Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Следваща
Кой ще спечели? ;) 

Кой ще спечели? ;)
Домакина (убедително) 30%  30%  [ 7 ]
Домакина (с мъка) 26%  26%  [ 6 ]
Равен ще е 0%  0%  [ 0 ]
Госта (с мъка) 9%  9%  [ 2 ]
Госта (убедително) 17%  17%  [ 4 ]
Съдията 13%  13%  [ 3 ]
Публиката 4%  4%  [ 1 ]
Общо гласове : 23

Кой ще спечели? ;) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Re: Кой ще спечели? ;)
Ами щом си на заплата какво говориш за бизнес. Когато получаваш всичко е песен, но от къде идват тия пари никой не пита. Аз съм за капитализъм, и мога да ти кажа, че такъв в Русия има много повече от колкото в Европа.
Европа се е превърнала в социалистическа клоака, накъдето са се запътили и САЩ с пълна пара. Със всяка изминала година получаваш все по-малко и си все по- ограничен, но пропагандата така добре си върши работата, че масата е щастлива.
А няма нужда никой никого да освобождава от нищо, всеки има избор. Аз оправдавам както действията на Путин така и на САЩ, всеки си гони интереса и това е правилно, въпросът е че ние не си гоним интереса а масата се е прехласнала по рекламата, въпреки че отдавна използва продукта, и той нито е лъскав нито качествен, нито с хубав аромат, а си е лайно в евтин целофан.

Пет Апр 22, 2022 2:44 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Ей Тони, евалла за мнението.

Пет Апр 22, 2022 3:30 am
Докладвай
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
https://www.facebook.com/watch?v=716946782671494

Пет Апр 22, 2022 7:10 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
тъпото знаете ли кое е, че тия дето са излизали и възхваляват запада най откровено си лъжат като се приберат в БГ и хората които не са излизали започват да им вярват и цъкат с език, ейййй отиде там и си оправи живота, и започват и те да хвалят запада, ама никой не казва с цената на какво, и макар да има малък процент да са си стъпали на крака, повечето се връщат безславно, ама и те не казват истината, мълчат като бити и таковани

Има нещо като някаква форма социализъм/комунизъм която не се забелязва веднага, отнема време да се забележи, поне година живот, ама не на полето с ягоди... след 5-6 години започва да бие на очи и корупцията, а след още години започва едно зловещо усещане за децата - не просто неподходящо място за отглеждане на деца, а направо вредно за психиката, умишлено увреждане, знаете ли как се вдига нивото в училище? Като се дават по лесни задачи... И ето, нивото е вдигнато, а знаете ли колко се различават 2 деца, едното израснало на запад а другото в бг? Виждали ли сте как угасва искрата в очите? Как губи мотивация за живот? Как се превръща в роботче без собствено мнение? И не знае какво иска? Не, това не е единичен случай, системата е такава, защото системата има нужда от роботи-консуматори лесни за манипулиране

И тук можем да се върнем на инвазията в украйна - дали инвазията не започна от запад? Дали украинците бяха информирани какво им предстои след колонизацията? Или бяха лъгани за всичко с лъскави обещания за лъскав западен живот? Как се взема информирано решение ако всичко е лъжа и измама? А дали и ние в БГ не сме на същото положение? Марионетки да ни бутат към пропастта докато обслужват интересите на запада?

Пет Апр 22, 2022 9:20 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Като гледам "освободените" градове не ща да знам какво щеше да стане ако ги поробваха.
Не забравяйте и за Чечня и Грузия!
Рашисти!

Пет Апр 22, 2022 9:36 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
nik написа:
тъпото знаете ли кое е, че тия дето са излизали и възхваляват запада най откровено си лъжат като се приберат в БГ

да си правят зъбите :)
аз вадих зъб в Лондон ... ще умреш докато ти го извадят, не че не могат - елате в други ден !?!
комичното беше - индиеца ( коренното население ) ме пита: хареса ли ти кабинета ( то един стол ) ...
кво да му обяснявам за БГ, зъбари под път и на път с къде по-по-най клиники и техника

идва си гипсо-картонаджията - Пиер Карден, Гучи, Мучи... викам си: Бах мааму - цивилизация...
след една година отидох в Лондон - 6 часа обикалях магазините втора употреба, ония да си търсят Гучи...

викам - дай да си изкарам дебит карта ... ще идем при счетоводителката, тя ще те уреди ?!?! ... за 20 минути на компа си изкарах три

това не са фрапиращи "приключения"... това е ежедневие в Лондон, фермани мога да напиша за бай Ганьо в Англия

Пет Апр 22, 2022 9:45 am
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
оБонго, не те знам какви канали гледаш и ква пропаганда четеш,
но "рашистите" все още не са започнали "войната" ... и да се молят да не я започват

То ако беше война, днес щяха да са в Полша ( корена на Украинското зло )

Пет Апр 22, 2022 10:04 am
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Двадесет и девет страници анкета във форум с няма и двадесет активни потребителя...?!? :o

Пет Апр 22, 2022 10:11 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
TheWizard написа:
идва си гипсо-картонаджията - Пиер Карден, Гучи, Мучи... викам си: Бах мааму - цивилизация..

