|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:56 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Гичо, като говориш пак за изпърдяване, причети си поста и се замисли... дали си казал нещо повече от пълни глупости в отчаяните си опити да напаснеш събития към пропаганда Между другото една "новина" се бистри тия дни https://www.google.com/amp/s/www.indiat ... 2022-09-24Сега разбирам защо американското правителство наля много милиарди в мъск - явно старлинк е поредния проект за разпространяване на пропаганда дори когато в някоя държава не ги искат
|
| Съб Сеп 24, 2022 11:00 am |
|
 |
|
bobyper
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Яну 31, 2006 11:11 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
ДНР ЛНР - -така и 8 години не разбрах защо са две. Я някой да каже защо са две отделни а не едно цяло. Нали уж и в едното и в другото имало руснаци.
|
| Съб Сеп 24, 2022 12:50 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Опа... https://m.dir.bg/dnes/svyat/kitay-otmen ... en-prevratАко и китайците спрат чиповете, ще стане още по-интересно.
|
| Съб Сеп 24, 2022 2:31 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
То спирането на чиповете ще е най-малкият проблем. Беше ясно че Си ще има проблем да бъде преизбран, но защо преврат след като избора е съвсем скоро. Това може да създаде много други проблеми, тайванският проблем може да придобие друго измерение.
|
| Съб Сеп 24, 2022 4:52 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
изкараха мечката от бърлогата. дракона го дърпат за опашката и си правят селфита. може на някои хора в поднебесната да не им харесва, че дракона само вдига пушилка и не е блъвнал огин?
боби, донецка и луганска са области в Украйна. имат си административни граници. като обявиха независимост, това беше в тези граници. по нашенско - разградска ислямска република, търговищска ислямска република, или още по-близко кърджалийска ислямска република.
|
| Съб Сеп 24, 2022 5:03 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то това е страшното, подозирам, че причината би била подобна, но ако новата глава ще бълва огън ....дали не е време да започваме да си копаем бункери ? Без никакво съмнение първия опечен ще е Тайван, и с тукашното управление .... малко на нагорнище ще им дойде, Украйна и Тайван са в повече от възможностите не само на САЩ а и на НАТО, и ако решат да предприемат нещо ще трябва да е по-сериозно а не самоходни установки и ракети ...или поне не с конвенционални боеприпаси, но това вече означава трета световна война,тия тука са тъпани но на европейците не знам дали ще им стиска.
|
| Съб Сеп 24, 2022 5:27 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Ако е вярно, интересно каква е причината? Военните са намерили удобен момент или нещи не са се разбрали в райсъвета?
|
| Съб Сеп 24, 2022 5:55 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Хакери успяха да изтеглят данните на близо 10 млн. австралийци https://offnews.bg/sviat/hakeri-uspiaha ... 85650.html
|
| Съб Сеп 24, 2022 7:44 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Казах, че пръдна, а ти ме питаш защо съм казал че си пръднал...ако не пърдиш и аз ще си мълча.
|
| Съб Сеп 24, 2022 8:56 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Ей, в г@за ти бърка това някой да има интернет, дори когато путлер е казал че няма право на говори...
|
| Съб Сеп 24, 2022 9:09 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Цялата работа винаги е била такава https://dnes.dir.bg/svyat/gnyav-sred-po ... sa-ot-kievЕдно се говори, друго се прави, така беше и в БГ преди 10ти, Чернобил гърми, на другия ден манифестации, еби го народа, с малко радиация ще стане по-корав... в тия режими човешкия живот и щастие никога не са имали стойност, а вие само евала им правите и видиш ли били най обективни в новини, ама вие си знаете де, сигурно бащите ви са били активни борци и партийни секретари... Руснаците нямало как да избиват своите - е па сталин е избил повече руснаци от колкото са загинали в всички войни взети заедно... Терористи в кино - няма проблем, изтерпете терористите барабар със всички заложници  Така се работи там! Потапят им крайцера, ааа не, негасен фас го бил потопил, бомбиха им цяло летище със все самолети - не и там било фас... Царете на пропагандата и дезинформацията са.... Та със сигурност няма как да се вярва на лъжливото овчарче, и съм убеден че най вероятно те стрелят на месо по мирното население за да всяват паника, какъвто винаги им е бил приьома...
