Отговори на тема  [ 293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща
Спам темата на ike 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Спам темата на ike
ToHu написа:
кога точно се е триело всичко против Русия ?

viewforum.php?f=15

Пет Сеп 16, 2022 3:05 pm
Профил

ако не разбираш защо нещо е изтрито не знам има ли смисъл да се обяснява. Няма нищо общо с това дали е против Русия, или САЩ или Китай. На първо място лично за мен една от причините да трия е когато нещо се напише за 186-ти път и единственото до което води са безсмислени спорове и конфронтация. Друга причина е когато някой прави очевидна агитация и пропаганда, само да попитам да си видял някой от модераторите, администраторите или тези които не са безрезервно против Русия да пропагандира в нейно име ? Да забелязваш че има и изтрити постове на Ник ? Рек напоследък трие още по-малко от мене, не съм забелязал и Бабане да е много активен, аз дори не помня кога съм затрил нещо различно от спам, и със сигурност е имало причина. Личните предпочитания, виждания и разбирания на някой, омразата му към определена страна или нация, не мисля че трябва да се изразява по този начин. Едно е да си несъгласен, да не одобряваш, друго е да обиждаш, квалифицираш, и приравняваш всеки до ушанка само защото не споделя твоите виждания. Аз като цяло съм доста краен човек, не премълчавам нищо и не спестявам никому нищо, но точно тук избягвам да правя квалификации, случвало се е ако си изтърва нервите, но ако на мен ми се случва рядко би трябвало на другите да се случва още по-рядко, чисто от гледна точка темперамент и търпимост, моята търпимост е имагинерна величина.

Пет Сеп 16, 2022 6:45 pm
Профил

itso.t написа:
Edesign написа:
Срам ме е от такива като теб........

Това не е необходимо защото трябва да те е срам най-вече от себе си - мрънкала за всичко, с повод и без.

Но да тупнем топката докрай, за да се видиш що за "стока" си.

Да приемем, че ти си прав, и аз греша. С какво, на кого и по какъв начин помогна с днешното си циврене в тая тема?

Не знам защо се оплакваш от другите. Случайно да си прочел собствените си мнения?
От общо 9078 мнения, само 78 не са мрънкане и заяждане.

Пон Сеп 19, 2022 7:49 pm
Профил
Аватар

Нали знаеш че никой не ти обръща внимание... :mrgreen:

Пон Сеп 19, 2022 9:01 pm
Профил

nik написа:
На повечето цитиращи чужда пропаганда горе долу се ориентирам за източниците им, обаче ценков от коя планета иде още не мога да разгадая

Защо си мислиш че цитира каквито и да е източници?
И на малките деца вече им е ясно, че путин се самонавря в кучи гъз и са му останали само 2 опции.
1. Лапа дулото и натиска спусъка.
2. Играе на ре-контра, изкарва всички руснаци против Света и повтаря WW2, когато загиват 27 милиона руснаци.
Варианта за който ти си мечтаеш: САЩ и Западна Европа на колене и се съгласяват безусловно на всички претенции на руZZия автоматично означава: Разпад на НАТО; Разпад на Шенген; Разпад на ЕС.
В момента когато прогнилия Запад се разпадне това ще повтори разпада на Римската Империя - 1000 години Тъмни Векове и горене на вещици.

Сря Сеп 21, 2022 2:25 am
Профил

nik написа:
Украинците обявили 5 години затвор за който ходи да гласува на референдум, ама иначе лъжат хората че правят всичко в името на демокрацията..... е*ем ти тоталитарната "демокрация"

Каква демокрация? Говорим за предателство.

Цитат:
Чл. 100. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Български гражданин, който във време на обявена или започната война, постъпи доброволно в редовете на неприятелска войска или въоръжена група или участвува във враждебно действие против Републиката, или под каквато и да е форма премине на страната на неприятеля, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
(2) Същото наказание се налага и на български гражданин, който по какъвто и да е начин подпомага чужда държава или обществена група в чужбина при провеждане на военни или други враждебни действия против Републиката.

