите тия руски подлоги. Да продължвам ли с предисторията от преди 89та?

Май нещо минахме в оправдателен режим?

Сря Сеп 28, 2022 9:20 pm
Профил
Аватар

Сега пак може да заминат спестяванията на хората и пак онези ще са виновни, пак няма промяна. :D

Сря Сеп 28, 2022 9:31 pm
Профил

t_i_t_o написа:
Тони, и аз не разбирам какво е това мрънкане... няма пари за нафта за Q7цата ли, или просто няма да я сменим с новата тая година, ами догодина.
Сянка, то е ясно че предните 10 години също най-вероятно е имало повишение и може и да е било повече от 20%, ама това просто се дължи на ниското ниво преди това, когато например 97ма заплатите бяха по 40 долара. А сега да задедем въпроса защо бяха такива? Ами щото точно по това време руските подлоги обраха народа спестявал десетки години с хипер инфлацията, предизвикана пък от фалирането на банките източени от същите тия руски подлоги. Да продължвам ли с предисторията от преди 89та?

Май нещо минахме в оправдателен режим?

Ограбването на България по времето на Жан Виденов според мен беше дело на "добрите хора" от МВФ и СБ. По стечение на обстоятелствата можах да попитам един бившите подуправители на БНБ дали имат статистика на движението на лихвените проценти и курса на долара. Бях много изненадан, че не можа да ми даде такава. По данни на БНБ - доларът за 01.01.1995 до 01.01.1996 се е променил от около 66 до 70 лева за долар. Това е около 5-6%. В същото време лихвите на БНБ са между (65 и 180)% за периода. Сега въпрос с повишена трудност - кой е знаел как ще се изменят лихвите? Ако си спомняш по това време МВФ колеше и бесеше. Хайде сега сметни какво става ако в началото на годината внесеш 100М долара(в лева) в банка и в края на годината си ги изтеглиш и обърнеш в долари? Трафикантите на оръжие и наркотици репи да ядат...

п.п.
Предполагам си спомняш, че руснаците изгониха МВФ след като разбраха какви ги вършат

Последна промяна syscop на Сря Сеп 28, 2022 9:51 pm, променена общо 2 пъти

Сря Сеп 28, 2022 9:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916 ... 1075  Следваща