Отговори на тема  [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 900, 901, 902, 903, 904, 905, 906 ... 1075  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
ike написа:
Точно както албанците преди 30 години, които бяха построили по два бункера на всеки албанец, независимо дали е мъж, жена, пенсионер или бебе. Бункери в които да се пазят, когато ги нападнат гадните американци. Все едно има някой американец, който подозира че съществува държава наречена Албания.
Същата работа е в северна корея. Горкичките вече 77 години строят ракети и атомни бомби да се пазят от гадните американци. Ако не се страхуваха от американците, щяха да са толкова напред колкото и Южна Корея и щяха да умират от преяждане, а не от глад.

Кво общо имат албанците и корейците, не стана много ясно.

ike написа:
В тази "пропаднала територия" се произвежда голяма част от житото, царивицата и слънчогледа които изхранват света. Иначе руZZия си има достатъчно пропаднали територии, но неизвестно защо крайбрежието на Черно море ги влече повече.

Освен манджа, произвеждаха и доста други неща, от сорта на стомана, въглища и т.н. Само дето ги произвеждат хората, дето нито искат да се наричат украинци, нито искат свобода и демокрация (бахти идиотите, а?). И за което е цялото нещо, всъщност. Ето една карта, с червено съм отбелязал къде ще минава бъдещата граница.
Прикачени файлове:
zhito.png
zhito.png [ 145.2 KiB | Прегледано 1992 пъти ]

ike написа:
Украинците до каквото оръжие могат да се докопат го ползват да се защитават, независимо дали е американско или съветско. Дали е вълшебно или не, аз не знам. Знам само че не се получи плана на орките за 3 дена да блицкригнат Украйна.

И за 100-тен път, къде, точно видя тия 3 дни? Може би разполагаш със секретните документи на руското ръководство? Украинската армия престана да съществува първия 1/2 час от операцията. След това действията на "украинското" "ръководство" наподобяват афганистанска талибанщина. Ловят млади хора по улиците и ги пращат против волята им в месомелачката. Никой не можеше да предположи, че са толкова тъпи и мозъците им са толкова полирани с американските глупости. Грузинците излязоха много по-умни 2008-ма.

ike написа:
И ако до преди 24 февруари тази година руZZнаците имаха някакъв шанс да направят от Украйна сателит по подобие на беларус, то сега след като вкараха танковете, единствената им опция е или тотално унищожение на Украйна или да се изтеглят в границите си от 1991 година.

На никой не му трябват олигофрените, живеещи на запад. Руснаците си приобщават своите хора, които бяха откъснати от Русия против волята им и които бяха подложени на терор. Горе съм начертал до къде ще стигне руската армия. След което ще се обяви край на операцията и че всеки патрон, изстрелян в посока на рускоговорящите региони, ще се възприема като обявяване на война с всички произтичащи от това последствия. И ако кликата на Зеленски са толкова умопрачително тъпи и продължат с глупостите, тогава да - западната част ще бъде срината с килимни бомбардировки, а самия зеленски и приближените му - изтрепани.

ike написа:
Нас в Европа ни чака една студена и гладна зима, но това е нищо в сравнение с Ледниковата епоха която очаква великата руZZия.

Ще ви накарам пак да си номерирате еднаквите глупости, които дрънкате от 20+ години насам и да общувате с индекси.

Нед Авг 14, 2022 5:24 pm
Профил

Рек не става за диктатор, много е мекушав :)
Бих затрил и нагоре......

Нед Авг 14, 2022 7:39 pm
Профил

Така как си тръгнал, направо ми изтрий акаунта.

То бива простотия, ама това твоето е безгранично.

Нед Авг 14, 2022 8:18 pm
Профил
Аватар

lcr написа:
Така как си тръгнал, направо ми изтрий акаунта.

То бива простотия, ама това твоето е безгранично.

Ай, сакън! Тони, не го трии
Аз се надявам някой ден да пия бира с лцр. Никога не съм виждал наживо хора жертви на демократичната пропаганда в толкова голяма степен и искам да се уверя че не е бот а истински човек :D
Без лцр форумът няма да е интересен повече

Нед Авг 14, 2022 8:57 pm
Профил

Цитат:
Украинската армия престана да съществува първия 1/2 час от операцията. След това действията на "украинското" "ръководство" наподобяват афганистанска талибанщина. Ловят млади хора по улиците и ги пращат против волята им в месомелачката. Никой не можеше да предположи, че са толкова тъпи и мозъците им са толкова полирани с американските глупости.

