|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Чет Окт 01, 2026 3:29 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
по скоро едните използват военни-наркотици ( не събирам линкове - може сам да ги потърсиш )
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Май 06, 2022 10:53 am |
|
 |
|
TheWizard
|
|
| Пет Май 06, 2022 11:11 am |
|
 |
|
nik
|
отново грешиш, журналистиката изисква безпристрастие и обективно отразяване на фактите, без мнения и без внушения от автора, всички факти, не само удобните за да се получи внушението, това е типичен пример на пропаганда, тенденциозно се представя само едната страна не можеш да ме фокусираш върху едно изречение или една статия, аз не гледам единични изречения, гледам цялата картинка да, и също толкова твърдят и други украинци как жилищата им били избомбени от УКРАИНЦИ и как са ги примамвали в "сигурно" убежище което още същата вечер да бъде избомбено, нещо пише ли в тази "истинска" статия за тези другите разкази? ако си ги пропуснал тия линкове и не ми вярваш и искаш да ги видиш, кажи и ще отделя малко време да ги намеря пак има 2 вида пропаганда, едната е съвсем през просото, другата е от професионални пропагандисти, които умеят да ти внушат идеята си без да лъжат директно, просто така представят нещата че ти да се досетиш какво са искали да ти внушат, но колкото и професионално да е написана една статия, това не я прави автоматично истината и само истината. факта че премълчават подробности и внасят внушения в една или друга посока означава че НЕ трябва да се фокусирам точно тук ето това ме дразни отдавна в западните медии, и запада като цяло - вече или правят изводи вместо теб, или така изкривяват всичко че да е сигурно че ще си направиш "правилния" извод, това не е журналистика а стъкмистика и манипулация мен не ме интересува какво е в русия, аз живея на запад, и искам като ми рекламират великия запад, наистина да е такъв, а не лъжи и манипулации за да се обслужват интересите на едни хора на 5000км от европа и преди съм питал - знаеш ли колко села има в БГ вече заселени от англичани? значи ли това че БГ е по-добро място за живеене от англия? всъщност по-вероятни са случките на украински войници с руски униформи, както ги подучваха американците, стигаме до това да доказваш че нямаш сестра... при толкова много фокусиране върху пропагандата получаваш грешни представи и грешни критерии за "добро" и "лошо", по всяка една тема, а с грешни критерии няма как да направиш правилни изводи, масата на осцилоскопа ако ти виси, ако нямаш стабилна маса, стабилна опорна точка - нямаш и правилно измерване/изводи
|
| Пет Май 06, 2022 1:12 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
В някой аспекти българия е по-добро място за живеене спрямо Англия. Предполагам че ако трябва да си харчиш английската пенсия, то в някое село в българия ще си "царя на селото". Това само руснак може да го кажа. Нормалните хора не избиват сънародниците си. И на мен ми писна да ми обесняваш как всичко е пропаганда и как всички сме подведени от пропагандата. Остава да кажеш че няма война в Украйна ами всичко е само анимация, за да се вдига цената на ракията.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Май 06, 2022 1:48 pm |
|
 |
|
nik
|
Кой е казал че терористите са нормални хора? От години им промиват мозъците и ги готвят за война, при тях идеологията е над ценностите и сънародниците
Пълно е с интервюта на нацисти из тубата, как мислят, включително и за главния съветник на зеленски пусках интервю - той казва още 2019та че се готвят да пожертват украйна, нищо нормално няма в това
|
| Пет Май 06, 2022 1:58 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Лайненца, сър! Но като се има предвид, че втората по сила армия в света вече трети месец не може да се справи с един полк нацисти - от тях ли да искаме мозък?!
Скоро Путлер ще падне и ми е интересно с кого ще осират форума. Не дай Боже да е с Ким Чен Уй!
|
| Пет Май 06, 2022 3:21 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Алкаша пак е прекалил с ракията...
|
| Пет Май 06, 2022 4:43 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Подводният флот на Раzzия се увеличава Това тютюнопушене ще ги остави без корита. https://www.unian.net/war/u-ostrova-zme ... 15161.html
|
| Пет Май 06, 2022 4:58 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
грешка - не видях датата..  BTW: за два дни няма потвърждение и от двете страни - само в мокрите сънища на Гончаренко
Последна промяна TheWizard на Пет Май 06, 2022 5:52 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Май 06, 2022 5:22 pm |
|
 |
|
nik
|
лцр и той като ценков - на всяка лодка и на всяка джипка банкет вдига, да се чуди човек на какво се радват... детска му работа...
|
| Пет Май 06, 2022 5:43 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
ДА, ДА, ДА - не знам колко пъти те моля да дадеш малко факти. Сигурно пак ще пропуснеш да ме отразиш? И по повод журналистиката - хайде като ми намираш тия линкове, да се постараеш в тях да са спазени тия правила, които току що описа. Ако не, поне да съдържа само факти, без нечий изводи? Ако си извадиш главата от РИА и соловьов, и прочетеш пак "статийката" на ройтерс, ще видиш че след всяко твърдение са дали възможност на пияниците да отговорят с тяхната позиция. За идентификацията на поделението са казали какво са проверили и какво са разбрали - ако ти, или путлер, имате нещо да отговорите по темата, направете го! Ама нито той, нито тъпите пиянки има какво да кажат.
|
| Пет Май 06, 2022 6:09 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Ушанките така и не разбраха, каква е разликата между информационни медии и пропагандистки медии.
Никоя информационна медия няма да продаде авторитета си, който е градила с десетилетия срещу жълти пропагандиски стотинки.
|
| Пет Май 06, 2022 6:40 pm |
|
 |
|
nik
|
https://youtu.be/rLZ2ZzoD-W0https://youtu.be/eim2BIliwmA?t=603това са разказите на хората които визирах по-рано, няма изводи, няма намеци, просто задава въпроса който никой друг не задава "кой беше" и показва човека каквото иска да си разкаже без да отрязва от видеото, както правят всички други репортажи, всички други отрязват до "стреляха по къщите ни" но не показват целия разказ на пострадалите, кой всъщност е стрелял няма как да заема страната на терористите докато има такива пострадали цивилни няма как да заема страната на западните медии докато прикриват и изкривяват всичко не казвам че няма пострадали и заради руснаците, много невинни жертви има, много случайно пострадали, много вероятно са умишлено измъчвани, особено ако са заподозрени че са от нацистите, или прикриват нацисти, много е вероятно и при тия заподозрени да е имало невинни, все пак е война, случват се кофти неща, но едно е сигурно - запада не отразява всичко, умишлено прикриват факти и изкривяват всичко, умишлено манипулират общественото мнение в невиждани до сега мащаби, това не е нормално Очевидно има и други гледни точки, защо всичко това се филтрира в западните медии?!? Защо нищо подобно не показват?
|
| Пет Май 06, 2022 6:56 pm |
|
 |
|
ценков
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Пон Фев 20, 2012 7:49 pm Мнения: 581 Местоположение: Пловдив
|
|
| Пет Май 06, 2022 8:46 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
отговор защо върви бавно https://9gag.com/gag/a61jW0Lвъпрос: за какво е правено в Донбас
|
| Пет Май 06, 2022 10:29 pm |
|
|