или чистачката... холидея в бг започва с 2к разходи само за няколко дрешки, още преди да са се качили на самолета, само за да се фукнем колко добре живеем на запад, и после се жалват че парите не стигат

веднъж се прибирам и виждам един познат в автобуса между самолета и термила - костюмиран, нещо много нетипично за неговия дрес код, викам брейййй какъв е тоя костюм бе, поздравих го, той започна да ми се хвали че работел в банка, ай-ти нещо си, след 2 дена моя баща се видяли с неговия баща, оня бесен - "как може бе, как може цяло лято да бачка на полето за да си похарчи половината от парите за 1 костюм... нам си ква марка бил... айде сега си купи хляб с тоя костюм..."
и те така... абе луда работа

Пет Апр 22, 2022 10:16 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
те жените в Англия са по-оправни

малко са гипсо-картонаджии - повечето са "чистачи" на строежа, но в БГ на масата имат Строителна фирма - баш "бизнесмен"...
показах им малко 3D Интериoр дизайн ( с една кака правихме в София преди 15 години ) и питам: има ли бригада за това
само им увиснаха чинетата - отговор не получих...

общо взето някой живееха 90-години - единия в Лондон купува кола, тъпчи я с мариуана и я праща за продан в Испания
другия от там обратно в Лондон заграбетоно от квартирни кражби ... и те така "строители"

Пет Апр 22, 2022 10:31 am
Докладвай
Профил ICQ

Отговори с цитат
много смели бяха, нямало да плащат в рубли...
https://assets.publishing.service.gov.u ... notice.pdf

Пет Апр 22, 2022 10:50 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ToHu написа:
Ами щом си на заплата какво говориш за бизнес. Когато получаваш всичко е песен, но от къде идват тия пари никой не пита. Аз съм за капитализъм, и мога да ти кажа, че такъв в Русия има много повече от колкото в Европа.
Европа се е превърнала в социалистическа клоака, накъдето са се запътили и САЩ с пълна пара. Със всяка изминала година получаваш все по-малко и си все по- ограничен, но пропагандата така добре си върши работата, че масата е щастлива.
А няма нужда никой никого да освобождава от нищо, всеки има избор. Аз оправдавам както действията на Путин така и на САЩ, всеки си гони интереса и това е правилно, въпросът е че ние не си гоним интереса а масата се е прехласнала по рекламата, въпреки че отдавна използва продукта, и той нито е лъскав нито качествен, нито с хубав аромат, а си е лайно в евтин целофан.

Тони каза, че в САЩ е най-добре за живеене и бизнес?

Пет Апр 22, 2022 12:09 pm
Докладвай
Профил WWW

Отговори с цитат
Ами това за западната мечта и реалността много може да се говори но който не го е видял той не го е разбрал. Ако искаш да изкарваш пари и да живееш на запад Европа не е мястото, в Европа в най-добрият случай ще си около средна класа, това е целта на системата, да се изравнят всички, но тая средна класа хич не и е прекрасен живота.
Ако искаш да правиш пари и можеш и знаеш лака, САЩ все още са мястото на запад, но се иска работа, и в един момент ще се чудиш за какво са ти тия пари. Да ако направиш бизнес може да си живееш без много напън, но колко от стотиците хиляди ако не и милиони са го направили ? Другите все така бачкат като общаци, разнасят пица, карат такси или камион, в добрият случай имат малко бизнесче, или са се уредили на някоя малка по добре платена работа. Истина е че в САЩ много по-лесно може да си намериш добре платена работа която да ти осигури живот над средната класа, или по скоро в така наречената upper middle class, но и това си идва с цената. А за децата няма да говорим, тотална промивка, аз и преди го знаех но тоя ковид не само затвърди мнението ми за промивката, а се оказа, че и образованието и то в елитно и скъпо училище, е доста по-зле от колкото си го представях. Изобщо не върнахме щерката в училище, оставихме си я на домашно, но се превръщаш в учител и падат, а това не може да си го позволи никой който ходи на работа и взема заплата.
Не знам дали изобщо ще успеем да елиминираме промивката, тя е на 12 и това което са и вкарали за последните 3-4 в главата сигурно и 10 няма да стигнат да се извади.

Пет Апр 22, 2022 12:15 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
А най ми е забавно, че задръстените тролчета си нямат идея какво/кой е Бонго и кой Обонго, но си мислят, че раздават жестоки обиди :)
Изпълзете от дупката, бе, Слънцето не хапе! Но първо си сменете памперса...

Пет Апр 22, 2022 2:11 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
bobihot написа:
Тони каза, че в САЩ е най-добре за живеене и бизнес?

Не казах това, казах, че ако някой иска да прави пари и развива бизнес САЩ дава много повече от кокото западна Европа. Никъде не съм казал, че е по-добре за живот. Къде е по-добре за живот е строго индивидуално, според това кой какво търси. Европа може да е много добре за някой който не иска много, иска да преживява без да си дава зор, и в този случай е ОК, стига да не ми говори за възможности и свободи. САЩ все още е по-свободен от Европа или оне в някои отношения, и дава много повече възможности за всеки който не се задоволява просто да преживява, това обаче не значи, че всеки отишъл ще просперира, напротив, повечето ще живеят по-зле отколкото в Европа.
И това всичко се отнася за така нареченият западен свят, визирайки Европа, САЩ и Канада.
Мексико е прекрасно място за живот, и дибро място за работа за всеки можещ, Бразилия и Аржентинс също. За азия няма да говорим изобщо, за бели хора знаещи и можещи азия е рай, но конкуренцията е жестока.

Ей го на, на бонго му е било перфектно в Гърция, има други на които им е пррфектно в Германия, UK, франция и т.н. и това е нормално, ненормалното става когато започнат да убеждават, че живеят по начин по който не живеят, и че там условията са такива каквито не са.

Пет Апр 22, 2022 2:31 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 659 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 44  Следваща