Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
nik написа:
друга държава да си чул да обстрелват ядрена централа? Това си е тероризъм от където и да го погледнеш.

Тука си прав на 100%, да довършвам ли въпроса или се сещаш къде издишаш откъм факти? Нещо да липсва? Нещо дето и ти не смееш да го кажеш в прав текст, щото усещаш в каква безтегловност си?
Е, то няма как да е иначе - големият брат(ушка) каза как са нещата, а пък в Америка бият негрите...

Чет Сеп 22, 2022 11:18 am
Профил
Аватар

ми довърши въпроса и представи фактите, според твоето цветоусещане.

Чет Сеп 22, 2022 12:53 pm
Профил

Моля ви не се карайте. Съвсем скоро ще стане ясно кой е лъгал/пропагандирал и кой е казвал истината.

Чет Сеп 22, 2022 1:09 pm
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

https://www.facebook.com/10003998659395 ... 4050696217

Чет Сеп 22, 2022 1:09 pm
Профил
Аватар

Прикачени файлове:
oops.PNG
oops.PNG [ 13.17 KiB | Прегледано 1538 пъти ]

нямам идея какво си искал да покажеш.
и съвсем друг е въпроса какво 'доказва' видео във фейса (или където и да е другаде)

Чет Сеп 22, 2022 1:21 pm
Профил

ДедоБоре написа:
и съвсем друг е въпроса какво 'доказва' видео във фейса (или където и да е другаде)

По всяка вероятност в видео в което "Милицията", събира от кръчмата "Желаещи" и ги товарят в камиони за "Фронта".

Чет Сеп 22, 2022 1:41 pm
Профил
Аватар

как ще си извършат мобилизацията си е тяхна работа. от 25 милиона запасняци и резервисти, да съберат около процент не ми се вижда невъзможна задача.
ако има какво да се каже по въпроса е как НИЕ бихме реагирали на мобилизация ТУК.

аз питах изключително за алтернативните въпроси и факти относно обстрела на атомната централа.
руската позиция е ясна - украинците я обстрелват.

за мен една приемлива мотивация на украинците е да заставят операторите да извършат аварийно заливане на реакторите, при което те стават неработоспособен радиоактивен боклук за следващите 1000 години. по логиката 'като за мен няма, и за другите няма да има'.
ако си мислеха, че запорожието и херсон ще останат украински в някой ден в бъдещето, щяха да помислят с какъв ток да обезпечат собствените си територии. ама явно не виждат шанс, и затова искат да превърнат централата от актив в пасив.

в Енергодар живеят ~35,000 души. от тях 10,000 работят в или за централата. т.е. ако тя спре, тоя град си заминава и юга остава без ток.
отделно, има и значителни консуматори малко на север (криворожка област), които без евтин ток ще захлопнат кепенците.

та в горното има поне някаква логика.
интересно ми е каква е алтернативната версия за обстрела, логиката в нея, че и факти бяха заявени (снимка във фейса на брадясал диверсант с ватенка и ушанка с червена петълъчка не се приема)

Чет Сеп 22, 2022 2:01 pm
Профил

Когато владееш атомна централа не е най-умното нещо да стреляш по нея, за да установиш какво ще се случи. Аз не бих правил такива "научни" експерименти. Явно за някои това е нормално, че даже си вярват или смятат останалите за пълни идиоти.

Чет Сеп 22, 2022 2:14 pm
Профил

Относно обстрела на централата - Според мен логика при фанатици и проджници няма смисъл да се търси, украйна не взема решенията, те идват от америка, т.е. правилния въпрос е америка защо иска терористите да стрелят по ядрена централа

Така въпроса е по логичен и има по логични отговори, дори историята бих казал се повтаря - създават проблем и после предлагат решения и заеми... вирус-ваксина, война-оръжия, преврат-подменено правителство

Та в тоя ред на мисли вероятно искат да създадат катастрофа и после да ни "спасяват" срещу съответната сума... или просто да плашат хората и да си осигуряват материал за пропагандата... кой знае...

Чет Сеп 22, 2022 3:08 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

nik написа:
... вирус-ваксина, война-оръжия, преврат-подменено правителство...

Забрави да споменеш и за кемтрейлс и 5G... Има доста доказателства, основно от русия!

Чет Сеп 22, 2022 3:21 pm
Профил

Кацането на Луната забравихме... И си бият негрите
Дедо, аз факти нямам - ник-съна пращеше непоколебими изводи при липса на обективни факти.
Ако ще измисляме сценарии, нека да не е в темата за новините. Но понеже ме питаш директно, ще кажа така: "според мен, по-вероятно е руска безаналогова ракета да е - но това го мисля по аналогия с други случай и даже не съм чел конкретно за тия попадения". Ако някой го е ял дебел от гръмнала централа, са украинците. Което може да се тълкува и че знаят колко страшно е и ще предизвика съчувствие у средностатистическия англичанин примерно, та е добро като театро. А може и да значи че няма как да намериш украинец, който да се навие да насочи пушкало натам. Ама да се, то са ония от ЦРУ агентите и украинците даже не знаят.
Някой беше казал - няма невъзможни неща, но някой са малко вероятни.

Чет Сеп 22, 2022 11:08 pm
Профил

Самият факт, че МААЕ си трае е достатъчно красноречив, каквото и да са разбрали не е било достатъчно за да бият и малко тъпанче, вместо това минават с някакви проформа предложения да не се пуца около централата. Ако погледнеш къде е централата и къде е фронта е още по ясно дали може да е Руска-Руска ...
А какво точно са го яли украинците не е ясно, ако изключим малкото около цернообил, доста повече са го яли други, командировани от всички краища на СССР, и добавките миньори, ама те някак си май подкрепят сепаратистите или по скоро те са сепаратистите.
И извън политическите и езикови предпочитания, от много отдавна точно сепаратистите се оплакват, че хранят цяла Украйна и не получават нищо в замяна, това много преди да станат революциите. Та там освен етнически проблеми има и чисто финансови.

Чет Сеп 22, 2022 11:43 pm
Профил

бе не знам какви липси на факти бълнувате при положение че вече марионетките на Америка си признават че искат война, не мир
https://dnes.dir.bg/svyat/ursula-fon-de ... -v-ukrayna
Цитат:
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се обяви против призивите за спиране на огъня в Украйна

от това по-ясно няма на къде... всички "западняци" си мечтаят разни дивотии и ги реализират с парите на данъкоплатците, да видим някой ден ще излезе ли колко милиарда са източили да поддържат войната и терористите в Украйна...

Пет Сеп 23, 2022 1:32 am
Профил

Ей го пак - пък те си бият негрите... Довърши си за централата с фактите, или си признай че просто на теб така ти се иска. И се въздържай от категорични изводи докато няма неопровержими доказателства. А такива я видим следващите години, я не.

ТоНи, никак не ми се иска това "Чернобил" да беше "Козлодуй" примерно. Но си прав че цялото СССР намаза достойно от кайма и колбаси смес с радиоактивното месо. По което време императорът е бил на школовка в КГБ...

Пет Сеп 23, 2022 8:31 am
Профил

Гичо, за зомбита вече не се напъвам да им търся нещо което се намира с 2 клика в гугъл защото са неспособни да асимилират факти които противоречат на религията им, ще ме извиняваш...

Иначе за фактите - напомни си го другия път като цитираш чужда пропаганда

Последна промяна nik на Пет Сеп 23, 2022 12:04 pm, променена общо 1 път

Пет Сеп 23, 2022 10:58 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003 ... 1194  Следваща