|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 11:34 am
| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Кой ще спечели? ;)
Незнам за Скот, но Карлсон кърти мивки https://www.you tube.com/watch?v=UhxboeGfxdQ
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Апр 21, 2022 8:07 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
|
| Чет Апр 21, 2022 10:46 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Добре че е бонго и лцр да ви палят фитилите, че само путин онанисти ще останете в тая тема... нормалните отдавна се отегчиха. Иначе ник действа по устав - няма пост без десетте думи които използва: западна пропаганда, нашите продажни политици, хамериканоси и т.н. като турски сериал е, гледаш един епизод и все едно си гледал всичките... жалка история, дано поне някоя копейка е изкарал...
|
| Чет Апр 21, 2022 11:16 pm |
|
 |
|
nik
|
смятай какво ви е нивото щом 10 думи са достатъчни да ви постави човек на място  пък и защо да се обяснявам повече на кухи кратуни?!? поне цици да имаше като искаш повече внимание в последния епизод питах колко време си живял на запад? ти не-жалкия що така те е срам да споделиш къде си живял, колко време, какво толкова си видял на запад че си винаги готов надупен? разкажи на жалките да научат нещо, къде се заражда това слугинско мислене? в някоя конкретна държава или? от малък ли ги имаш тия желания за надупване или по-късно разбра за наклонностите си?
|
| Чет Апр 21, 2022 11:27 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Нещо не ме разбра, имах предвид, че речника ти е от 10 думи само... За запада - преди 20 години брах ягоди три месеца в Англия лятото, е няма как да се сравнява с твоите години с гипс картона там, ама след живота ми в соца и последствията от него, беше очевидно защо хората искат стандарта на запада а не на соца, панимайш?
|
| Пет Апр 22, 2022 12:13 am |
|
 |
|
lcr
|
|
| Пет Апр 22, 2022 12:13 am |
|
 |
|
nik
|
речника ми е според събеседника, защо да си хабя думите за човек неспособен да асимилира повече?
така, значи за 3 месеца полска работа ти успя да прецениш плюсовете и минусите на запада... евала, аз гипсокартона не успях да го добутам до месец даже, 2 седмици има-няма, не ми е на сърце
а вие на полето ли спяхте? каравани или фургони? по колко човека? питам щото там единственото западно нещо е робовладелеца който разкарва робите от фургоните до нивата, един приятел така разказваше, не знам, може да ме е излъгал
пускаха ли ви мотивационното филмче с младежа дето бачка, после внася чекове в банката и накрая си купува кола? а ти успя ли да си купиш кола както показват по филмчетата?
|
| Пет Апр 22, 2022 12:23 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Опа изпуснах робовладелец от списъка с думи, извинете! Във фургони до нивата бяхме  И с парите от там си купих кола, предполагам ти стига акъла да се сетиш, че не си взех Лада, що ли? А мотивационните промивки ги пускаха по соца. Само едно се чудя, що интелигентен човек като теб, се пали от приказките на тъпак като мен, ама те умните се сещат...
|
| Пет Апр 22, 2022 12:41 am |
|
 |
|
nik
|
ха сега де, щом тия филмчета за промивки са за соца, защо тогава ги пускат на берачите на ягоди в Англия ?!? объркан съм, нали уж западняци? кви са тия соц промивки? и защо пък показват как си купува кола? защо не къща? аааа щото и след 20 години бране на ягоди няма да стигнат парите за къща, за това някой изгнил кокошарник, да не е капо...
ама евала че си купил колата, готов си за консуматорското общество "каквото-изчука-изпука", запада се е отървал от един баракудник, и са си прибрали парите обратно, всичко си идва на мястото аз пък първите си пари не ги похарчих за кола, използвах ги да започна малко скромно бизнесче, ама какво ли разбирам аз
не каза по колко човека спяхте на куп? щото и в бг ако мизерстваш толкова с яко бачкане и там ще ги спестиш същите пари даже повечето ми познати в бг си купиха кола без да излизат от бг, и без да спят с 5 непознати в 1 фургон, и без да мизерстват, и сега не боготворят запада заради няколко щайги ягоди на полето, не плюят по Путин а просто си живеят живота
поне веднъж успя ли да минеш по туристическите атракции из района? нещо направи ли ти впечатление? или големите впечатления за великия запад са само от нивата?
|
| Пет Апр 22, 2022 12:59 am |
|
 |
|
lcr
|
Слава на руските десантчици! https://www.youtube.com/watch?v=iRyb1oYi-f0@t_i_t_o, брой и мен в партията на тъпаците. А освен, че съм тъпак, аз съм и номенклатурчик и политически педал 
|
| Пет Апр 22, 2022 1:07 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Баце, ако имаше успешен бизнес, нямаше да пишеш врели не кипели с пяна на устата, с надеждата путин да те освободи и да отмъсти на всички за несполуките ти в живота. П.с. ейй, покрай тия глупости ще взема да стана форумен бог както е тръгнало... Дет се вика - петилетката за две 
|
| Пет Апр 22, 2022 1:18 am |
|
 |
|
nik
|
ахаааа значи писането на врели некипели е с цел да те забележи някой? не се надявай, колкото и да плюеш Путин робовладелеца за който си брал ягоди дори не е успял да запомни името ти, не да го забрави и вече не издаваш какво друго си видял по запада? ако искаш аз мога да ти разказвам много, за много хора които се върнаха в бг със същите обувки с които тръгнаха за запада.... ако се сещаш за какво намеквам....
пък ти мен не ме гледай, кога успешен, кога неуспешен, продължавам напред, аз съм свикнал сам да се справям с живота, и ако може сам да си режа хляба, нямам вашите навици да чакам надупен някой да ме забележи и "оправи", просто си пиша безцелно в един форум, за който си мислех че заради тематиката разума трябва да надделява, но много хора упорито искат да ме опровергаят
|
| Пет Апр 22, 2022 1:26 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Тито, май ти нямаш собствен бизнес, или пък разчиташ на европарички, т.е.нямаш бизнес имаш програма за усвояване.
|
| Пет Апр 22, 2022 1:40 am |
|
 |
|
t_i_t_o
|
Тони, уцели точно в десятката  На заплата съм и ми е доста добре - професионалист съм, търсят ме хората и плащат добре за добре свършена работа. Точно това най ми харесва на западния живот - ако имаш акъл и ти се работи - изкарваш и си живееш, ако нямаш акъл или те мързи - ревеш колко гадно било и чакаш от изток да те освободят!
|
| Пет Апр 22, 2022 1:52 am |
|
 |
|
nik
|
от западния живот си видял само щайги с ягоди на нивата, нищо повече
ако наистина имаш акъл и наистина ти се работи - си добре независимо къде си а това че някой не вярва на всяка западна пропаганда не значи че реве и се оплаква, бъркаш 2та щата, още по малко пък че чака надупен като вас
|
| Пет Апр 22, 2022 1:56 am |
|
|