|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:35 am
| Автор |
Съобщение |
|
Н'бабане Гт'муан'га
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Кой ще спечели? ;)
Хм, явно в линкедин са почнали да се промъкват и алтернативни гледни точки... https://www.linkedin.com/posts/tateulsa ... 07584-NBGkСъщо интересно е, че аз там никога не съм демонстрирал какъвто и да било интерес към съдържание на политически теми, и въпреки това ми се появява от време на време във фийда
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Апр 17, 2022 12:26 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Вероятно компютърът ти е пълен със стотици мегабайти "бисквитки" на сайтове които никога не си чувал или посещавал. Има сайтове при които списъка със скриптове които се изпълняват не се събират на един екран, а обемът им е по-голям от .html кода на страницата която разглеждаш. И си учуден че някой знае кои сайтове си посещавал и какво си разглеждал? А не трябва... Всъщност някой настройва ли си браузера след инсталация поне малко? Нещо различно от next --> next --> next --> ok 
|
| Нед Апр 17, 2022 12:35 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Всъщност... нямам. Имам няколко нива защити на компютъра и съм много 'aware' за тия неща. Но явно хора които са ми първо ниво контакти там не са...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Апр 17, 2022 12:45 pm |
|
 |
|
nik
|
фийда (наблюдения върху много сайтове) не включва единствено твоя интерес, включва от време на време и други популярни теми, целта е да не зацикля с еднообразни препоръки, а да разнообразява и с нови теми които са набрали голяма популярност към момента иначе за медиите - отдавна съм го забелязал това, и някак ме заливат стари спомени от бай Тошово време като прочета/чуя нещо подобно, цитат от горния линк офскрипт, т.е. без да е одобрено от партийния член, иначе говорим за деморация......
|
| Нед Апр 17, 2022 1:01 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Ватенки... Пак не разбраха, че не просто са локализирани, ами, че и ядове ще берат. Бегом към сайберия, че дупе да ви е яко, ако сте по на запад от Киев.
|
| Нед Апр 17, 2022 2:34 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Аз нямам никакви притеснения, на запад на изток все тая, треперете от глупавите си страхове, и не забравяйте да се кланяте пред новите богове.
|
| Нед Апр 17, 2022 3:41 pm |
|
 |
|
nik
|
защо им е да ходят на запад от киев? там падат ракети с няколко ракети на ден за месец се изпаряват западни "инвестиции" колкото бвп на германия, сега въпроса е кое ще свърши първо - ракетите или западните "инвестиции", предвид кризата която се задава на запад, залагам на второто ама лошо няма, да е за урок и за други държави, да си знаят какво се случва когато продажни политици служат на чужди интереси
|
| Нед Апр 17, 2022 4:00 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
наби им канчетата ( 2014 ) дали са го послушали? https://www.youtube.com/watch?v=cAYzRa23rHo
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Апр 17, 2022 5:18 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Това ли са ти кумирите? Хубавото е, че психопатите, Господ, си ги прибира. 
|
| Нед Апр 17, 2022 5:24 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе няма и кой знае какви инвестиции загубени там, ама какво значение има това. Войната е срещу Русия, без значение кой спечели битките, най-големият губещ е Украйна и след тях е Русия. Фактически Русия най-вероятно ще излезе победител, но това ще им струва повече от колкото са очаквали, и най-важното вече, не виждам начин да постигнат основната цел, да спечелят населението. В много дългосрочен план може би ще има позитив, но в краткосрочен си е чист негатив, в това спор няма. След Украйна и Русия следващият губещ е цяла Европа, и редовия Европеец, ще усети тая загуба много повече от редовия Руснак, та да ви е честито на всички ББС фенове, какъвто и да е изхода от войната кура не само ще му му седнете Ами и ще му се клатите.
|
| Нед Апр 17, 2022 5:33 pm |
|
 |
|
lcr
|
Украйна не е нищо по-различно от Финландия през 1939 - та. И сега изходът ще е същия.
А Русия с нейната традиционна олигофрения, не я очаква нищо друго освен тотална разруха. В най-добрия случай, ще стане китайска губерния.
|
| Нед Апр 17, 2022 5:42 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Уфффф Украйна няма нищо общо с Финландия. Войната с Финландия си е била чист провал без опции за успех, ако мислиш, че Русия няма ресурса да затрие Украйна явно живееш на друга планета. Отделно, никаква разруха не я чака Русия, кое точно ще причини разрухата можеш ли да ми кажеш? Дали прочете новината,че САЩ са вдигнали ембаргото за комуникационно оборудване, съвсем скоро ще вдигнат всички ограничения защото макар да се управлява от малоумни социалисти, те са силно зависими от капитала, а капитала няма интерес от каквито и да е санкции към Русия. Финансово, Европа ще загуби в порядък повече от колкото Русия, и то в най-добрият случай, изобщо няма да говорим ако се сбъднат всички безумни приказки. Не само, че вярвате на безумната пропаганда, а и не виждате и два дена напред, ако не се нормализират отношенията с Русия, Европа ще в най-големия губещ в икономическо изражение, а не се знае това и до какво друго ще доведе. Аз все повече се замислям дали това е ход срещу Русия или е ход срещу Европа, което ще означава, че силно подценявам братя от задокеания.
|
| Нед Апр 17, 2022 5:58 pm |
|
 |
|
lcr
|
Не спираш да говориш глупости. В това, което наричаш "провал, без опция за успех" съотношението на силите е било: жива сила: 346 500 финци, срещу 998 100 руснаци танкове: 32 / 6541 самолети: 114 / 3880 https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 80%93_1940) Трябва да четеш повече история и по-малко пропаганда. Иначе съвсем ще изперкаш.
|
| Нед Апр 17, 2022 6:12 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Аз историята съм я чел, както казах без изглед за успех, прочети отново, по-внимателно.
|
| Нед Апр 17, 2022 6:16 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Това с комуникационното оборудване си е стратегически ход. Да може да са зависими руснаците от запада и ако решат по някакъв начин пак да им правят сечено. Иначе хуавей и зте земат напълно контрола. Колкото за падането на всички санкции не ми се вярва да стане толкова лесно. Просто щатите ще охлабят за ключовите за тях сектори, а другите да духат супата.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Нед Апр 17, 2022 6:18 pm |
|
|