Рек,искаш да кажеш , че втората армия в света не може да се справи с отряди необучени младежи, насила отвлечени от улицата, преоблечени с униформи и с по една пушка в ръцете?

Нед Авг 14, 2022 9:49 pm
Профил

lcr не затрих само твои ако не забеляза, както някога й от изтритите спомена това е тема новини от страната, ако искаш да дискутираш проблеми с Русия си добре дошъл в оная международната, стига да не става агитация или развален грамофон, както виждаш там спрях предният път до твоят пост. Във всяка тема да дискутираме Русия, Украйна и САЩ някак ми идва в повече.

Нед Авг 14, 2022 9:52 pm
Профил
Аватар

Ей, пичове, аз с цялата си наивност си мислех, че този форум е за друго. Не ви знам какви постове и акаунти ще банвате и триете, но на мен взе да ми идва много. Съвсем сериозно се замислям дали да не се банна.

Нед Авг 14, 2022 10:06 pm
Профил ICQ

Точно така, форума е за друго, и да се спами всяка тема с дискусии чий е по-голям не виждам никакъв смисъл.

Нед Авг 14, 2022 10:18 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Хайде сега изтриите и поста на Рек с картата. Че това си е истинска пропаганда. Или понеже е от към руската страна - може.

Нед Авг 14, 2022 10:32 pm
Профил
Аватар

bobyper написа:
Хайде сега изтриите и поста на Рек с картата. Че това си е истинска пропаганда. Или понеже е от към руската страна - може.

Ако обясниш по какъв начин е пропаганда трия на секундата.

Нед Авг 14, 2022 10:46 pm
Профил

stefan63 написа:
Рек,искаш да кажеш , че втората армия в света не може да се справи с отряди необучени младежи, насила отвлечени от улицата, преоблечени с униформи и с по една пушка в ръцете?

Абе и аз съм объркан.... Колко години американците (а и доста други страни) пукаха в афганистан пък резултат не се вижда, същото е със сирия и т.н........Сега трпат алкайда (лидери) а пък за тероризъм никъде не се чува, за ислямска държава да не говорим - след короната изчезна, както и всички други болести (дори обикновения грип). Явно действат други закони не като през световнитв войни, защото на русия нищо не и пречеше точно за няколко часа да изравни украйна с населението и и да ожъне реколтата.
За мен има някакво задкуслисно споразумение (което ще се забули в конспирация) но лековете срещу газовата криза са същите като с коронавирус:
- стоене по домовете (скъпи горива)
- стачки които спират самолетите
- работа дистанционно за да не се хаби енергия в офисите
- всяване на безсмислен страх в обществото (ако не те утрепе вируса то ще си на студено, без работа и без храна - щот фуража идел от едно място за цял свят :)
- глоби и санкции ако си пуснеш климатика, ако не докажеш че си спестил % гориво и ред тъпоумни безсмислици......
и т.н. и т.н.

Пон Авг 15, 2022 8:32 am
Профил WWW

Хората (уж) работят от дома си, не ходят никъде и 99.9% от тях пълзят по фейсБоклук, инстаграм и т.н. Това са си едни добри пари в джобовете на някои хора. Ако са на работните си места ще гледат фб през крив макарон. Има някаква логика да се натиска за карантини, пестене от офиси и т.н.

Пон Авг 15, 2022 8:56 am
Профил

Цитат:
защото на русия нищо не и пречеше точно за няколко часа да изравни украйна с населението и и да ожъне реколтата.

За това ще се спори 100-тина години още :D
Щом не го е направила - явно нещо е пречело:
- срам, морал, детското възпитание , гласът на братската кръв ,,, както ти харесва
- или пък американците...
- или пък фуражките, дето са симулирали превъоръжаване, докато са си пълненли гушките...
- или пък ....

Пон Авг 15, 2022 9:02 am
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

А какво и пречи да го направи сега?

Пон Авг 15, 2022 10:04 am
Профил

ценков написа:
А какво и пречи да го направи сега?

Ами може би това което ги е спряло да го направят и преди това :D

Пон Авг 15, 2022 10:07 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16117 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 900, 901, 902, 903, 904, 905, 906 ... 1075  Следваща