|
| Съб Сеп 24, 2022 9:39 pm |
|
 |
|
nik
|
не съм питал защо си казал нещо за мен, питах дали си казал нещо повече от пълни глупости, да ти го нарисувам? не, не ме притеснява целия свят да има интернет, притеснява ме когато този Интернет се използа от американците за пропаганда, за провокиране на протести, за сваляне на правителства, за мозъчни промивки с цел създаване на зомбита които са неспособни да мислят с главата си, и само повтярят чужда пропаганда в несвяст, и все такива хамерикански работи, за всичко друго нямам нищо против интернета
|
| Съб Сеп 24, 2022 10:13 pm |
|
 |
|
ToHu
|
еее така е, зависи от гледната точка  А французите се справиха блестящо А в западните режими човешкия живот има стойност ... ха ...ха, има на хартия  Нещо много се губи обективизма на всички анти руски настроени, удрят го на лични чувства. А на кой какъв е бил баща му, не знам, моя не е бил, а дядо ми се води политически затворник, ама както и да е, били са комунисти до мозъка на костите си ... ако не беше промяната много вероятно и аз да бях стигнал до някое уредено местенце с решетки на прозорците защото хич не обичах да си мълча, и ако в училище ми се размина само с вземане на връзката след това едва ли щеше да се размине толкова лесно. Теб ако не са те гонили милиционери мен са ме гонили, и са ме били и какво от това ? Човек трябва да гледа на нещата обективно, не да ги пречува през субективните си предпочитания, и в никакъв случай да не вярва сляпо на идеали и лозунги. Ти в момента, и всички като теб правите точно това, вярвате на лозунгите и несъществуващи идеали. Аз лично нямам пристрастия, Руснаците, особено московчани могат да бъдат доста неприятни хора и нямам никакви симпатии към тях, но това не променя нищо. Няма как да ме убедиш в тезата на западната пропаганда, при условие че с очите си съм видял друго. Русия има достатъчно негативи които могат да се използват за пропаганда, лошото е че същите вече са доста разпространени и в западните общества, и някак явно не върви това да е пропагандата, и щом не може да е това дай ще си измислим нещо друго  Колко Руснака и колко Украинеца познаваш ? Колко пъти си бил в Украйна и в Русия ? С колко Руснака и Украинеца си говорил последните години ? Мога да задам още много въпроси, каква полза, отговора им ми е ясен. То има мног онеща които не понасям, но едно от тях е сляпото следване на нещо, без значение какво, без значение дали е западната пропаганда или познание от типа "това се прави така от Х години". Аз по-горе писах, че не осъждам нито едните нито другите защото и аз бих постъпил точно така на тяхно място. Хайде ти сега кажи кого точно осъждаш и защо, без да ми цитираш опорките на западната преса, обоснови се с факти .. факти, не новини.
|
| Съб Сеп 24, 2022 10:16 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Като гледам явно не само са те гонили, а са те стигнали и успешно вербували... Толкова години по-късно още им работи пропагандата дето са ти я набивали. Ми да ти кажа познавам и украинци и руснаци, за украинеца, от източната част е, руско говорящ е, украински не знае - правих му там едни проекти, последните години беше в БГ, беше на квартира в Грийн хилс в Банско, изнесе се, вика напълни се с руснаци не - мога да ги понасям тия отрепки! Всичките му роднини са останали в Украйна, и въобще не искат орките да ги "освобождават"! Руснака - от близо година е в БГ в ИТ фирма, предложили му релокация - приел, сестра му и тя била в ИТ фирма в Москва, от 6 месеца е безработна, щото фирмата била западна и се изнесла, няма работа няма пари... Ако не вярваш ще ти дам телефоните да им звъннеш, ама ще ти паднат руските опорки и пропаганда...
|
| Съб Сеп 24, 2022 10:35 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
украинеца да не е оня с мазаратито? или го е продал вече?
|
| Нед Сеп 25, 2022 7:42 am |
|
|