Сря Сеп 21, 2022 12:40 pm
Профил
Аватар

Врата в полето. Точка 2 може да се разтълкува така, че минимум 500к български граждани трябва веднага да влязат в затвора...

Сря Сеп 21, 2022 1:09 pm
Профил ICQ

ike написа:
Цитат:
(2) Същото наказание се налага и на български гражданин, който по какъвто и да е начин подпомага чужда държава или обществена група в чужбина при провеждане на военни или други враждебни действия против Републиката.

А, ми то май излиза, че Кирчовци и другите сервилни пудели веднага трябва да влязат в затвора заради "други враждебни действия против Републиката"...

Сря Сеп 21, 2022 1:16 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

.

Сря Сеп 21, 2022 1:20 pm
Профил

ценков написа:
И колко града ще останат без лекари и бърза помощ?

Стига си говорил глупости. За ранените си има мобилни екраисажи.

Сря Сеп 21, 2022 4:30 pm
Профил

Nikola Kirov написа:
Ike ти изглежда че си психопат. Руснаците дето воюват, мразиш. Руснаците дето не искат да воюват и протестират, пак мразиш, радваш се че ги бият. Що някой не ти натроши тъпата тиква че да имаш поне основание да мразиш някого?

Сарказма ми не си личи, когато е текст в Интернет.
Иначе си прав - психопат съм и не се срамувам от това, даже се гордея.
А относно тъпата ми тиква, някой от колегите във форума са ме виждали на живо и ще потвърдят, че съм труден за прескачане и съм труден за обикаляне.

Но стига толкова за мен.
Nikola Kirov ти уж твърдиш че не си русофил. Защо тогава имаш проблем че пребиват руснаците?
Освен това твърдиш че си против войната. Според теб как можем да спрем руската войска, когато започне да защитава рускоговорящата Варненска област
1. Като паднем на колене и започнем да им правим свирки докато не се откажат?
2. Като ги накараме да платят с много жертви, за всеки метър българска земя.
Цитат:
Паметни са останали думите му на 4 септември 1916 г. пред строената българска конница когато към командваната от него дивизия се насочва цяла руска кавалерийска дивизия, превъзхождаща двукратно българската:

„Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"

Източник: Иван Колев (генерал)

Чет Сеп 22, 2022 9:42 am
Профил

Не бъркай времената и обстоятелствата, Русия няма никакво тереториални амбиции към никого, ако бяха оставили на мира рускоговорящите население в Украйна и ако не бяха я натискали за НАТО нито Крим щеше да бъде анексиран нито сега щеше да има операция в Украйна, както се казва да бе мирно стояло не би чудо видяло.

Чет Сеп 22, 2022 2:15 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Цитат:
Русия няма никакво тереториални амбиции към никого, ако бяха оставили на мира рускоговорящите население в Украйна

Изобщо няма териториални претенции, даа...
В този ред на мисли според тази новина не е лошо да нападнем Русия че не разрешава да се учи български език
https://offnews.bg/sviat/rusia-zabrani-balgarskia-ezik-v-okupirana-ukrajna-785551.html

Абе как така всички дето уж не сте за Русия все на руската пропаганда вярвате.

Чет Сеп 22, 2022 6:53 pm
Профил

bobyper написа:
Абе как така всички дето уж не сте за Русия все на руската пропаганда вярвате.

Много по-лесно е когато има някой друг да взима решенията вместо теб, а ти само да повтаряш пропагандата, като папагал.
Алтернативата е да ползваш мозъка си по предназначение, а това не е за всеки.
Хубавото е че няма да нападаме Украйна, успяхме да превземем Киев за три дена, кораба Москва го ремонтирахме, за 7 месеца не сме загубили нищо съществено.

Чет Сеп 22, 2022 8:24 pm
Профил

Не знам кой тук повтаря пропаганда :)

Чет Сеп 22, 2022 9:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща