Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Ами моя задник не съм усетил някой да го лиже, а за обратното изобщо няма да коментирам. Относно Ник, когато някой е прав е прав, аз нямам фикс идея да споря с Нил. В не една тема съм имал мнение точно срещуположно на неговото, особенно относно разбиранията му за САЩ и фикс идеите му,че са най-голямото зло на света. Съвсем същото е и с вашите фикс идеи, че Русия е злото.
Аз ясно казах, за мен и Русия и САЩ са в правото си да правят това което правят, това което не ми харесва е демонизирането на едните за сметка на другите, при условие, че и едните и другите имат сходно поведение.
За мен е съвсем в реда на нещата силния да мачка слабия, точка по въпроса. Дали умират жени, деца, старци ...все ми е там, ако питат мен отдавна да бях направил заразяването с ковид задължително, така щяха да се решат куп проблеми, един от които е с пенсионните системи.
Ник в случая изказва тези които подкрепям, и колкото и да не ми допада и да ме дразни от общението му към САЩ и като цяло желанието му за някаква невъзможна справедливост, няма как да не се съглася с него щом за мен е прав.

Пет Апр 22, 2022 10:21 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
тито, плещиш глупости на килограм и ти... като другите лапни шарани дето сте свикнали че единствения ви шанс е да лижете нечий задник, или да сте наведени на някой, което всъщност е показателно кой е курвата, ама нищо де, като си нямаш друго карай на фантазии, пък дано те забележи някой, или каквито там надежди имаше, не ги разбирам тия методи...

Пет Апр 22, 2022 10:40 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Отговори с цитат
Тони, твоята теза е ясна и я разбирам на 100%, няма значение дали съм съгласен или не, просто е консистентна през всичките години тук във форума.
Ама онзи другия трябва да направи комедийно шоу, без да иска ще пожъне голям успех...

Пет Апр 22, 2022 11:05 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
а аз нещо неконсистентно ли съм казал? преди няколко години имах тук спор с един като теб, и той така беше винаги хванат за палците за запада и той така облъчен стабилно, та тезата ми беше че долара е вредно нещо, и путин прави добре че се отървава от долари и купува злато, онзи индивит ми се смееше и обясняваше че доларите били най изгодното нещо, даже щял да получава лихви...

е, сега предвид обстоятелствата, дали русия щеше да овладее рублата толкова бързо още докато трае войната ако държеше долари вместо злато както препоръчваше форумния специалист? дали вобще щяха да имат някакво покритие тия долари или и те щяха да са "санкционирани"?
хайде да мислим логично, вместо глупости на килограм, възможно ли е :)

Пет Апр 22, 2022 11:41 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ами тя и неговата теза е що годе консистентна във времето. Никога не съм разбирал ненависта му към САЩ, при вье че и всички други големи са същите, но и сега не казва нещо различно, просто в момента гледаме през един балкон.
Аз отдавна съм казал, че американците не са добри господари,но лично аз ги предпочитам пред китайците, като това по никакъв начин не следва да се бърка с тяърдението ми, че китай не е лошо място за живот, особенно за китайци, но и за бели.
Аз лично нямам любимци, харесвам Русия и противно на много твърдя, че живота там изобщо не е то,кова зле колкото всички на запад си мислят, САЩ също си има предимства, както и Европа.

Пет Апр 22, 2022 11:47 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://www.youtube.com/watch?v=kt-NdvY4muQ

Пет Апр 22, 2022 11:57 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
lcr гледали сме оригиналите
https://www.youtube.com/channel/UCKRC-f ... xcg/videos

Съб Апр 23, 2022 12:48 am
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
https://bgnes.bg/news/es-s-plan-sreshch ... edmitcata/

След"природно" възникналата пандемия от ковид следва една необяснимо варварска война която обаче продължава мерките на пандемията. Даже при тези цени на дизела хората доброволно ще изхвърлят колите си и ще се бръкнат в джоба за да си купят скъп Ел. боклук. Даже ще започнат да им харесват локдауните и т.н.

Ако не виждате връзка между ковида / войната и абсолютна договорка за всичко което се случва между световните сили...... и че всичко е една огромна конспирация. Между другото технологичната война между САЩ и Китай се задълбочава. Складовете за каквото и да е са тотално празни. Ако продължаваме така септември ще сме в абсолютен колапс.

Съб Апр 23, 2022 10:21 am
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Разбира се че е конспирация. А поскъпването на електроенергията е директен удар върху електронната индустрия.
Например, когато 65" TV навърти огромна сметка за ток го изхвърляш и отново си купуваш 14".
Няма да използваш умнофон който се зарежда по цял ден, а ще си купиш Нокия с фенерче която се зарежда веднъж месечно.
И още куп други мизерии са подготвили... :lol:

Съб Апр 23, 2022 11:37 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
https://www.linkedin.com/posts/activity ... 19744-C3hu

Интересен пост. Човека който го е пуснал има професия да се занимава точно с тия неща
Това е основно за инфо на lcr. Вероятно е там да са ти отишли парите които си изпратил :)

Съб Апр 23, 2022 12:11 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
И не само неговите, като цяло всеки един данъкоплатец финансира от години подготовката и реализацията на тая война, иска или не иска, никой не ни пита, щото нали демокрация... Милиарди са наливани там отдавна, и сега ище повече, даже и екипа на слави трифонов се е продал, снощи ги слушах да пеят и те западната пропаганда, явно става въпрос за невъобразимо много пари и никой не може да устои

Съб Апр 23, 2022 12:31 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Е там ти е грешката, все говориш за пари, няма никакви пари според мен, има мечти и надежди. Живееш с идеята, че САЩ си купуват подкрепата, а това не е така, те не обичат да си плащат, просто са добри в убеждаването и обещаването, те дават възможности, а който както иска така да ги използва.

Съб Апр 23, 2022 1:03 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
itso.t написа:
Няма да използваш умнофон който се зарежда по цял ден, а ще си купиш Нокия с фенерче която се зарежда веднъж месечно.
И още куп други мизерии са подготвили... :lol:

Ами оди си купи кат имаш пари. Хем модели няма Хем цени двойни спрямо тези преди година. Като при колите втора ръка.....

Съб Апр 23, 2022 1:08 pm
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Аха, още един повод за мрънкане и циврене... Друго което съм пропуснал? :lol:

Съб Апр 23, 2022 1:23 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Н'бабати'хвърчилото, ако толкова много те интересува, попитай БЧК, какво са направили с дарените пари.

Съб Апр 23, 2022 2:01 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Следваща